مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: در حال حاضر ۳هزار و ۳۰۰میلیارد تومان از منابع تبصره ۱۸ را تخصیص دادهایم؛ به نحوی که ۱۶استان کشور ۸۰ درصد سهمیهبندی خود را تکمیل کردهاند و همچنین آمادگی تخصیص ۳هزار میلیارد تومان دیگر را هم داریم.
علی خورسندیان؛ مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به اموال مازاد بانک گفت: در سالهای گذشته واگذاریهایی در این خصوص داشتیم که هم به ارکان بالادستی اعلام کردیم و هم برنامه های واگذاری پیش رو داریم. در لایههای پایین شرکت ها چند واگذاری مانند صندوق تکنولوژی، صنایع نخ خمین، شرکت سرمایه گذاری و بخشی از شرکت آتیه دماوند را انجام دادیم. همچنین بخشی از املاکی که بانک قهراً در فضای وصول مطالبات به تملک خود درآورده بود را هم به مرور در برنامه واگذاری داشتیم. بخشی از آنها انجام شده و بخشی هم در برنامه های پیش رو وجود دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر به طور عمده دو شرکت داریم که روی واگذاری آنها متمرکز هستیم. چندین بار آگهیهای واگذاری هم منتشر کردیم که البته تاکنون به نتیجه نرسیده است اما جزو اولویت های ماست و جدیت و اهتمام در بانک وجود دارد.
عملکرد در بانکداری خرد
مدیرعامل بانک صنعت و معدن با بیان اینکه بانک صنعت و معدن براساس رسالت و اساسنامه خود، بانک توسعهای است که تمرکز آن بر صنایع و واحدهای صنعتی بزرگ است، تاکید کرد: وقتی صحبت از نیروگاه یا فولاد یا پتروشیمی میکنیم از ۴هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری می گوییم که در واقع رسالت بانک به نوعی با محوریت شرکتهای بزرگ یا حتی با عنوان بانکداری شرکتی است که این شرکتها محوریت زیربنایی و زیرساختی برای کشور دارند.
خورسندیان تصریح کرد: در نتیجه عملا کمتر به بانکداری خرد پرداختیم چون رسالت ما نبوده است. البته با توجه به شرایط اجتماعی امروز کشور، بانک مرکزی سهمیه بندی اعم از وام های ازدواج و فرزندآوری و مسکن دارد که براساس سهمی که برای ما تعیین شده خودمان را موظف می دانیم از منابعی که در اختیار داریم این کار را انجام دهیم اما نسبت به دیگر بانکها سهم کوچکی داریم.
به گفته وی، بانک صنعت و معدن شعبه محور نیست و در مجموع ۵۲ شعبه در سراسر کشور دارد چرا که خدمات آن برای مردم عادی تعریف نشده است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن ادامه داد: با وجود این موضوع، ما موارد مربوط به تسهیل اعطای وام را به شعبه ها ابلاغ کردیم که تا حد ممکن ضامن نباشد و براساس اعتبارسنجی تسهیلات پرداخت شود.
تامین مالی صنایع معرفی شده از وزارت صمت
خورسندیان همچنین با اشاره به بند الف تبصره ۱۸ گفت: براساس این تبصره، وجوه اداره شدهای در اختیار دستگاه های دولتی قرار میگیرد که برای بخش های مختلف تامین مالی شود.
بخشی از این وجوه در اختیار وزارت صمت قرار گرفته و وزارتخانه در تقسیم بندی که بین بانکها میکند به عاملیت بانکها این وجوه را میدهد که منابع را به صنایعی که از طریق درگاه وزارت صمت معرفی میشوند تخصیص بدهند.
وی گفت: عملکردی که توسط ارکان بالادستی وزارت اقتصاد، وزارت صمت و بانک مرکزی اعلام شده، بالاترین عملکرد متعلق به بانک صنعت و معدن بوده که البته بانک تخصصی این حوزه است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن افزود: در تفاهمی که در تبصره ۱۸ با وزارت صمت داشتیم ، به ازای هر یک واحدی که از وجوه اداره شده از طریق وزارت صمت به بانک صنعت و معدن پرداخت میشد، بانک هم بین ۳ یا ۴ برابر اهرم میکرد با منابع خودش و به مشتریان پرداخت میکرد.
