«دولت» راه خود را می‌رود «اقتصاد» راه خود را
«دولت» راه خود را می‌رود «اقتصاد» راه خود را

حدود یک‌سال از آغاز به کار دولت سیزدهم گذشت، دولتی که وعده داده بود برنامه هفت هزار صفحه‌ای برای اقتصاد و معیشت دارد، دولتی که برنامه داشت تا اقتصاد را به برجام گره نزند اما مذاکرات را نیز مقتدرانه پیش ببرد و گشت ارشاد را نیز به سمت مدیران سوق دهد و امروز در یک […]

حدود یک‌سال از آغاز به کار دولت سیزدهم گذشت، دولتی که وعده داده بود برنامه هفت هزار صفحه‌ای برای اقتصاد و معیشت دارد، دولتی که برنامه داشت تا اقتصاد را به برجام گره نزند اما مذاکرات را نیز مقتدرانه پیش ببرد و گشت ارشاد را نیز به سمت مدیران سوق دهد و امروز در یک سالگی عمر خود ثابت کرد در مسیری که وعده داده بود نیست و حتی عکس آنچه که قول داد عمل کرده و هیچ توجهی به نقد و انتقاد مشفقانه ندارد.

دولتمردان در خصوص مذاکرات برجام تا امروز جز سخنانی کلی در حد محکوم کردن آمریکا چیزی به افکار عمومی نگفتند و کسی از جزئیات و برنامه تیم مذاکره‌کننده چیزی نمی‌داند تا جایی‌که روز گذشته صدای اعتراض حجت‌الاسلام سید احمد خاتمی هم از این موضوع بلند شد چون همه می‌دانند که موج گرانی چند ماهه اخیر و افزایش اقلام غذایی و دارویی و کاهش منابع برای حذف ارز ترجیحی همه مستقیم یا غیر مستقیم به احیای برجام بستگی دارد.
حجت‌الاسلام سید احمد خاتمی در حاشیه نهمین نشست هیات رییسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان در جمع خبرنگاران درباره موضوعات بررسی شده در این نشست، گفت: این جلسه براساس تبصره۲ ماده۱۵ آیین‌نامه خبرگان بود که در فاصله دو اجلاسیه عادی خبرگان ، باید برگزار شود.
وی ادامه داد: تا این لحظه ۲۰ نفر از اعضای خبرگان با حضور رییس‌جمهوری صحبت کردند و عمدتا حول محور مسایل معیشتی و گرانی‌ها و راهکارهایی که وجود دارد، اظهار نظر کردند چون اعضای خبرگان نمایندگان مردم هستند و باید دغدغه مردم را به مسئولان برسانند. وزیر اقتصاد هم حضور دارند که در این زمینه صحبت می‌کنند.
خاتمی افزود: مسأله دیگر، برجام بود که گفته شد مقداری که از روند مذاکرات برجام قابل توضیح است، برای مردم گفته شود و مسئولان بگویند این مذاکرات در چه مرحله‌ای است.
دولت به‌عنوان مسئول مستقیم مذاکرات تکلیف دارد هراز گاهی به افکار عمومی توضیح دهد که مذاکرات در چه مرحله‌ای قرار دارد اما شاهد بودیم که دولت توجهی به این وظیفه و تکلیف خود ندارد و کار به جایی رسید که عضو هیات رییسه مجلس خبرگان در این زمینه از دولت توضیح می‌خواهد.
فقدان طرح و برنامه برای حوزه سیاست خارجه و برجام، موجب شد شرایط کشور به شکلی رقم خورد که گویا دولت راه خود را می‌رود و اقتصاد نیز راه خود را و ادامه این امر و سرگردانی نهادهای اقتصادی دولت سیزدهم نیز بر پیچیدگی اوضاع افزود و فشار بر معیشت طیف گسترده‌ای از مردم از کارگران و کشاورزان و کارمندان دولت و همچنین اصناف و صنعتگران و تجار وارد شده و صدای اعتراض همه را درآورد و دولت در میان این شرایط ناهموار، به موضوع گشت ارشاد و حجاب تمرکز کرد تا حجم انتقادات به خود را کاهش دهد.
