۲۷ هزار توانخواه مازنی از معلولیت جسمی – حرکتی رنج می‌برند
۲۷ هزار توانخواه مازنی از معلولیت جسمی – حرکتی رنج می‌برند

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: ۲۷ هزار نفر از مجموع ۶۳ هزار توانخواه تحت پوشش در استان از معلولیت جسمی – حرکتی رنج می برند. فریبا بریمانی در نشست با خبرنگاران به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی اظهار داشت: زمینه اشتغال ۸۵۰ نفر از جامعه هدف بهزیستی در چهارماهه سال جاری فراهم شد. وی با بیان اینکه […]

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: ۲۷ هزار نفر از مجموع ۶۳ هزار توانخواه تحت پوشش در استان از معلولیت جسمی – حرکتی رنج می برند.

فریبا بریمانی در نشست با خبرنگاران به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی اظهار داشت: زمینه اشتغال ۸۵۰ نفر از جامعه هدف بهزیستی در چهارماهه سال جاری فراهم شد.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی است، گفت: سازمان بهزیستی به همت شهید دکتر محمدعلی فیاض‌بخش تأسیس شد که ۵۲ وظیفه بر عهده‌ی این سازمان گذاشته شده است که رسیدگی به امور کودکان بی سرپرست و فاقد سرپرست مؤثر، زنان سرپرست خانوار، مسؤولیت سلامت اجتماعی، امور سالمندان، افراد دارای معلولیت، کودکان کار و خیابان، زنان و دختران آسیب دیده و در معرض آسیب، کاهش طلاق، مشاوره، اشتغال و مسکن، آموزش‌های پیش از ازدواج و … بخشی از آن است.
وی مردمی سازی، شفاف سازی و توانمندسازی را رویکرد اصلی سازمان بهزیستی دانست و افزود: بهزیستی سازمانی پویا، تحول گرا و برنامه محور است و هدف ما بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف است.
بریمانی با بیان اینکه ۱۶۲ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار دارند، گفت: ۹۲۰ مرکز و مؤسسه خیریه در سراسر استان به صورت روزانه و شبانه روزی به جامعه هدف خدمات ارائه می‌دهند.
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه ۶۳ هزار توانخواه تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار دارند، افزود: یکی از اهداف سازمان تغییر نگاه جامعه نسبت به افراد دارای معلولیت است زیرا معلولیت به معنی محدودیت نیست بلکه فرد با وجود ناتوانی جسمی می‌تواند به موفقیت دست پیدا کند.
وی با بیان اینکه در استان ۱۱۲ مرکز نگهداری و توانبخشی روزانه و شبانه روزی فعالیت می‌کنند، ادامه داد: از این تعداد ۲۱ مرکز به صورت شبانه روزی و مراقبتی فعالیت می‌کنند که در حال حاضر حدود ۱۶۰۰ نفر از توانخواهان در این مراکز اقامت دارند. بریمانی با بیان اینکه خانواده محوری یکی از سیاست‌های اصلی سازمان بهزیستی است، گفت: اولویت سازمان بهزیستی نگهداری افراد دارای معلولیت در درون خانواده است. مدیرکل بهزیستی مازندران نگاه سازمان را راه اندازی خانه‌های حمایتی برشمرد و افزود: کوچک کردن مراکز مراقبتی شبانه روزی با هدف ارائه خدمات مطلوب‌تر و فراهم کردن شرایطی مانند خانواده است که استان مازندران در این زمینه پیشرو است.
وی بابیان اینکه معلولیت جسمی – حرکتی بیشترین نوع معلولیت در استان مازندران است، ادامه داد: در استان مازندران ۲۷ هزار نفر از توانخواهان دارای معلولیت جسمی – حرکتی، ۱۳ هزار نفر کم توان ذهنی، هفت هزار و ۴۰۰ نفر دارای معلولیت بینایی، هفت هزار و ۴۳۰ نفر دارای معلولیت شنوایی، شش هزار و ۵۰۰ نفر بیماران روانی _ مزمن و ۷۳۰ نفر دارای معلولیت صوت و گفتار هستند.
بریمانی رویکرد سازمان را خانواده محوری و واگذاری آنان به خانواده دانست و گفت: در حال حاضر ۲۲ مرکز اقامتی در حوزه شبه خانواده فعالیت می‌کنند که در آن ۷ تا ۸ نفر نگهداری می‌شوند تا کودکان بتوانند زندگی مشابه خانواده را تجربه کنند.
سرپرست بهزیستی مازندران با بیان اینکه ۱۷ هزار خانوار در حوزه اجتماعی تحت پوشش بهزیستی قرار دارند، افزود: در حال حاضر ۲۰۱ نفر در مراکز شبه خانواده نگهداری می‌شوند و خدمات مختلفی به آنان ارائه می‌شود.
وی پیشگیری از معلولیت‌ها را بسیار مهم دانست و ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۸ هزار کودک ۳-۶ سال تحت پوشش غربالگری بینایی قرار گرفتند که از این تعداد ۶۰۰ کودک دچار اختلال بینایی شناسایی و به سطوح بالاتر برای مداخلات درمانی معرفی شدند و خدمات مناسب و بهنگام را دریافت کردند.
بریمانی خاطر نشان کرد: در سال گذشته بیش از ۲۶ هزار نوزاد تحت پوشش غربالگری شنوایی قرار گرفتند که از این تعداد ۵۵ کودک دچار اختلال شنوایی شناسایی و مداخلات درمانی برای آنان انجام شد.
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه دراستان مازندران ۲۰۹ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی وجود دارد، گفت: یکی از اهداف بهزیستی مازندران راه اندازی مراکز مشاوره در شهرهای کم برخوردار هستند. وی با بیان اینکه در سالجاری با بهره گیری از روش‌های درون سازمانی و برون سازمانی برنامه ریزی جامع و مدون جهت تسهیلگری در ایجاد اشتغال برای جامعه هدف صورت گرفته است، افزود: برای تحقق تعهد اشتغال سال جاری مبلغ ۴۸۴ میلیارد تومان اعتبار از محل بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری پیش بینی شده است که تا کنون ۳۹۸ میلیارد تومان توسط بانک‌های عامل، تخصیص پیدا کرده است.

