وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر به استان کردستان از پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه راهآهن و بررسی تامین زمین برای ۲۰هزار واحد مسکونی استان خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، در جریان سفر به استان کردستان در جمع خبرنگاران گفت: کردستان به لحاظ […]
وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر به استان کردستان از پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه راهآهن و بررسی تامین زمین برای ۲۰هزار واحد مسکونی استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، در جریان سفر به استان کردستان در جمع خبرنگاران گفت: کردستان به لحاظ ژئوپلیتیکی در منطقه بسیار مهمی از کشور قرار دارد و در حوزه ترانزیت کشور عراق و دیگر همسایهها بسیار تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در این استان طرحهای عظیمی آغاز شده است، عنوان کرد: بر اساس گزارشات ارائه شده اکثر پروژههای استان شروع شده و در قسمتهای مختلف پیشرفتهای نسبتاً خوبی دارد.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: حدود ۳۰۰ کیلومتر از کریدور شمال به جنوب که از آذربایجان غربی آغاز میشود و در بندر امام خمینی(ره) به اتمام میرسد، در کردستان است و پروژه تقریبا در اکثر بخشها در حال فعالیت است.
قاسمی با اشاره به اینکه اکثر پروژهها پیمانکار دارند یا در حال قرارداد با پیمانکاران هستند، گفت: برای تکمیل کمربندی مریوان با سرمایه گذار توافق شده است و عملیات اجرایی آن نیز آغاز می شود. از این رو در حوزه راه تقریباً در استان در تمامی جبهه ها فعال هستیم و استان تبدیل به یک کارگاه راهسازی شده است. وی با بیان اینکه در حوزه روستایی، استان کردستان از شاخصه برنامه کشور یک عقبماندگی جدی داشت، اظهار کرد: با اعتباری که در این سفر رئیس جمهوری برای آن دیده شده قطعاً به شاخصهای اصلی کشور خواهد رسید که البته انتظار داریم کردستان به لحاظ شرایط اقلیمی خاص خود و صعب العبور بودن هر چه زودتر اقدامات مرتبط با عملیات اجرایی راههای روستایی را به پایان برسانیم. وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: امروز حدود ۹۰ کیلومتر اقدامی که در سال گذشته در همین دولت انجام شده بود و عملیات اجرایی ۳۷۰ کیلومتر احداث راه روستایی نیز آغاز میشود که یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس جمهور دیده شده است که میتواند مشکل روستاها را رفع کند.
قاسمی با اشاره به بحث راه آهن در این استان اظهار کرد: با برنامهریزی که صورت گرفته و بازدیدی که از ایستگاه داشتیم، زیرسازی که صورت گرفته در مرحله بیش از ۹۰ درصد است، بخشی از ایستگاهها در مسیر است که پیشبینی لازم صورت گرفته و برای تکمیل راهآهن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفتهایم.
وی عنوان کرد: بخشی از کارهای فرودگاه سقز انجام شده است و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که ۱۰۰ میلیارد از محل شرکت فرودگاههای کشور و ۱۰۰ میلیارد از اعتبارات استان پیشبینی شده است که عملیات اجرایی آن به زودی آغاز میشود. وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بحث مسکن استان گفت: گزارشاتی ارائه شد و امروز پنج هزار و ۴۰۰ واحد شروع شده و هشت هزار واحد جدید نیز در حال آغاز است. قاسمی یکی از مشکلات استان کردستان را تامین زمین خواند و اظهار کرد: در استانهای دیگر سهم آغاز شدهها بیش از کردستان است اما در این استان به لحاظ کوهستانی بودن و وجود زمینهای کشاورزی امکان تغییر کاربری وجود ندارد و تامین زمین با مشکل مواجه شده است.
وزیر راه و شهرسازی در پایان خاطرنشان کرد: با اقداماتی که با ارتش و سازمان اوقاف انجام شده است، تامین زمین در حال بررسی است که اگر این اقداماتی که در کمیسیون ماده ۵ شورای برنامه ریزی استان در دست اقدام است به نتیجه برسد، برای حدود ۲۰ هزار واحد زمین تامین میشود و به زودی عملیات اجرای آن نیز آغاز میشود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد:
بهره برداری از ۲۰۰۰ میلیارد تومان پروژه در بندر امام (ره) در هفته دولت
معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از بهره برداری ۲۰۰۰ میلیارد تومان پروژه در بندر امام خمینی (ره) طی هفته دولت خبر داد و گفت: این اتفاق موجب اشتغالزایی فراوان و رونق اقتصادی منطقه خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی پس از بازدید از بنادر خوزستان (امام(ره)، خرمشهر، آبادان، اروند کنار، شادگان و چوئبده)، اظهار داشت: پروژههای خوبی در بنادر خوزستان تعریف شده که یکی از پروژههای توسعهای در بندر اروندکنار است، بر این اساس بهره برداری از اسکله این بندر و محوطه سازی در دستور کار است. وی با بیان اینکه تجهیزات و امکانات مورد نیاز بندر چوئبده تامین خواهد شد، افزود: در زمینه لایروبی و دسترسی بندر چوئبده تصمیمهای جدیدی اتخاذ شده است، در این میان بندر شادگان از وضعیت تقریبا خوبی برخوردار است، این بندر پروژهای به ارزش ۸۰ میلیارد تومان در حال اجرا دارد که امیدواریم در هفته دولت به بهره برداری برسد.