حجاب و رعایت نُرم های قانونی پوشش در جامعه اسلامی ما، امری است که همه از آن آگاهی داریم اما دولتی که قبل از انتخاب شدن و کسب آرای مردم وعده داده بود گشت ارشاد مدیران خواهد داشت امروز هیچ تلاشی از اجرای طرح خود نکرده و بر گشت ارشاد سنتی
تاکید دارد.
بسیاری از کارشناسان‌ بر این باور هستند که دولت رییسی از آن‌جایی ضربه خورد و همچنان خواهد خورد که مذاکرات برجام را جدی نگرفت و همه می‌دانیم هیچ چیزی بر اقتصاد ملی به انداره احیای برجام اثرگذار نخواهد بود.
اگر حوزه روابط عمومی و مرکز افکارسنجی دولت سیزدهم هر روز در ارتباط مستمر با مردم باشد قطعاً می‌داند که تا چه اندازه سفره اکثریت مردم کوچک شده است و تا چه حد قیمت نان و گوشت و برنج و دارو به دغدغه اصلی طیف گسترده‌ای از شهروندان تبدیل شده و در آن‌صورت قطعاً حرکتی به خود می‌داد و تدبیری می‌کرد نه این‌که کار را به جایی برساند که حتی نمایندگان مجلس خبرگان هم از دولت توقع داشته باشند در خصوص مذاکرات برجام گزارش بدهد تا ببینند که در چه
مرحله‌ای است.
وزیر امور خارجه دولت سیزدهم در همین زمینه گفت: در سیاست خارجی دولت سیزدهم نگاه به شرق و غرب در چارچوب سیاست خارجی متوازن در دستورکار ماست. کار با اروپا، آمریکای لاتین، آسیا و همه بخش‌های جهان مورد توجه جدی است. این بدان معنا نیست که منافع خود را به یک کشور خاص چه در شرق و یا غرب گره بزنیم. منافع خود را به موضوعات و حوزه‌هایی که بیشترین دستاورد را برای کشور داشته باشد، گره می‌زنیم. شاید گاهی اوقات به دلیل نوع نگاهی که در داخل کشور ما و در بین اندیشمندان و افراد اهل نظر و تحلیل وجود دارد ممکن است دیداری با پوتین داشته باشید و به یکباره ‌می‌بینید در فضای رسانه‌ای کشور برخی یک خطی را دنبال می‌کنند که این تابلوی نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی وزارت خارجه را جای دیگری منتقل کنید و چرا شما این نگاه را که حضرت امام دنبال می‌کردند و مقام معظم رهبری بر آن تأکید دارند، تغییر می‌دهید.
وی گفت: در حالی که ما کاری که در دستگاه دیپلماسی انجام می‌دهیم می‌گوییم در حوزه استقلال سیاسی، نه شرق، نه غرب، نه آمریکا و نه روسیه و نه هیچ طرف دیگر، ولی در حوزه منافع کشور و ملت و استفاده از امکاناتی که در جهان وجود دارد و ما نیاز داریم و در حوزه ظرفیت‌هایی که ما داریم، اتفاقا شعار ما در دستگاه دیپلماسی هم شرق هست و هم غرب و کار با همه بخش‌های
جهان است.
با همه تلاشی که مدیران دستگاه دیپلماسی انجام می‌دهند و تلاش شان نیز در خور قدردانی است اما از یک نکته غفلت کردند و آن این است که باید کاری کنند تا اثر و نتیجه آن در زندگی روزانه مردم و اقتصاد کشور آشکار شود نه این‌که مدیران دولتی در مرحله حرف و سخن و وعده بمانند اما مردم در فشار اقتصادی شکننده و معیشت دشوار خود بمانند.

 

 

رییس جمهور در جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح کرد
قاچاق و واردات بی‌رویه، خنجری به قلب تولید و اشتغال کشور است