 

به مناسبت عید غدیر انجام شد:
توزیع ۲۵ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان

é کرمانشاه – الهه فرهادی

فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه گفت: به مناسبت عید غدیر ۵۰ هزارپرس غذا در سطح استان پخت، ۲۵ هزار بسته معیشتی توزیع و ۳۰ راس گوسفند ذبح شد.
سرهنگ ابوذر انوری اظهارکرد: به مناسبت عید غدیر، رزمایش بزرگ مواسات و همدلی طبق فرمایش مقام معظم رهبری برگزار گردید.
سرهنگ انوری افزود: آئین نهضت کمک مومنانه و توزیع ۲۵ هزار بسته معیشتی در سطح استان کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت دهه ولایت و امامت در مجموعه ورزشی امام خمینی برگزار شد.
وی با بیان اینکه در سطح شهرستان ۶ هزار خانواده نیازمند به صورت سامانه‌ای شناسایی شده‌اند تصریح کرد: این کمک‌ها توسط گروه‌های جهادی بسیج، به دست نیازمندان خواهد رسید.
سرهنگ انوری افزود: در دهه امامت و ولایت، اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده از جمله ذبح ۱۱۰ راس قربانی با همکاری ادارات، نهادها و خیرین و هر شب در فضای پارک‌ها در ۸ منطقه شهرداری در سطح شهرستان کرمانشاه برنامه داریم. فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه ادامه داد: یکی از بزرگترین برنامه‌هایی که در سطح کشور می‌تواند نمونه باشد، برنامه همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت عید سعید غدیر بود که در این روز ۴۰ غرفه نمایشگاهی اعم از مذهبی، فرهنگی، ورزشی، کودکان و نوجوانان و پویش های مختلف اجرا شد. وی اضافه کرد: در روز عید غدیر در سطح استان ۵۰ هزار پرس غذا که ۲۴ هزار پرس مربوط به شهرستان کرمانشاه است پخت شد و از مسیر میدان معلم تا میدان طاقبستان همه مهمان سفره علوی و حضرت علی (ع) شدند. سرهنگ انوری بیان کرد: در این روز ۳۰ راس گوسفند ذبح شد که همراه بسته‌های معیشتی به دست نیازمندان رسید و از ۲۵ هزار بسته معیشتی، ۱۹ هزار بسته در سطح شهرستان‌های استان کرمانشاه توزیع شد که هر شهرستان سهمیه مخصوص خود را داراست و همراه آن پخت غذا نیز انجام شد.
وی با بیان اینکه در عید غدیر با کمک هیات، موکب‌ها و سایر ادارات و نهاد ها جشن عید غدیر برگزار شد افزود: ارزش ریالی هر بسته ۵۰۰ هزار تومان است که شامل برنج، روغن، رب گوجه فرنگی و… است.
فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه در پایان گفت: از همه ادارات و نهادها به خصوص خیرین تقدیر و تشکر میکنم که تمامی این اقدامات با همکاری آنان صورت گرفته است.

