رئیس کل دادگستری هرمزگان از اجرای آزمایشی طرح ارجاع مستقیم پروندههای تصادفات جرحی ساده به بیمهها به منظور تسریع در جبران خسارت زیان دیدگان خبر داد. مجتبی قهرمانی گفت: با توجه به اعلام آمادگی پنج شرکت بیمه البرز ، آسیا ، تجارت نو، معلم و پاسارگاد، پروندههای تصادفات رانندگی منجر به جراحات ساده در صورت […]
رئیس کل دادگستری هرمزگان از اجرای آزمایشی طرح ارجاع مستقیم پروندههای تصادفات جرحی ساده به بیمهها به منظور تسریع در جبران خسارت زیان دیدگان خبر داد.
مجتبی قهرمانی گفت: با توجه به اعلام آمادگی پنج شرکت بیمه البرز ، آسیا ، تجارت نو، معلم و پاسارگاد، پروندههای تصادفات رانندگی منجر به جراحات ساده در صورت موافقت زیان دیده ، پیش از طرح در مراجع قضایی، به صورت مستقیم به شرکتهای بیمه ارجاع می شود تا سریعترین زمان ممکن جبران خسارت شود.
وی افزود: با توجه به حجم بالای پروندههای مرتبط با تصادفات رانندگی، بی تردید اجرای این طرح، باعث تسریع در روند رسیدگیها و کاهش حجم ورودی پروندهها به شورای حل اختلاف، دادسرا و محاکم قضایی میشود.
رئیس کل دادگستری هرمزگان با بیان اینکه برخی پروندههای تشکیل شده در خصوص حوادث رانندگی یا فاقد ماهیت قضایی بوده و یا از پیچیدگی قضایی کمتری برخوردار است، گفت: ضرورتی ندارد اینگونه پروندهها بدواً در محاکم قضایی مطرح شوند و بر این اساس، اجرای طرح ارجاع مستقیم پروندههای تصادفات جرحی ساده به بیمهها با موافقت زیان دیده و همکاری شرکتهای بیمه، ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه مردم، نقش مهمی در کاهش مشکلات موجود خواهد داشت. وی همچنین با تأکید بر این اینکه تأخیر در پرداخت دیه حوادث و سوانح از سوی برخی از شرکتهای بیمه به هیچ وجه قابل قبول نیست، از مدیران نمایندگیهای بیمه مستقر در استان هرمزگان خواست با اتخاذ تمهیدات لازم، شرایط تسریع در جبران خسارات مردم در اینگونه موارد را فراهم سازند.
اعلام آمادگی پنج شرکت بیمه ای برای ارجاع مستقیم پرونده تصادفات جرحی
دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: تا زمانی که آییننامه اجرایی آزادسازی سهام عدالت اصلاح نشود مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی برگزار نخواهد شد.
با توجه به فرارسیدن فصل برگزاری مجامع شرکتهای بورسی هنوز خبری از برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت نیست. در این رابطه دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت نکاتی را بیان کرد.
پیمان حدادی اظهار کرد: سال گذشته برخی از شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت مجامع نوبت اولشان برگزار کردند، اما به حد نصاب نرسیدند. یعنی ۵۰ درصد به علاوه یک سهم در مجمع حاضر نشدند. بر همین اساس این مجامع به نوبت دوم رسید.
در خصوص برگزاری مجامع نوبت دوم با توجه به ابهاماتی که وجود داشت (به طور مثال یکی از ابهامات این بود که هیئت رئیسه مجامع عمدتا نهادهای دولتی بودند) برای حل این ابهامات و اینکه اصلا جنس سهام عدالت مردمی است و یکی از اهداف این بوده که مالکیت و مدیریت شرکتهای سرمایه پذیر از دولت به مردم انتقال داده شود؛ دادستانیهای استانی جلوی برگزاری این مجامع را گرفتند.
وی گفت: با توجه به اختلافات بین نهادهای مرتبط و سازمانهای مربوطه در خصوص نوع مالکیت و مدیریت در شرکتهای سرمایهگذاری استانی که نیاز به بررسی بیشتر و اصلاحات احتمالی آییننامه اجرایی آزادسازی سهام عدالت دارد؛ تصمیم شورای عالی بورس بر این شد فعلا نمادهای این شرکت ها بسته باشند و تا زمانی که این آیین نامه اصلاح نشود مجامع برگزار نخواهد شد. حدادی افزود: یک کارگروه ویژه از آذر سال گذشته ذیل شورای عالی بورس تشکیل شده است که این کارگروه حدودا از ۱۰ نهاد و سازمان مرتبط با سهام عدالت تشکیل شده و تاکنون چندین جلسه تشکیل داده است.این کارگروه تاکنون برخی از بندهای آیین نامه اجرای سهام عدالت را اصلاح کردند و در جلسات آینده بقیه بندهای آییننامه بررسی و در مورد آنها تصمیمگیری خواهد شد.