آیت الله رییسی گفت: قاچاق کالا و واردات بی‌رویه، خنجری است که در قلب تولید داخل و اشتغال فرو می‌رود. اگر بتوانیم با افزایش مستمر کیفیت تولیدات داخل، گرایش مردم به کالای ایرانی را بیشتر کنیم، به طور طبیعی هم از واردات بی‌رویه جلوگیری می‌شود هم گامی موثر در مبارزه با قاچاق کالا برداشته خواهد شد.
آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر ضرورت انسجام و هماهنگی تمامی دستگاه‌های دخیل در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نقش ستاد را در دستیابی به این هماهنگی حائز اهمیت خواند و خاطرنشان کرد: به تعبیری، مهم‌ترین مسئله در موضوع مبارزه با قاچاق، مسئله هماهنگی است. تقویت نقش قرارگاهی ستاد مبارزه با قاچاق کالا در تحقق انسجام بسیار مهم است و باید به این سمت حرکت کنیم.
رئیس جمهور اصلاح ساختارهای منجر به وقوع قاچاق کالا را نقطه کانونی در سیاستگذاری مبارزه با قاچاق کالا خواند و افزود: دولت سیزدهم چنانکه پیش از این هم بارها اعلام شده، این اراده را دارد که با اصلاحات ساختاری و نهادی، زمینه‌های فسادزا و روندهایی که موجب وقوع قاچاق می‌شوند را از بین ببرد. مادامی که ما علت را برطرف نکنیم و صرفا به مقابله با معلول اکتفا کنیم، هدف اصلی که ریشه کن شدن قاچاق کالاست تحقق نخواهد یافت.
وی با تاکید بر اینکه مبارزه با قاچاق کالا باید از سرمنشاء آغاز شود، افزود: ما باید با اصلاح ساختارهای معیوب، مطلوبیت و صرفه اقتصادی قاچاق را از میان ببریم. وقتی هزینه قاچاق از طریق تقویت سازوکارهای نظارتی و بسط شفافیت افزایش یابد، به طور طبیعی گرایش
به آن کاهش خواهد یافت.
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود، اتخاذ رویکرد پیشگیرانه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا را مورد توجه قرار داد و با تاکید بر تقویت روندهای نظارتی در این زمینه، گفت: لازم است سامانه‌هایی که در حال حاضر در زمینه قاچاق کالا فعال هستند به نحوی تکمیل یا مشمول اصلاح عملکردی شوند که به جای مقابله پسینی، به سمت پیشگیری از قاچاق حرکت کنیم.
آیت‌الله رئیسی با اشاره با اینکه پیشرفت کار در بحث سامانه‌های مربوطه چندان رضایت‌بخش نیست، افزود: معمولاً پیشرفت کند و رکود در تکمیل پروژه‌ها به بحث بودجه و تامین مالی نسبت داده می‌شود اما واقعیت این است که خیلی از اوقات، مسئله به پیمانکار و ضعف نظارتی دستگاه‌های مسئول باز می‌گردد. از همین امروز باید با یک بررسی دقیق و برطرف نمودن کاستی‌ها، به زمانبندی دقیقی برای تکمیل و ارتقای سامانه‌های مرتبط با قاچاق کالا برسیم. امروز کشور در این حوزه هیچ وقتی برای تلف کردن ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود موضوع ساماندهی بازارچه‌های مرزی را یک اولویت مهم در حوزه مبارزه با قاچاق توصیف و خاطرنشان کرد: بازارچه‌های مرزی اگر به درستی و زیر نظر استاندارها ساماندهی شوند، هم شاهد رونق تجارت مرزی خواهیم بود و هم با تقویت معیشت مرزنشینان، زمینه‌ بروز پدیده‌هایی همچون کولبری و ته‌لنجی از میان خواهد رفت. این کار در عین حال اثربخشی نظارت‌های دولتی در حوزه تجارت مرزی را نیز بیشتر می‌کند.
آیت‌الله رئیسی با تاکید بر مبارزه قاطع و اثربخش با قاچاق سازمان‌یافته، گفت: در زمینه قاچاق سازمان‌یافته در درجه اول انسداد منابع مالی از طریق مبارزه موثر با پولشویی اولویت دارد و در درجه ثانی نیز ردگیری و نظارت شبکه‌های مرتبط حائز اهمیت است. در هر دو مرحله ما نیازمند اقدامات اطلاعاتی و امنیتی
برای مبارزه اثربخش هستیم.
رئیس جمهور در ادامه به ارتقای روندها و عملکردها پس از کشف کالای قاچاق اشاره کرد و نقش سازمان اموال تملیکی را در این زمینه مورد توجه قرار داد و افزود: حرکت‌های خوبی از آغاز دولت در حوزه اموال تملیکی آغاز شده که باید استمرار یابد. کالای قاچاق پس از کشف باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود و نباید
در انبارها رسوب کند.
رییس جمهور ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا را قرارگاهی فرا دستگاهی برای رصد، هماهنگی، هشدار و پیگیری در حوزه مبارزه با قاچاق کالا خواند و با تاکید بر نقش قرارگاهی این ستاد، گفت: اگر این ستاد بتواند نقش خود را به طور کامل و به درستی ایفا و به شکل موثری با قاچاق کالا مبارزه کند، بدون تردید شاهد رونق تولید، ایجاد اشتغال و شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور
خواهیم بود.
وی در پایان اهمیت تبلیغ کالای داخلی و افزایش اعتماد عمومی به تولید داخل را دیگر گام مهم در مسیر مبارزه با قاچاق دانست و اذعان داشت: قاچاق کالا و واردات بی‌رویه، خنجری است که در قلب تولید داخل و اشتغال فرو می‌رود. ما اگر بتوانیم با افزایش مستمر کیفیت تولیدات داخل و در عین حال کارهای فرهنگی، تبلیغی و رسانه‌ای، گرایش مردم به کالای ایرانی را بیشتر کنیم، به طور طبیعی هم از واردات بی‌رویه جلوگیری می‌شود و هم گامی موثر در مبارزه با قاچاق کالا برداشته خواهد شد.