 

 

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی همدان:
حمایت از طرح‌های گلخانه‌ای در اولویت‌های سازمان قرار دارد

é همدان
é خبرنگار روزنامه جمله:

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۰۰ هکتار گلخانه در استان احداث می‌گردد افزود: حمایت از طرح‌های گلخانه‌ای در اولویت‌های سازمان قرار دارد.
رضا بهراملو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: افزایش تولید بخش کشاورزی مستلزم استفاده از روش‌های علمی است و کشاورزی با روش‌های سنتی پاسخگو نیست .
وی افزود: تولید پایدار زمانی محقق می‌شود که بتوانیم منابع آبی را حفظ کنیم، همچنین تمام سازمان‌ها باید در کنار هم برای موضوع تامین امنیت غذایی تلاش کنند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یکی از راه‌های حفظ آب را مدیریت یکپارچه آن توسط فعالان و بهره برداران بخش کشاورزی دانست و گفت: ۷۵ درصد آب کشور در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و اگر این مقدار آب در اختیار این سازمان قرار گیرد جهاد کشاورزی درباره مصرف پاسخگو خواهد بود.
وی با بیان اینکه تولید علمی باید بر اساس نقشه راه در سطح کلان باشد، گفت: ارتقای سطح گلخانه‌ها و حوزه دام و طیور در دستور کار این سازمان است تا با تشکیل کمیته فنی مشکلات را شناسایی و راهکار مناسب را ارائه کنیم.
بهراملو همچنین به حل مشکل خرید خوراک طیور و نهاده‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: ۸۷ درصد تولیدات کشاورزی استان همدان مربوط به اراضی آبی است در حالی‌که ۴۰ درصد اراضی استان آبی هستند.
وی با اشاره به افزایش سطح کشت گلخانه‌ای در استان همدان، گفت: اجرای طرح‌های گلخانه در اولویت برنامه‌ها قرار دارد چراکه بهره‌ وری تولید این مراکز ۶ برابر بیشتر است. بهراملو با تأکید بر اینکه فراخوانی در راستای ارائه طرح‌های دانش‌بنیان صادر شده به نحوی که تشکلات و بخش خصوصی ورود کنند یادآور شد: از صاحبان ایده و ابداعات جدید در راستای افزایش تولید همزمان با حفظ و حراست آب و خاک استقبال می‌شود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در رابطه با تولیدات کشاورزی تا پایان سال ۱۴۰۴اظهار داشت: تولیدات کشاورزی در کشور باید ۲۷ درصد افزایش داشته باشد که این رقم در استان همدان بین ۱۰ تا ۱۵ درصد هدفگذاری شده که با ورود دانش فنی با کمترین مصرف آب و خاک محقق خواهد شد. بهراملو با بیان اینکه ۸/۴ میلیون تن میزان تولید محصولات کشاورزی استان است خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری تولید استان تا پایان دولت سیزدهم ۵/۳ میلیون تن است و با در نظر گرفتن شرایط خشکسالی تنها به روش علمی می‌توان این میزان افزایش را ایجاد کرد. وی اضافه کرد: آب و غذا وابسته به یکدیگر هستند بنابراین ارتباط تنگاتنگ برای رسیدن به امنیت غذایی الزامی است و می‌توان برنامه‌هایی اعم از مدیریت یکپارچه آب، تولید علمی به عنوان نقشه راه و افزایش تولیدات گلخانه‌ای و دام طیور را مد نظر داشت.
بهراملو با اشاره به اینکه در محصولاتی چون سیر، سیب زمینی و گردو رتبه اول کشوری را کسب کرده‌ایم افزود: سیب زمینی با ۲۰ هزار هکتار سطح زیر کشت و متوسط عملکرد ۴۲ تن در هکتار در با آبیاری قطره‌ای و تیپ تولید می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: این محصول هفت کیلوگرم به ازای هر مترمکعب آب مصرفی بهره‌وری دارد و جزو محصولات استراتژیک به شمار می‌رود و ۵۰ نوع کاربرد دارد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی همدان یادآور شد: طرح‌های گلخانه‌ای جزو اولویت هستند چراکه افزایش تولید و بهره‌وری ۵ تا ۶ برابری دارد بنابراین احداث گلخانه از سیاست‌های سازمان محسوب می‌شود به طوری که هدف‌گذاری ۳۰۰ هکتار گلخانه انجام شده است.
وی در ادامه به لزوم آموزش کشاورزان اشاره کرد و گفت: ۲۳ هزار بهره‌بردار در آموزش‌های مدون شرکت کردند چون آموزش کشاورزان تضمین کننده طرح‌های جدید جهاد کشاورزی است.
بهراملو با بیان اینکه کشاورزان باید در جریان امور قرار بگیرند اضافه کرد: ۲ هزار و ۹۷۶ روز آموزش به زنان روستایی در راستای اشتغال خانگی اعم از قالیبافی و.. انجام شده است.
وی در پایان سخنانش به اهمیت پردیس فناوری کشاورزی پرداخت و عنوان کرد: در این پردیس صاحبان ایده حضور دارند و سالانه بالغ بر ۱۵۰ طرح کاربردی ارائه می‌کنند، ضمن اینکه پنج هکتار زمین برای عملیاتی شدن طرح‌های دانش بیان دیده شده تا ایده‌ها اجرایی شوند و بررسی قرار گیرند.

