مبلغ قرارداد پروژه قطارسریع السیر اصفهان-تهران ۵۷ میلیارد یوآن است
مبلغ قرارداد پروژه قطارسریع السیر اصفهان-تهران ۵۷ میلیارد یوآن است

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن گفت: قردادی که برای پروژه قطار سریع السیر اصفهان- قم- تهران بسته شده ۵۷ میلیارد یوآن است که حدود ۱.۷ میلیارد یوان در هفت ماه اخیر برای این پروژه هزینه شده است. سید میعاد صالحی در بازدید از پروژه قطار سریع السیر اصفهان – تهران، با […]

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن گفت: قردادی که برای پروژه قطار سریع السیر اصفهان- قم- تهران بسته شده ۵۷ میلیارد یوآن است که حدود ۱.۷ میلیارد یوان در هفت ماه اخیر برای این پروژه هزینه شده است.

سید میعاد صالحی در بازدید از پروژه قطار سریع السیر اصفهان – تهران، با بیان اینکه موضع و اولویت راه آهن جمهوری اسلامی ایران نفوذ فناوری و حرکت به سمت هایتک و تکنولوژی‌های بالا است، اظهار داشت: این موضوع یکی از این مصادیق راه اهن پرسرعت است. البته این نسل اول است و در دنیا نسل دوم و سوم پیاده شده است.
وی افزود: اینکه یک پروژه در حوزه فناوری نزدیک به ۱۵ سال طول کشیده است نیاز به آسیب شناسی دارد و البته در دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به این امر شده و از چهار میلیارد یوآن که در این پروژه هزینه شده حدود ۱.۷ میلیارد یوآن (واحد پول چین) مربوط به هفت ماه اخیر است و این نشان از توجه دولت سیزدهم است.
مدیرعامل راه‌آهن گفت: آنچه مهم است اینکه مجموعه دولت به این پروژه توجه کنند. اصل پروژه تهران- قم- اصفهان است و لازم است در کل این پروژه به طور کامل منابع آن دیده شود. آنچه من می دانم این است که دولت تصمیم بگیرد این پروژه به صورت کامل اجرا شود و خواهش دارم با توجه به عزم جدی وزیر و وزارتخانه به این پروژه توجه شود.
صالحی با بیان اینکه نیاز به یک تصمیم جدی برای پروژه قطار تهران- قم- اصفهان داریم، ابراز داشت: بخشی از کار پروژه را از شرکت‌های دانش بنیان می‌توانیم استفاده کنیم. اگر این راه آهن پرسرعت را بتوانیم اجرا کنیم می‌توانیم سایر خطوط قطار پرسرعت را هم اجرا کنیم و اگر به توقف برسیم به بن بست خواهیم رسید.
مدیرعامل راه‌آهن از ورود ۲۰ لکوموتیو جدید به ناوگان ریلی کشور خبر داد.
سید میعاد صالحی مدیرعامل راه آهن در توییتی جزییات تفاهمنامه شرکت راه آهن با فولاد مبارکه را اعلام کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن گفت: تامین ۲۰ لکوموتیو جدید ساخت داخل به ارزش ۱,۰۰۰ میلیارد تومان و تامین اعتبار برای تعمیر تعدادی از لکوموتیوهای متوقف شده راه آهن توسط فولاد مبارکه از مفاد این تفاهم است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: افزایش ظرفیت حمل مواد اولیه فولاد مبارکه از معادن سنگان و چادرملو نیز از تعهدات راه آهن در این تفاهمنامه است.

 

 

مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران:
ترمينال فرودگاه ايلام براي اربعين آماده مي‌شود