 

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در همایش فرماندهان نیروی زمینی سپاه:
نیروی زمینی ارتش و سپاه ستون فقرات نیروهای مسلح است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیروی زمینی ارتش و سپاه را ستون فقرات نیروهای مسلح توصیف کرد و گفت: دستیابی به قله ای از بازدارندگی را هدف‌گذاری کرده‌ایم که اگر دشمنان نادان ذره‌ای خیال تهاجم به کشورمان را در ذهن داشته باشند، جرأت و جسارت چنین خیال پردازی از مخیله آنان محو خواهد شد.
سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح درگردهمایی سراسری فرماندهان و مسئولان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مشهد مقدس با اشاره به روند تحولات دوران چهل ساله جنگ سرد و پس از آن و شکست هژمونی تک قطبی و آغاز روند افول قدرت آمریکا و عقیم ماندن هزینه‌های ده هزار میلیاردی دولت این کشور در منطقه غرب آسیا و بازیابی قدرت چین و خروج روسیه از انفعال گفت: این رویداد ها همگی دلیل و نشانه روشنی بر ورود دنیا به مرحله جدیدی با عنوان دوران گذار است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از ویژگی‌های ژئوپلیتیکی دوران گذار، به جنگ‌ها و رویدادهای سال های اخیر، دسته بندی ها و بی ثباتی های غیرقابل‌پیش‌بینی، توسعه ناتو به شرق و تحرکات تند برخی کشورهای منطقه برای کسب امتیاز اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در میانه تمامی این بحران‌ها، نگرانی‌ها، ناامنی ها و بی ثباتی ها، با رهبری و فرماندهی بی نظیر فرمانده معظم کل قوا و همراهی و هوشیاری مردم عزیز، برکات خون شهیدان و در میدان بودن و آمادگی نیروهای مسلح، طی سال‌های اخیر توفیقات فراوانی کسب کرده است.
وی افزود: با ورود ایران به شرایط و دوره غلبه فرصت ها بر تهدیدات، پایه های ساختمان فشار حداکثری دشمن یکی پس از دیگری فرو ریخت که در این میان نقش نیروهای مسلح در کنار سایر مولفه ها، بسیار مهم و تعیین کننده بوده است.
سرلشکر باقری گفت: مرور رویدادهای سه ساله اخیر از جمله انهدام پهپاد راهبردی دشمن، نقش آفرینی موفق منطقه ای نیروهای مسلح در خشکی و دریا، مقابله موفق با تروریست های داعش و برقراری امنیت پایدار در کشور، مرزها و مناطق پیرامون مرز و ارتقای توان ، آمادگی و قدرت جمهوری اسلامی ایران در حوزه های موشکی، پهپادی، دریایی، زمینی و… در ایجاد زمینه های ناکامی دشمن کاملاً تأثیرگذار
بوده است.
وی افزود: اگر مقابله موفق با تروریست های تکفیری در سوریه و عراق و اضمحلال حکومت آنها توسط سردار حاج قاسم سلیمانی- قهرمان ملت ایران- و همرزمانش اتفاق نمی افتاد، ما اکنون همسایه تروریست های داعش بودیم و اتفاقات بسیار ناگواری می توانست در سوریه و عراق بیفتد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بیان داشت: برقراری امنیت پایدار در کشور، مرزها و مناطق پیرامون مرز که بخش مهمی از آن توسط رزمندگان نیروی زمینی سپاه اتفاق افتاد، کار بسیار بزرگی است چراکه دشمن در شمال عراق، منطقه سیستان و بلوچستان و غرب پاکستان، هزینه های سنگین و هنگفتی برای ناامن سازی این مناطق انجام داد و حتی به دنبال تصرفاتی در این مناطق بود تا از آن به عنوان یک سر پل و جزیره، در تولید مشکلات اساسی امنیتی بهره بگیرد.
وی با بیان این که دوره غلبه فرصت ها بر تهدیدات را مغتنم می‌شماریم، تاکید کرد: نیروهای مسلح در چنین دوره‌ای رسالت و مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و بی تردید برای ارتقای قدرت، توان و آمادگی هایمان از آن بهره برداری حداکثری خواهیم داشت.
سرلشکر باقری گفت: مسئولیت نیروهای مسلح از جهات گوناگون سنگین است؛ هم به لحاظ مسئولیت و ماموریتی که برعهده دارند و هم به دلیل تکلیفی که در ارتقای جایگاه، پایدارسازی امنیت و ارتقای بازدارندگی متوجه آنان است.
وی افزود: ما دستیابی به قله ای از بازدارندگی را هدف‌گذاری کرده‌ایم که حتی اگر برخی دشمنان نادان رگه و یا ذره‌ای خیال تهاجم به کشورمان را هم در ذهن داشته باشند، جرأت و جسارت چنین خیال پردازی را از مخیله آنان نیز محو کنیم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح که در اجتماع فرماندهان و مسئولان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سخن می‌گفت، نیروی زمینی چه در ارتش و چه در سپاه را ستون فقرات نیروهای مسلح توصیف کرد و گفت: سرنوشت نبردها بر روی زمین تعیین می شود؛ برای کشوری که راهبرد تهاجمی ندارد و می‌خواهد امنیت سرزمین خودش را حفظ کند و به دنبال تجاوز و تصرف و کشورگشایی نیست، نیروی زمینی مهم ترین نیروی تعیین کننده خواهد بود؛ البته حتی اگر کشوری قصد تصرف جای دیگری را داشته باشد، باز هم نیروی زمینی است که تکلیف نهایی را معلوم می کند.
وی خاطر نشان کرد: نیروی زمینی ما در بازدارندگی پایدار، توسعه و تحکیم امنیت پایدار در مرزها و مناطق مرزی، در پشتیبانی از محور مقاومت و در ناامیدی و ناکام سازی دشمن در راهبردهایش، نقش اساسی را بر دوش دارد.

