آمادگی فرودگاه‌های کشور برای میزبانی از حجاج
آمادگی فرودگاه‌های کشور برای میزبانی از حجاج

سیدی، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از آمادگی ۱۷ فرودگاه کشور برای خدمت رسانی به زایران سرزمین وحی خبر داد. حمیدرضا سیدی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: عملیات حج امسال قرار است با ناوگان داخلی کشور و بدون کمک از شرکت‌های هواپیمایی خارجی با ۱۵۸ پرواز رفت صورت گیرد. معاون […]


سیدی، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از آمادگی ۱۷ فرودگاه کشور برای خدمت رسانی به زایران سرزمین وحی خبر داد. حمیدرضا سیدی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: عملیات حج امسال قرار است با ناوگان داخلی کشور و بدون کمک از شرکت‌های هواپیمایی خارجی با ۱۵۸ پرواز رفت صورت گیرد.

معاون شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل عنوان کرد؛
تاکید بر اهمیت تکمیل مسیرهای کریدوری کشور
معاون شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور گفت: تکمیل شبکه ریلی برای اتمام مسیر کریدور ترانزیتی کشور باید مورد توجه قرار گیرد.
عباس خطیبی با اشاره به اهمیت شبکه ریلی برای ترانزیت کشور افزود: تکمیل سیستم حمل و نقلی ریلی در قسمت‌های جنوبی کشور الزاما باید از طریق بنادر صورت می‌گیرد و بارهایی که از بنادر می‌آیند عمدتا بارهای به صورت عمده هستند و حجم بزرگ یا تناژ بالایی را دارند که از مسافت‌های طولانی می‌آیند و به مقاصد طولانی‌تر ارسال می‌شوند و طبیعی است که سیستم ریلی خیلی می‌تواند به صرفه‌تر در مقایسه با بخش‌های دیگر عمل کند.
خطیبی درباره مزیت‌های اتصال ریلی به بنادر گفت: با توجه به اینکه حمل و نقل ریلی یکی از نت‌های حمل و نقلی است که به لحاظ سازگاری با محیط زیست؛ صرفه جویی در مصرف سوخت؛ کاهش سوانح و تصادفات جاده‌ای و اینکه مسیرهای طولانی را می‌تواند سرویس دهد در مقایسه با بخش جاده‌ای از شرایط مناسب تری می‌تواند برخوردار باشد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه توجه به بنادر جنوبی کشور و تکمیل شبکه ریلی برای تکمیل کریدورهای ترانزیتی کشور در بخش ریلی بسیار مهم است، گفت: بر اساس پیش بینی کارشناسان با استفاده از شبکه ریلی نزدیک به ۳۰ درصد در کریدور شمال به جنوب می‌توانیم کاهش هزینه را به دنبال داشته باشیم که طبیعتا برای صاحبان بار و کالا بسیار حائز اهمیت است و به لحاظ زمانی نیز محاسبات نشان می‌دهد که به نصف تقلیل پیدا می‌کند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران خبر داد؛
انعقاد قرارداد ۸۰۰ میلیاردی برای خرید تجهیزات مترو
شفیعی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از قرارداد ۸۰۰ میلیارد تومانی برای تامین تجهیزات مترو خبر داد.
مجتبی شفیعی گفت: تعدادی از اقلام مورد نیاز در مترو، مصرفی است که برای تعمیر و نگهداری‌های دوره‌ای ترمز، چرخ و تجهیزات داخلی کاربرد دارد، اما متاسفانه موجودی برخی از این اقلام حیاتی و استراتژیک، در برهه‌ای از زمان صفر شده بود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: قرارداد ۸۰۰ میلیارد تومانی در این حوزه، منعقد شده که بخش عمده‌ای از نیاز حیاتی مترو را تامین می‌کند.
وی افزود: در بازدید شهردار تهران از کارخانه واگن‌سازی و مجموعه بهره برداری مترو، مقرر شد نمایشگاهی از اقلام مورد نیاز که در حال حاضر با کمبود آن‌ها مواجهیم، در معرض نمایش قرار گیرد تا همه تولیدکنندگان با اطلاع از قطعات مورد نیاز، زمینه تامین این قطعات را در داخل فراهم کنند.