معاون وزير، رئيس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران؛ ضمن اشاره به اهميت اتمام پروژه ترمينال فرودگاه شهداي ايلام گفت: اين پروژه براي ايام اربعين آماده و در خدمت زائرين امام حسين(ع) قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ حمیدرضا سیدی در بازدید از فرودگاه شهدای ایلام که با همراهی فرشید گلیج سرپرست عملیات فرودگاهی صورت گرفت، اظهار کرد: این فرودگاه یکی از فرودگاه‌های استراتژِیک و مهم مرزی کشور است که نزد شرکت فرودگاه‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی با توضیح در خصوص روند پروژه احداث ترمینال فرودگاه ایلام عنوان کرد: پس از تعطیلی چهار ساله، این پروژه به مساحت حدود شش هزار مترمربع، اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با راه اندازی موتورخانه و نصب تاسیسات سرمایشی و گرمایشی آماده بهره برداری خواهد شد.
معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به پروژه محوطه سازی اطراف ترمینال گفت: این پروژه مهم برای افتتاح به اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان نیاز دارد.
سیدی گفت: با تامین این اعتبار تلاش می کنیم تا پروژه محوطه سازی دو طرف ترمینال فرودگاه شهدای ایلام در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری برسد.
وی در خصوص دیگر طرح‌های مورد نیاز فرودگاه ایلام گفت: این مجموعه به پارکینگ هواپیما و ساختمان پلیس نیاز دارد که برای سال آینده در دستورکار قرار خواهد گرفت.
معاون وزير، رئيس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران؛ ضمن اشاره به اهميت اتمام پروژه ترمينال فرودگاه شهداي ايلام گفت: اين پروژه براي ايام اربعين آماده و در خدمت زائرين امام حسين(ع) قرار خواهد گرفت. به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ حمیدرضا سیدی در بازدید از فرودگاه شهدای ایلام که با همراهی فرشید گلیج سرپرست عملیات فرودگاهی صورت گرفت، اظهار کرد: این فرودگاه یکی از فرودگاه‌های استراتژِیک و مهم مرزی کشور است که نزد شرکت فرودگاه‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی با توضیح در خصوص روند پروژه احداث ترمینال فرودگاه ایلام عنوان کرد: پس از تعطیلی چهار ساله، این پروژه به مساحت حدود شش هزار مترمربع، اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با راه اندازی موتورخانه و نصب تاسیسات سرمایشی و گرمایشی آماده بهره برداری خواهد شد.
معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به پروژه محوطه سازی اطراف ترمینال گفت: این پروژه مهم برای افتتاح به اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان نیاز دارد. سیدی گفت: با تامین این اعتبار تلاش می کنیم تا پروژه محوطه سازی دو طرف ترمینال فرودگاه شهدای ایلام در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری برسد.
وی در خصوص دیگر طرح های مورد نیاز فرودگاه ایلام گفت: این مجموعه به پارکینگ هواپیما و ساختمان پلیس نیاز دارد که برای سال آینده در دستورکار قرار خواهد گرفت.

 

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد؛:
رشد ۱۷ درصدی تحویل کالاهای اساسی از بنادر کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از رشد ۱۷ درصدی تحویل کالاهای اساسی از بنادر کشور به صاحبان کالاها در سال جاری خبر داد.
علی اکبر صفایی در حاشیه بازدید از روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در بندر امام (ره)، گفت: در سال جاری، میزان تحویل کالاهای اساسی از بنادر کشور به صاحبان آنها و جابه‌جایی به سمت مقصد در استان‌های مختلف، با رشد ۱۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته‌ همراه بوده است.وی با تاکید بر تسریع در ترخیص کالاهای اساسی از بنادر کشور، گفت: طی سال گذشته ۲۷ میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور تخلیه شده این میزان اقدامی با ارزش برای پشتیبانی از شبکه توزیع کالای اساسی در کشور است لذا تلاش سازمان بنادر و دریانوردی در راستای بهبود این عملکرد طی سال جاری است.
صفایی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۱ فروند کشتی حامل کالاهای اساسی در لنگرگاه‌ها موجود است و علاوه بر این تعداد ۲۰ فروند کشتی دیگر در اسکله‌های بنادر کل کشور فرآیند تخلیه کالا را طی می‌کنند.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، وی کالاهای اساسی موجود در انبار و سیلوهای بنادر کشور را بیش از ۳ میلیون تن اعلام کرد و گفت: کل کالاهای اساسی در لنگرگاه‌ها، اسکله‌ها و محوطه بنادر بالغ بر ۴ میلیون تن است.

مدیرعامل جدید هواپیمایی آسمان منصوب شد
با حکم اعضای هیئت مدیره شرکت هواپیمایی آسمان، خلبان جوان، ابوذر شیرودی به مدیرعاملی شرکت هواپیمایی آسمان منصوب شد.با حکم اعضای هیئت مدیره شرکت هواپیمایی آسمان مدیرعامل جدید این شرکت هواپیمایی منصوب شد.خلبان جوان ابوذر شیرودی فرزند شهید خلبان علی‌اکبر شیرودی با حکم اعضای هیئت مدیره شرکت هواپیمایی آسمان به مدیرعاملی این شرکت منصوب شد.ابوذر شیرودی، خلبان هواپیمای ایرباس و عضو هیئت مدیره شرکت هواپیمایی آسمان است و پیش از این پست معاونت را در شرکت هواپیمایی آسمان بر عهده داشت.شرکت هواپیمایی آسمان از سال ۱۳۸۱ به سازمان بازنشستگی کشوری واگذار شد، این شرکت عضو یاتا و دارای گواهینامه آیوسا است.