خورسندیان گفت: در حال حاضر در بانک صنعت و معدن ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از منابع تبصره ۱۸ را تخصیص دادهایم؛ به نحوی که ۱۶ استان کشور ۸۰ درصد سهمیه بندی خود را تکمیل کردهاند و همچنین آمادگی تخصیص ۳هزار میلیارد تومان دیگر را هم داریم.
وی تاکید کرد: بانک صنعت و معدن با فاصله بسیار زیادی با بانک دوم در جدول تبصره ۱۸ ،بیشترین و بهترین عمکلرد را در وظیفه اجتماعی خود داشته که از منابع صمت با تلفیقی که با منابع خودش داشته حمایت مالی از صنایع معرفی شده از سوی وزارت صمت را محقق کرده است.
فرزین در مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام؛
یاد شهیدان مشعل تلاش و ایثار را در ذهن و دل ما روشن میکند
مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: در شرایط کنونی که دشمنان از طریق تحریم و فشار اقتصادی سعی بر سخت کردن زندگی و معاش مردم دارند، یاد این شهیدان همچنان مشعل تلاش و ایثار را در ذهن و دل ما روشن سازد.
به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ۳۰۰سردار شهید شبکه بانکی کشور و تجدید میثاق با آرمانهای حضرت امام خمینی(ره) و شهیدان عزیز ایران اسلامی، مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه ۱۳ تیر ماه در محوطه ادارات مرکزی بانک ملی ایران
برگزار شد.
در این مراسم محمدرضا فرزین مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به میزبانی بانک ملی از دو شهید بزرگوار هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: شهیدی ۱۷ ساله در عملیات رمضان و شهیدی ۲۳ ساله در عملیات کربلای چهار امروز در این بانک تشییع و خاکسپاری می شود. شهیدانی گمنام اما پرافتخار و الهام بخش؛ این دو شهید بزرگوار یادآور ۳۰۰ شهید دلاور نظام بانکی در دفاع مقدس و عرصه سلامت هستند. امروز مفتخریم که ۶۰ شهید مجموعه بانک ملی، همچون خورشید روشنی بخش راه خدمت و ایثار برای همکارانشان می باشند. حضور جهادی بیش از ۱۴ هزار جانباز، آزاده و ایثارگر، پشتوانه ای بزرگ برای کارکنان بانک ملی است.
فرزین افزود: نظام مالی و بانکی محلی برای محاسبه گری مادی است، اما حضور با برکت این دو شهید بزرگوار، عطر معنویت و ایثار را در بانک ملی منتشر خواهد ساخت.
مدیرعامل بانک ملی ایران در پایان گفت: امیدواریم دل های بزرگ و چراغ نگاه آسمانی آن ها، همواره در ذهن و یاد ما روشن باشد و محرک شور و شوق، کار و تلاش برای مردم و نظام اسلامی باشد.
امید به دعای خیر آن ها داریم. تردید نداریم که بدون حرکت جهادی شهدا، ایثارگران و جانبازان در طول تاریخ افتخارآفرین این کشور و به ویژه سال های دفاع مقدس، امروزه نامی از ایران و ایرانی باقی نمانده بود. امیدواریم در شرایط کنونی که دشمنان از طریق تحریم و فشار اقتصادی سعی بر سخت کردن زندگی و معاش مردم دارند، یاد این شهیدان همچنان مشعل تلاش و ایثار را در ذهن و دل ما روشن سازد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در دیدار با استاندار اصفهان تاکید کرد:
پرداخت تسهیلات در حمایت از تولید و اشتغال در اولویت بانک صادرات ایران است
مدیرعامل بانک صادرات ایران در سفر به استان اصفهان با استاندار و رئیس کل دادگستری این استان دیدار و بر آمادگی بانک برای مانعزدایی از تولید، اشتغالزایی و کمک به تحقق اهداف توسعهای و حمایتی دولت در این استان تاکید کرد.
سیدضیاء ایمانی در دیداری صمیمانه با استاندار اصفهان در خصوص ظرفیتها و توانمندیهای نظام بانکی در حمایت از تولید به گفتگو پرداخت.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در این دیدار گفت: بانک صادرات ایران یکی از بانکهای پیشرو در بحث اعطای تسهیلات، اعتبارات و تأمین ارز واحدهای تولیدی است؛ به همین جهت با تسریع ارائه خدمات بانکی، مانعزدایی از تولید با جدیت در دستور کار است.