 

 

 

مدیرکل ارشاد:
لغو یک کنسرت در اهواز بر اساس مصوبه شورای تامین بوده است از علت لغو توسط شورا اطلاعی نداریم

کلاه کج گفت علی رغم میل باطنی ما، اداره کل ارشاد خوزستان تنها مصوبه را به این خواننده ابلاغ کرد و نقشی در لغو مجوز نداشته است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: کنسرت سیروان خسروی به رغم داشتن مجوز برگزاری از سوی این اداره کل ولی با مصوبه شورای تامین اهواز لغو شد.
رضا کلاه‌کج در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: این کنسرت قرار بود از روز چهارشنبه به مدت سه روز در سینما هلال اهواز برگزار شود.وی گفت: روز گذشته سه سانس این کنسرت برگزار شد ولی شورای تامین شهرستان اهواز امروز اقدام به لغو ادامه این کنسرت کرد. کلاه کج گفت علی رغم میل باطنی ما، اداره کل ارشاد خوزستان تنها مصوبه را به این خواننده ابلاغ کرد و نقشی در لغو مجوز نداشته است. مدیر کل ارشاد اسلامی خوزستان گفت: این اداره کل عضو شورای تامین نیست و از علت لغو این کنسرت توسط شورا اطلاعی نداریم.

