راهیابی «ناجی» به یک جشنواره انگلیسی
راهیابی «ناجی» به یک جشنواره انگلیسی

فیلم کوتاه ناجی به کارگردانی حسین ترک جوش در ادامه پخش بین الملل خود به جشنواره بین‌ المللی فیلم کینگستون انگلیس راه یافت. فیلم کوتاه «ناجی» نوشته شیما اسماعیلی، تهیه کنندگی سپهر جهانگیری و سارا دیاری پور با کارگردانی حسین ترک جوش به جشنواره بین المللی فیلم کینگستون راه یافت. مایک نیول کارگردان هری پاتر […]


فیلم کوتاه ناجی به کارگردانی حسین ترک جوش در ادامه پخش بین الملل خود به جشنواره بین‌ المللی فیلم کینگستون انگلیس راه یافت.
فیلم کوتاه «ناجی» نوشته شیما اسماعیلی، تهیه کنندگی سپهر جهانگیری و سارا دیاری پور با کارگردانی حسین ترک جوش به جشنواره بین المللی فیلم کینگستون راه یافت.
مایک نیول کارگردان هری پاتر و جیسون ونگ بازیگر، جشنواره بین‌ المللی فیلم کینگستون در رز تئاتر را افتتاح می‌کنند. گاردین و ورایتی از جمله سایت های خبری هستند که پوشش خبری این مراسم را برعهده دارند. جشنواره بین المللی فیلم کینگستون در ماه ژوئن برابر با خرداد و اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در کینگستون برگزار و در مکان ‌هایی در سرتاسر شهر نمایش داده می‌شود.
ندا مقصودی، مهسا قریشی، بیتا عالمی، مائده جعفری، سعیده جمشیدی و اودین روشن در این اثر به ایفای نقش می پردازند. از دیگر عوامل این اثر عبارتند از مدیر فیلمبرداری: محمود عطشانی، مدیر تولید: سعید دلاوری، طراحی و ترکیب صدا: سید محمود موسوی‌نژاد، مجری طرح: بیتا فیلم تهران، پخش بین المللی: فوروارد فیلم.
مسترکلاس آیدا پناهنده در «زوریخ»
آیدا پناهنده در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ایرانی در زوریخ که ۵ خرداد آغاز می‌شود، مسترکلاس برگزار می‌کند.
آیدا پناهنده فیلمساز زن ایرانی که در کارنامه‌اش کارگردانی فیلم‌های بلند سینمایی «تی‌تی»، «ناهید»، «اسرافیل» دیده می‌شود در این دوره از جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ایرانی در زوریخ مسترکلاسی با موضوع «نقش زنان در سینمای ایران» برگزار می‌کند. همچنین فیلم «تی تی» این کارگردان در این دوره از جشنواره به نمایش درآمده و با دیگر فیلم‌هایی بلند سینمایی رقابت می‌کند.
این برنامه روز چهارشنبه یک ژوئن (۱۱ خرداد) از ساعت ۱۷ تا ۱۹ به وقت محلی در شهر زوریخ برگزار شود. این کارگاه به طور مشترک توسط جشنواره و دانشگاه هنر شهر زوریخ برنامه‌ریزی شده و اجرا می‌شود. جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ایرانی در زوریخ ۲۶ می مصادف با ۵ خرداد با فیلم کلاسیک «گاو» ساخته داریوش مهرجویی افتتاح ‌می‌شود.
در این دوره از جشنواره در بخش آثار بلند سینمایی، فیلم‌های «ابر بارانش گرفته» ساخته مجید برزگر، «انتهای اوین» ساخته مهدی تراب‌بیگی، «بی‌همه چیز» ساخته محسن قرایی، «تی‌تی» به کارگردانی آیدا پناهنده، «جهان، نیمکره شمالی» ساخته حسین تهرانی، «خورشید آن ماه» ساخته ستاره اسکندری، «داستان زودگذر» ساخته رومد وایدر فیلمساز سوییسی، «روز مات» ساخته محمود نوری، «مجبوریم» به کارگردانی رضا درمیشیان، «مغز استخوان» ساخته حمیدرضا قربانی، «منطقه پایانی» به کارگردانی بردیا یادگاری و احسان میرحسینی، «یدو» به کارگردانی مهدی جعفری حضور دارند.
در بخش فیلم‌های مستند بلند این دوره از جشنواره، فیلم‌های «جابه‌جایی یا نابه‌جایی» ساخته پریسا گرگین، «خطوط ناپیدا»‌ ساخته مهدی رخشانی، «سیاوش در آتش» ساخته کیوان مهرگان، «مشق امشب» ساخته مشترک اشکان نجاتی و مهران نعمت‌اللهی و «هزار زن» ساخته مژگان ایلانلو حضور دارند.
همچنین در بخش فیلم‌های کوتاه (مستند و داستانی) هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ایرانی در زوریخ سوییس فیلم‌های «آب، باد، خاک، نان» به کارگردانی مهدی زمانپور کیاسری، «آیدنتی‌بای» به کارگردانی سجاد شاه‌حاتمی، «تهاتر» به کارگردانی زیبا کرمعلی و عماد آراد، «جان‌ داد» به کارگردانی سهیلا پورمحمدی، «جزر و مد» به کارگردانی پدرام مهرخواه، «عروسک» به کارگردانی الهه اسماعیلی، «کپسول» به کارگردانی امیر پذیرفته، «مرا ببوس» به کارگردانی علیرضا خالق‌وردی و «مرد ابری» به کارگردانی شاهین جلالی حضور دارند.
هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ایرانی در زوریخ سوییس به دبیری یدالله داج ۲۶ می تا اول ژوئن ۲۰۲۲ (۵ تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱) برگزار می‌شود.
عنکبوت مقدس» به آمریکا فروخته شد
حق پخش فیلم «عنکبوت مقدس» ساخته علی عباسی در آمریکای شمالی به کمپانی «UTOPIA» (یوتوپیا) رسید.
فیلم فارسی‌زبان «عنکبوت مقدس» ساخته علی عباسی که به عنوان محصول مشترک دانمارک، آلمان، سوئد و فرانسه در بخش مسابقه جشنواره فیلم کن رونمایی شد و بازخوردهای نسبتا خوبی هم رو به رو شد، توسط کمپانی «UTOPIA» (یوتوپیا) در آمریکای شمالی اکران خواهد شد.
«عنکبوت مقدس» که در کشور اردن فیلمبرداری شده با بازی مجموعه‌ای از بازیگران ایرانی از جمله زهرا امیر ابراهیمی همراه است و روایتگر داستان واقعی سعید حنایی یک قاتل زنجیره‌ای زنان در مشهد است که در سال‌های ۱۳۷۹ و ۱۳۸۰ شمسی، ۱۶ زن را به قتل رساند و در نهایت در ۲۸ فروردین ۱۳۸۱ در مشهد اعدام شد.