سیدضیاء ایمانی اظهار داشت: استان اصفهان بهعنوان یکی از استانهای شاخص در حوزه صنعت است و لازم است مدیران ارشد بانکی در استانها حضور پیدا کنند و نشستهایی را با مسئولان استانها درباره تحقق اهداف توسعهای و حمایت از تولید برگزار کنند.
وی افزود: تلاش میکنیم تا در حد توان، به تناسب شرایط نقدینگی و اعتبار موجود برای حل معضلات واحدهای تولیدی پیشگام باشیم و اقدامات لازم را انجام دهیم.
مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه بانکها نقدینگی و سرمایه ثابت برای ایجاد واحدهای تولیدی را تأمین میکنند افزود: در نظر داریم در راستای مانعزدایی از تولید، با پرداخت روانتر اعطای تسهیلات، خدماترسانی به واحدهای تولیدی
را سرعت ببخشیم.
سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به لزوم حمایت بیشتر نظام بانکی از تولید، گفت: باید روند ارائه خدمات بانکی به واحدهای تولیدی و صنعتی استان تسریع و پشتیبانی از حوزههای تولید و اقتصادی استان را تسهیل کنیم و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را که در حوزه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان وجود دارد، رفع کنیم.
مدیرعامل بانک صاددرات ایران همچنین در این سفر یک روزه در دیداری دوستانه با حجتالاسلام اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان با تبریک هفته قوه قضائیه از زحمات آنان در راستای تحقق اهداف جمهوری اسلامی ایران و پاسداری از دستاوردهای انقلاب قدردانی و با اشاره به توانمندیها و قابلیتهای بانک صادرات ایران بر آمادگی این بانک برای حمایت از فعالان، صنعتگران، واحدهای تولیدی و اقتصاد و معیشت مردم این استان اعلام آمادگی کرد.
رئیس کل دادگستری استان اصفهان نیز ضمن بررسی مسایل و ظرفیتها و انتظارات استان از مسئولان، از اقدامات بانک صادرات ایران قدردانی کرد و توسعه هرچه بیشتر همکاری بانک صادرات ایران و فعالان اقتصادی و ارائه خدمات به مردم این استان را خواستار شد.
عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس عنوان کرد
نقش ممتاز بانکهای خصوصی در رونق تولید و اشتغال
عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس از چگونگی جمعآوری پولهای مردم توسط بانکهای خصوصی و اعطای تسهیلات به بخش تولید گفت و نقش آفرینی بانک پارسیان در رونق تولید را قابل تقدیر دانست.
فرهاد طهماسبی؛ عضومجمع نمایندگان استان فارس خوش حسابی را یکی از امتیازات مثبت بانک پارسیان برشمرد و با تاکید بر اینکه مشتریان و مردم به عملکرد این بانک اعتماد دارند، گفت : بانک پارسیان در پرداخت تسهیلات به مردم به ویژه در مواقع ضروری کوشا بوده و بر همین اساس نقش آفرینی این بانک به عنوان یکی از بنگاه های خصوصی در رونق تولید ملی به ویژه در واحد های تولیدی دانش بنیان، قابل تقدیر است.
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن به ارزیابی عملکرد بانک های خصوصی پرداخت و گفت: یکی از نقش های مهم بانک های خصوصی در اقتصاد کشور، جمع آوری نقدینگی های خرد است که به صورت تجمیع شده در فرآیند و چرخه تولید به کار گرفته می شود.
نماینده مردم نی ریز، استهبان و بختگان در خانه ملت گفت: به عبارت دیگر بانک های خصوصی نقدینگی مردم را که سرگردان است و ممکن است در این بین استفاده بهینه ای از این منابع مالی نشود را دریافت، تجمیع و به صورت سرمایه در گردش در اختیار واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای دانش بنیان قرارمی دهند. بر همین اساس در چنین شرایطی می توان گفت که بانک های خصوصی نقش ممتاز و بی بدیلی در این زمینه بر عهده دارند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ارائه تسهیلات ازدواج از نوع تسهیلات تکلیفی است که دولت پرداخت این تسهیلات را به بانک ها ابلاغ می کند، در بانک های دولتی این منابع از سوی دولت تامین می شود، اما بانک بخش خصوصی بدون تامین منابع مالی توسط دولت، تسهیلات ازدواج پرداخت می کند که این اقدام قابل تقدیر است و در همین زمینه نقش بانک پارسیان به ویژه در اشاعه امر خیر ازدواج بی بدیل است که با رضایت مندی از عملکرد این بانک همراه بوده است.