صفایی با بیان اینکه در خصوص تردد دریایی بندر خرمشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و برنامههای جدیدی نیز تعریف شده است، گفت: یکی از تصمیمهای اتخاذ شده با هماهنگی ستاد اربعین، ایجاد زیربناهای لازم برای سفرهای زیارتی اربعین و عتبات عالیات از بنادر مسافری خرمشهر و آبادان است. وی با بیان اینکه بنادر تابعه خوزستان ساماندهی خواهند شد تا شاهد رونق اقتصادی آنها باشیم، عنوان کرد: از این طریق شرایط را برای اشتغال آفرینی و بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی مردم منطقه فراهم خواهیم کرد. صفایی با بیان اینکه پروژه های بزرگی در بندر امام(ره) در دست ساخت است و در هفته دولت بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان پروژه به بهره برداری می رسد، افزود: در حوزه کالاهای اساسی ظرفیت های جدیدی در بندر امام(ره) ایجاد خواهد شد.
تاکيد رئيس جمهور بر تسريع در بهره برداري فرودگاه سقز
رئيس جمهور در بازديد از فرودگاه سقز بر تسريع در عملياتي شدن اين فرودگاه و برقراري پرواز تاکيد کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامههای سفر دولت مردمی به استان کردستان، به فرودگاه سقز رفت و از این فرودگاه به عنوان یکی از پروژه های عمرانی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در استان کردستان بازدید کرد. در این بازدید، رییس جمهور بر عملیاتی شدن فرودگاه و آغاز پرواز از آن تاکید کرد.
در این بازدید نظریزاده مدیر فرودگاههای استان کردستان گزارش مختصری از اهداف و دلایل احداث پروژه، روند احداث فرودگاه سقز از ابتدا تا کنون، مشخصات کلی و عملیات باقیمانده به رئیس جمهور ارایه داد.
همچنین رئیس جمهور در نشست خبری که در پایان این سفر برگزار شد، گفت: تکمیل فرودگاه شهرستان سقز یکی از مصوبات این سفر است که بایستی با اجرای عملیات پرواز افتتاح شود و بهره برداری کامل برسد.
وی همچنین از استاندار و مسئولان مربوطه خواست تا این پروژه را پیگیری کنند و مردم را در جریان نتایج آن قرار دهند.
طی تفاهم ایران و قطر؛
تماشاچیان خارجی جام جهانی بدون ویزا به کیش سفر میکنند
رؤسای سازمان های هواپیمایی کشوری ایران و قطار در سومین دور مذاکرات صورت گرفته میان دو کشور، تفاهم نامه افزایش همکاریهای هوایی به امضا رساندند.
به گزارش روزنامه جمله به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، سخنگوی این سازمان گفت: روز گذشته محمد فالح الهجری رئیس سازمان هواپیمایی کشوری قطر با کاپیتان محمد محمدی بخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص استفاده از ظرفیتهای هوایی ایران در بازیهای جام جهانی ۲۰۲۲، دیدار و گفت و گو کرد. میراکبر رضوی اظهار داشت: پس از انجام دو دوره مذاکرات در خصوص افزایش همکاریهای دو جانبه حمل و نقل هوایی میان ایران و قطر در شهر دوحه و جزیره کیش، صبح روز جمعه ۱۷ تیرماه، با سفر رئیس سازمان هواپیمایی کشوری قطر به تهران، تفاهم نامه و قرارداد همکاری بین رؤسای سازمان هواپیمایی کشوری دو کشور به امضا رسید. وی افزود: در تفاهم نامه مذکور استفاده از ظرفیتهای حمل و نقل هوایی ایران در بازیهای جام جهانی ۲۰۲۲، به امضا رسید و اهداف صنعت حمل و نقل هوایی ایران بر اساس رهنمودهای وزیر راه و شهرسازی مورد تاکید قرار گرفت و لحاظ شد. رضوی تصریح کرد: در این تفاهم نامه، تردد تماشاگران بازیهای جام جهانی از جانب شرکتهای هواپیمایی ایرانی و همچنین افزایش پروازهای ایران بنا به درخواست و ظرفیت طرف ایرانی مورد موافقت قرار گرفت.