 

 

 

مدیرکل تأمین اجتماعی اردبیل خبر داد؛
آغاز طرح پوشش بیمه‌ای آحاد جامعه در اردبیل
مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: طرح پوشش بیمه‌ای آحاد جامعه به ویژه در گروه سنی ۱۸ تا ۵۴ در استان اردبیل آغاز شده است.
افشین شیرزاده در بازدید از شعبه تأمین اجتماعی اردبیل با بیان اینکه دغدغه اصلی دولت مردمی تقویت پوشش بیمه‌ای برای آحاد جامعه است، اظهار کرد: طرح پوشش بیمه‌ای آحاد جامعه به ویژه در گروه سنی ۱۸ تا ۵۴ در سطح استان اردبیل آغاز شده است.
وی افزود: هیچ فردی از پوشش بیمه‌ای محروم نخواهد ماند و افرادی که تاکنون تحت پوشش هیچ بیمه‌ای قرار نگرفتند و واجد شرایط هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه بیمه اطلاعات خود را ثبت کرده و از پوشش بیمه‌ای تأمین اجتماعی بهره‌مند شوند.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: تاکنون ۵ هزار نفر در استان اردبیل عضو بیمه تأمین اجتماعی شده‌اند که همه صاحبان حرف، مشاغل آزاد و اصناف می‌توانند از مزایای بیمه ارزان قیمت مهیا شده توسط سازمان تأمین اجتماعی و حمایت دولت استفاده کنند. شیرزاده با بیان اینکه در سال جاری هیچ برنامه‌ای در راستای پرداخت جرایم کارفرمایان در نظر گرفته نشده است، ادامه داد: سقف بخشودگی در سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان برای جرایم کارفرمایان در استان در نظر گرفته شده بود که با توجه به سیاست‌های سازمان در این زمینه تقسیط بلند مدت بدهی کارفرمایان انجام می‌شود. وی به افتتاح شعبه سوم در محدوده میدان وحدت اردبیل در مداد ماه اشاره کرد و گفت: بدون مراجعه حضوری امکان ثبت‌نام در قالب سامانه تأمین برای متقاضیان وجود دارد و امیدواریم در قالب این طرح متقاضیان واقعی ثبت اطلاعات داشته باشند.

