مدیرکل فنی و حرفهای استان اردبیل گفت: فروش مدرک و گواهینامه مهارت به هیچ وجه صحت نداشته و ندارد. رحیم یونسی اظهار کرد: فروش مدرک و گواهینامه مهارت با توجه به انجام امورات از طریق پرتال وجود ندارد و در سال ۹۸ تنها یک آموزشگاه با استفاده از حفرههای موجود در پرتال […]
مدیرکل فنی و حرفهای استان اردبیل گفت: فروش مدرک و گواهینامه مهارت به هیچ وجه صحت نداشته و ندارد.
رحیم یونسی اظهار کرد: فروش مدرک و گواهینامه مهارت با توجه به انجام امورات از طریق پرتال وجود ندارد و در سال ۹۸ تنها یک آموزشگاه با استفاده از حفرههای موجود در پرتال و سوءاستفاده از فرصت ایجاد شده توسط سازمان مرکزی مبنی بر معرفی کارآموزان جا مانده از آزمون در سالهای گذشته اقدام به ثبت افراد غیر کارآموز کرده بود که موضوع کشف و به سازمان گزارش شد.
وی تصریح کرد: در این راستا پروانه آموزشگاه متخلف ابطال و چهار مورد آموزشگاه دیگر نیز که رمز پرتال مربوط به خود را در اختیار آموزشگاه یاد شده قرار داده بودند به تعلیق فعالیت به مدت سه ماه محکوم شدند. مدیرکل فنی و حرفهای استان اردبیل گفت: از طرف سازمان نیز شکایت علیه آموزشگاههای متخلف در مراجع قضائی مطرح و موضوع همچنان در حال پیگیری است.
یونسی شیوههای نظارتی را از طریق پرتال سازمان از مرحله ثبتنام تا اجرای دورههای آموزشی یادآور شد و افزود: کنترل تعداد کارآموزان، ثبتنام شدهها، مربی، ساعات آموزشی و روزهای برگزاری دوره به همراه جنسیت کارآموزان با مدارک و مستندات به صورت دقیق تطبیق داده میشود.
وی کنترل فیزیکی با استفاده از کارشناسان و بازرسان مراکز معین را در کنار برگزاری آزمونهای آنلاین، هماهنگ و کنترل دقیق از طریق دوربینهای مدار بسته یادآور شد و خاطرنشان کرد: تعداد آموزشگاههای ابطال شده که پرونده آنها به خاطر تخلف یا نقض مقررات سازمان ابطال شده تنها یک فقره و تعداد آموزشگاههایی که به تعلیق فعالیت تا سه ماه محکوم شدهاند، چهار فقره است. مدیرکل فنی و حرفهای استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در سال مزین به «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرینی» رویکرد آموزش فنی و حرفهای استان ارائه آموزشهای مهارتی برای ۱۷ گروه هدف است. یونسی ارتقا توانمندی گروههای هدف بعد از مشاوره و هدایت شغلی آنها را یادآور شد و بیان کرد: راهبری برگزاری دورههای آموزشی توسعه کارآفرینی و کسب و کار، دورههای کارآفرینانه برای نوجوانان، ساماندهی و راهبری برگزاری رویدادهای کارآفرینی و استارتاپی و راهبری و نظارت بر اجرای طرحهای کارآفرینی مهارتبنیان از عمده رویکردها و برنامههاست.
وی اظهار کرد: در سال گذشته این اداره کل با اجرای دورههای آموزشی مهارتی بیش از ۲ میلیون و ۹۵ هزار نفر ساعت در بخش دولتی و یک میلیون و ۹۲۲ هزار و ۴۴۸ نفر ساعت در بخش غیردولتی سعی کرده تا برنامههای آموزشی خود را به پیش ببرد.