اختصاص ۳۰۰میلیارد تومان وام برای
اشتغال مددجویان در بانک قرض الحسنه رسالت
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت گفت: این بانک در سال جاری بودجهای بالغ بر ۳۰۰میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد امام خمینی اختصاص داده است.
محمدحسین حسین زاده با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۱۷۰میلیاردتومان وام قرض الحسنه در قالب دو هزار و ۹۹۲فقره پرداخت شده است، گفت: در سال ۹۹نیز دوهزارو ۴۴۰ مددجو مبلغی حدود ۱۱۹میلیارد وام از بانک قرض الحسنه رسالت دریافت کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه با همکاری بانک قرض الحسنه رسالت و معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره)، انحراف بودجه درمسیری غیراز اشتغالزایی به صفر رسیده است، افزود: این دو مجموعه از سال ۹۸ و در قالب الگوی تعالی اجتماعی رسالت وام های پرداختی را در مسیر ایجاد اشتغال خرد و خانگی به کار گرفته اند.
بهرهبرداری از سامانه نرمافزاری جدید سوئیچ بانک تجارت
سامانه جدید نرمافزاری سوئیچ کارت بانک تجارت مبتنی بر تکنولوژیهای روز در راستای بهبود کیفیت خدمات کارت مشتریان بانک تجارت، کاهش تراکنشهای ناموفق و افزایش سرعت تراکنشهای کارت مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
در راستای استقرار سامانه جدید جامع بانکی منظومه بانک تجارت، سوئیچ یوز تجارت به عنوان اولین محصول از سامانه جامع بانکی منظومه مورد بهره برداری قرار گرفت و بالغ بر ۲۲ میلیون کارت از ۵۰ محصول کارتی مختلف با کمترین زمان اختلال و قطعی سیستم ها در اختیار مشتریان قرار گرفت.
این مهاجرت از نظر مدت زمان قطعی سیستم در زمان جابجایی سوئیچ و مدیریت تاثیرات سیستم های متعدد مرتبط با کارت، به نوع خود در شبکه بانکی کمنظیر بوده و با تدابیر اندیشیده شده توسط تیمهای مجرب و متخصص فناوری اطلاعات بانک تجارت و شرکتهای همراه به نحو احسن به انجام رسید.
بانک تجارت ضمن تشکر از مشتریان وفادار خود همواره تلاش خود را برای جلب رضایت ایشان انجام داده و خود را متعهد به روزآمدی سامانهها و ارتقا مستمر کیفیت خدمات میداند.
معترضان دریافت وام فرزندآوری و ازدواج میتوانند شکایت کنند
بانک مرکزی در اطلاعیهای اعلامکرد: متقاضیان دریافت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج که در خصوص دریافت این دسته از تسهیلات اعتراض دارند میتوانند نسبت به ثبت شکایات از طریق «سامانه ثبت و رسیدگی به شکایات» این بانک اقدام کنند.
براساس اطلاعیه این بانک متقاضیان میتوانند با مراجعه به سامانه ثبت و رسیدگی به شکایات بانک مرکزی به آدرس https://crm.cbi.ir و با انتخاب گزینه «ثبت درخواست» و تکمیل موارد درخواستی شامل استان، شهرستان، موضوع، کد ملی، تاریخ تولد، نوع مشتری، شماره تماس، آدرس پستی و غیره نسبت به درج شکایت خود اقدام کنند.
دسترسی به سامانههای بانکی ایران از خارج کشور قطع شد
دسترسی ایرانیان به سامانههای بانکی در خارج از کشور، با هدف پیشگیری از حملات سایبری و به طور موقت قطع شده است.
همزمان با اعلام اخبار مربوط به اختلال در سامانه های بانکی ایرانیان در خارج از کشور، مشخص شد محدودیتهای اعمالشده به توصیه مراجع ذیصلاح و در راستای مقابله با تهدیدات سایبری به صورت موقت، صرفا در خصوص تعداد محدودی از بانکها است که بیشترین اتصال خارج از کشور به سامانههای بانکی اعم از اینترنتبانک و همراهبانک
را دارند.