تدارک یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن کود کشاورزی در کشور
مجری طرح خودکفایی کود و مدیر عمل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور از تدارک بیش از یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن کودهای ازته، فسفاته و پتاسه در چهار ماهه ابتدای سال جاری و توریع حدود یک میلیون و ۷۵ هزار تن آن در بین استانهای کشور خبرداد که این مقدار ۲۲ درصد نسبت به همین مدت زمان در سال قبل رشد داشته است.
حمید رسولی با اعلام این مطلب افزود: برنامه ابلاغی سال جاری تامین، تدارک و توزیع سه میلیون و ۳۴۰ هزار تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه است که با برنامه‌ریزی مناسب و تمهیدات لازم انشاءا… صددرصد برنامه ابلاغی را اجرایی خواهیم کرد. خوشبختانه، با اقدامات انجام شده در سراسر کشور تاکنون ۳۲ درصد برنامه ابلاغی به انجام رسیده است که بدین ترتیب، علاوه بر توزیع کود مورد نیاز کشاورزان، مقدار بیش از ۵۸۲ هزار تن ذخیره استراتژیک انواع کودهای کشاورزی است که با توجه به شرایط کشور، ذخیره مطمئن و قابل اتکایی است. حمید رسولی در ادامه افزود: لذا، هیچ مشکلی در تامین کود مورد نیاز کشاورزان وجود نداشته و به هر میزان که حواله دریافت کود توسط کشاورزان عزیز به ۳۵۰۰ کارگزار تامین نهاده‌های کشاورزی این شرکت در سراسر کشور واصل گردد، کود کشاورزی تحویل خواهد شد.

با هدف تامین پایدار سوخت زمستانی آغاز شد:
تعمیرات اساسی، تنها منطقه فعال گازی غرب کشور
é کرمانشاه – الهه فرهادی
به‌ منظور تامین پایدار سوخت زمستانی غرب کشور و پایداری شبکه گاز و استمرار تامین خوراک صنایع پائین دستی عملیات تعمیرات اساسی منطقه عملیاتی تنگ بیجار آغاز شد.
با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب و مناطق عملیاتی آن با هماهنگی ستاد شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، تعمیرات اساسی این منطقه با استفاده از توان فنی و ظرفیت‌های داخلی این شرکت آغاز شد.
مهندس محسن بیات؛ رئیس منطقه عملیاتی نفت شهر/تنگ بیجار با اعلام این خبر گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در راستای تولید بخشی از سوخت زمستانی غرب کشور، نگهداشت تولید پایدار، صیانت از سرمایه‌های ملی، کلیه مراحل انجام این عملیات با اتکا بر توانمندی داخلی و تلاش شبانه‌روزی کارکنان با استفاده از ظرفیت‌های موجود منطقه مذکور در کمتر از یک ماه انجام می‌گیرد.
وی تصریح کرد: انجام این تعمیرات با رعایت کامل پروتکل‌های پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت الزامات HSE صنعت نفت و در هماهنگی کامل با پالایشگاه گاز ایلام انجام می‌شود.
مهندس بیات، در ادامه با اشاره به اهداف انجام این تعمیرات گفت: تعمیرات اساسی منطقه عملیاتی تنگ بیجار با هدف اطمینان از عملکرد ایمن و آمادگی کامل تاسیسات جهت تولید گاز در فصل سرما با مشارکت کلیه واحدهای منطقه علی الخصوص واحد تعمیرات، بهره‌برداری، HSE، بازرسی و حفاظت فنی و خدمات و پشتیبانی صورت می‌گیرد مهندس بیات، اظهارداشت: عملیات تعمیر اساسی منطقه عملیاتی تنگ بیجار شامل مواردی نظیر برش‌کاری و جوشکاری جهت تعویض خطوط و نقاط آسیب دیده بنا به تشخیص بازرسی و حفاظت فنی، حذف نقاط مرده، بازدید از لخته‌گیرها و تعمیرات‌ اساسی ماشین‌آلات و تجهیزات است.
بر اساس برنامه‌ پیش‌بینی شده، در این فعالیت تعمیراتی، مواردی از جمله، تخلیه گاز و مایعات و سپس انجام عملیات توپک‌رانی ۴۲ کیلومتر خط ۱۸ اینچ انتقال گاز و چهار حلقه چاه‌، اسپید گذاری و ایمن‌سازی تاسیسات، برشکاری سرد و گرم، فیت‌آپ و جوشکاری نقاط معیوب، تعمیر و تنظیم شیرهای ایمنی فرآیندی و غیر فرایندی و در نهایت تعمیر و نصب مجدد شیرهای مختلف تاسیسات در دستور کار خواهد بود. مرکز بهره‌برداری تنگ بیجار و کمانکوه در فاصله ۷۰ کیلومتری شهر ایلام قرار دارد. فاز نخست این مرکز در سال ۱۳۸۶ به بهره برداری رسید. ظرفیت این مرکز فراورش روزانه ۷ میلیون متر مکعب گاز است که با اجرای فاز دوم، این ظرفیت به ۱۱ میلیون متر مکعب بالغ خواهد شد.