روایت وزیر ارشاد از روزهای پرکار رئیس جمهور در تعطیلات
روایت وزیر ارشاد از روزهای پرکار رئیس جمهور در تعطیلات

  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در توییتی با اشاره به روزهای پرکار رئیس ‌جمهور در تعطیلات نوشت: مطمئنم نتیجه این تلاش‌های فشرده و شبانه‌روزی، روزهای پرشکوه اقتصادی را برای ایران عزیز در آینده نزدیک رقم خواهد زد. محمدمهدی اسماعیلی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: خیلی تلاش کردم از فرصت تعطیلات و حضور آقای […]

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در توییتی با اشاره به روزهای پرکار رئیس ‌جمهور در تعطیلات نوشت: مطمئنم نتیجه این تلاش‌های فشرده و شبانه‌روزی، روزهای پرشکوه اقتصادی را برای ایران عزیز در آینده نزدیک رقم خواهد زد.
محمدمهدی اسماعیلی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: خیلی تلاش کردم از فرصت تعطیلات و حضور آقای رئیس جمهور در تهران برای گفت و گو در مورد مسائل وزارتخانه استفاده نمایم. علی‌رغم لطف همیشگی، حضور ایشان در جلسات پی در پی اقتصادی از ابتدای صبح تا پاسی از شب، مانع از این امر شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه افزوده است: به ایشان خدا قوت عرض می‌کنم و مطمئنم نتیجه این تلاش‌های فشرده و شبانه‌روزی و همچنین اعتماد بالای مردم به صداقت، نظم و اراده قوی آقای رئیس جمهور، روزهای پرشکوه اقتصادی را برای ایران عزیز در آینده نزدیک رقم خواهد زد.

سدسازی‌های ترکیه عامل اصلی ایجاد ریزگرد‌ها در منطقه

مشاور رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: سد سازی‌های ترکیه عامل اصلی بروز ریزگرد در کشور‌های منطقه از جمله عراق و سوریه است.
نادری گفت: کشور‌هایی مانند عراق و سوریه که سال‌ها در اشغال کشور‌های بیگانه بوده اند، بیشتر در معرض تخریب منابع طبیعی بودند.
او گفت: به سبب نابودی محیط زیست این کشور‌ها، ریزگرد‌هایی حتی با منشاء‌های رادیواکتیو که حاصل از جنگ‌های طولانی مدت که در خاک این کشور‌ها نهفته است به سایر کشور‌ها و بخصوص کشور ما منتقل می‌شود
به گفته مشاور رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس، اکوسیستم دنیا به هم پیوسته است، بنابراین ریزگرد‌های کشور‌های همسایه، ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
ریزگرد‌ها اثرات مخرب محیط زیستی، بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی برای کشور به همراه دارند.
مشاور رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: چنانچه کشور ما از سلامت اکوسیستمی مناسبی برخوردار باشد، می‌تواند اثر این ریزگرد‌ها را کاهش دهد؛ برای مثال در مواجه با ریزگرد‌های اخیر تهران، اگر جنگل‌های زاگرس نبود ما شاهد شرایط مخرب‌تری بودیم.
ویسل اروغلو، وزیر آب و جنگلداری ترکیه در سال ۱۳۹۶ اعلام کرد که تعداد ۷۲۷ سد تاکنون در ترکیه ساخته‌شده است و با تکمیل سد‌های در دست ساخت، تعداد آن‌ها در پنج سال آینده (سال ۱۴۰۲) به ۲ برابر خواهد رسید.

سهم ایران در ردیف کشور‌های پر مصرف
گل و گیاه

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران گفت: ایران در کنار کشور‌های پرمصرف گل و گیاه قرار دارد و ۱۵ هزار تولید کننده گل و گیاه در کشور مشغولند.
علی محمد مختاری گفت: ایران در کنار کشور‌های پرمصرف گل و گیاه قرار دارد که این موضوع از نظر اقتصادی حائز اهمیت است؛ همسایه‌های شمالی و جنوبی کشور از خریداران بالقوه گل‌های زینتی هستند و می‌توان با ایجاد بازاری متعادل و دائمی جایگاه واقعی خودمان را در عرصه گل و گیاه بدست آوریم.
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران گفت: هرچند بخش قابل توجهی از بازار گل و گیاه دنیا در دست چند کشور قرار دارد، اما باتوجه به تنوع اکولوژیک، ویژگی‌های آب و هوایی و … فرآیند تولید در ایران نسبت به هلند می‌تواند ارزان‌تر باشد.
به گفته مختاری، سهم صادرات در این راستا ناچیز است که باید حوزه بسته بندی و حمل و نقل بیشتر تقویت شود تا بتوانیم سهم جهانی در بازار گل و گیاه داشته باشیم. ۱۵ هزار تولید کننده گل و گیاه در کشور وجود دارد که بخش عظیمی از سهم اشتغال را دربردارند. این تولیدکنندگان از نظر نوآوری نسبت به سال‌های گذشته بسیار پیشرفت کرده‌اند.

 

۳۰۰ خانه پلاک قرمز در تهران وجود دارد

رئیس پلیس پایتخت از وجود ۳۰۰ خانه پلاک قرمز (پاتوق‌های مصرف و فروش مواد مخدر) در تهران خبر داد.
سردار حسین رحیمی گفت: پلیس از سال ۹۷ که طرح پاکسازی معتادان متجاهر را در محله‌های شوش، مولوی، هرندی به اجرا در آورده است، حدود ۷۰ هزار معتاد متجاهر و افراد ناهنجار را از این محله‌ها جمع کرده، در حالیکه تنها حدود ۲۰ هزار معتاد متجاهر در تهران وجود دارد. این نشان می‌دهد که برخی مشکلات در چرخه جمع‌آوری آنان وجود دارد.
رحیمی گفت: تعداد ۱۰۷ پلاک قرمز (خانه‌هایی که محل خرید و فروش و استعمال مواد مخدر هستند) در مولوی و ۳۰۰ پلاک قرمز در تهران داریم. متاسفانه برخی از مراکز گرمخانه‌ای نیز به معضلی در این مناطق بدل شده است، چنین مراکزی نباید در محلات شوش، مولوی و هرندی باشد.
رئیس پلیس پایتخت گفت: باید یک مبارزه جدی با خرده فروشان در محل اصلی خرید و فروش مواد مخدر (مولوی و شوش) انجام شود.
به گفته او این مناطق شرایط خاص خودش را دارد و نباید انتظار داشت طبق روال به هر کاری رسیدگی شود، باید خارج از سیستم اداری به مشکلات این مناطق رسیدگی شود.