چرا شایعه «خاوری به ایران بازگردانده شد» فراگیر شد؟!
خاوری در بهشت!
محمودرضا خاوری در دولت نهم مدیر عامل بانک ملی بود. او از مجرمان محکوم شده به دلیل مشارکت در اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی است. یک منبع آگاه قضایی گفت: با وجود پیگیری‌های متعدد جمهوری اسلامی ایران از کانادا برای بازگرداندن محمودرضا خاوری به کشور اما متاسفانه دولتمردان این کانادا هیچگونه همکاری انجام نمی‌دهند.
به گزارش میزان؛ خبر بازگرداندن محمودرضا خاوری به مرزهای جمهوری اسلامی ایران چند ساعتی است فضای خبری کشور را فرا گرفته، در همین مورد یک منبع آگاه قضایی گفت: با وجود پیگیری‌های متعدد جمهوری اسلامی ایران از کانادا برای بازگرداندن محمودرضا خاوری به کشور اما متاسفانه دولتمردان این کانادا هیچگونه همکاری انجام نمی‌دهند.
وی در پاسخ به اینکه طی ساعات گذشته اخباری در مورد بازگرداندن خاوری به کشور منتشر شده، آیا صحت دارد یا خیر، گفت: خبر بازگرداندن خاوری به کشور که طی چند ساعت گذشته فراگیر شده، صحت ندارد.
از زمان فرار محمودرضا خاوری به کانادا با وجود پیگیری‌های متعدد از مراجع مختلف، کانادا نسبت به بازگرداندن این مفسد اقتصادی اقدامی صورت نداده و رفتار دولت کانادا در این مورد به گونه‌ای بوده است که حتی برخی مفسدین اقتصادی دیگر نیز به این کشور گریخته‌اند. در حال حاضر با توجه به عدم همکاری کانادا با جمهوری اسلامی ایران این کشور به بهشت مفسدین اقتصادی تبدیل شده است.

تیراندازی به خانه و حسینیه نماینده شادگان
در این حادثه به کسی آسیبی نرسید و بنده نیروی انتظامی را بلافاصله پس از حادثه در جریان گذاشتم.
نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی از تیراندازی دو فرد موتور سوار به منزل و حسینیه خود در شادگان خبر داد.
حجت السلام مجید ناصری نژاد نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در گفت‌وگو با فارس در اهواز، اظهار کرد: شب گذشته ساعت ۱۲و ۳۰ دو نفر موتور سوار ناشناس منزل و حسینیه بنده را به رگبار گلوله بستند.
وی با بیان اینکه پیش از این حادثه سابقه تهدید یا دشمنی با کسی را نداشته‌ایم افزود: تا کنون علت تیراندازی به منزلمان را نمی‌دانم.نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کنار هم بودن منزل و حسینیه، گفت: در این حادثه به کسی آسیبی نرسید و بنده نیروی انتظامی را بلافاصله پس از حادثه در جریان گذاشتم.به گزارش فارس، یکی از مشکلات استان خوزستان وجود سلاح‌های غیرمجاز است که موجب جرم‌های متعددی از جمله قتل‌، درگیری‌ها و سرقت‌های مسلحانه می‌شود.
نگهداری سلاح غیرمجاز به‌خودی‌خود جرم است و قانون آن را تعریف کرده است؛ کسی که سلاح غیرمجاز تهیه، حمل، نگهداری و یا استفاده کند، مرتکب جرم شده است.پلیس بارها از مردم درخواست کرده که سلاح‌های غیرمجاز را به مراجع قانونی تحویل دهند و اگر از کسانی که سلاح غیرمجاز دارند، مطلع هستند به مراکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) مطرح کرد
۳ شرط عبور از مرز برای زائرین اربعین حسینی
مجید میراحمدی گفت: در خصوص مرز تمرچین و باشماق با مقامات عراقی توافق کردیم و به دنبال آن هستیم که بازگشایی این مرزها را برای اربعین عملیاتی کنیم.
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) در حاشیه نود و دومین نشست ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: توافق‌های انجام شده با ستاد اربعین عراق بررسی شد که از مهم‌ترین آن ها، بازگشایی مرز خسروی و استفاده زائران عزیز حسینی از این مرز برای زیارت عتبات
عالیات بود.
مجید میراحمدی در ادامه گفت که در خصوص مرز تمرچین و باشماق با مقامات عراقی توافق کردیم و به دنبال آن هستیم که بازگشایی این مرزها را برای اربعین عملیاتی کنیم.معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور همچنین گفت با مقامات عراقی توافق شد که از مرز سومار برای انتقال موکب‌ها و امکانات آن استفاده کنیم؛ ضمن اینکه افزایش گیت‌های طرف عراقی مورد توافق قرار گرفت تا کمترین توافق را در گذرگاه های مرزی داشته باشیم.مجید میراحمدی در پایان یادآور شد شرط عبور زائران ما از مرزها ثبت‌نام در سامانه سماح، داشتن گذرنامه رسمی و تزریق ۲ دز واکسن است.او همچنین تاکید کرد که برای کسانی که ۶ ماه از آخرین زمان تزریق واکسن‌شان گذشته است، باید دُز یادآور تزریق کنند و در این خصوص باید توجه داشت که سامانه “ایران من” به سامانه سماح متصل است.