زیر نظر پزشک مصرف شود!
زیر نظر پزشک مصرف شود!

سرویس اجتماعی مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ها یکی از مشکلات رایج در ایران است. مقدار مصرف دارو در ایران سه برابر میانگین جهانی برآورد شده که این میزان بسیار نگران کننده به نظر می‌رسد. داشتن علائمی مشابه با بیماری‌های قبلی و خرید خودسرانه همان داروها، در دسترس بودن آنتی بیوتیک‌ها و عدم نیاز به نسخه پزشک، […]

سرویس اجتماعی

مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ها یکی از مشکلات رایج در ایران است. مقدار مصرف دارو در ایران سه برابر میانگین جهانی برآورد شده که این میزان بسیار نگران کننده به نظر می‌رسد. داشتن علائمی مشابه با بیماری‌های قبلی و خرید خودسرانه همان داروها، در دسترس بودن آنتی بیوتیک‌ها و عدم نیاز به نسخه پزشک، هزینه‌های بالای درمان و مراجعه به پزشک، دانش اندک در مورد خطرات داروها، عدم توجه به عوارض جانبی، مهم‌ترین دلایل خوددرمانی و عدم مراجعه به پزشک است.

تقریبا همه می‌دانند که آنتی بیوتیک‌ها یا همان چرک خشک‌ کن‌ها برای از بین بردن عفونت تجویز می‌شوند. ابتدا باید مطمئن شد که آیا اصلا عفونتی در بدن وجود دارد که نیاز به آنتی بیوتیک باشد یا خیر. تشخیص این مسئله باید توسط پزشک صورت گیرد و افراد عادی قادر به انجام این کار نیستند. از طرف دیگر هر نوع آنتی بیوتیکی نمی‌تواند همه عفونت‌ها را از بین ببرد پس ابتدا باید مشخص شود که عامل بیماری قارچ، باکتری، انگل یا ویروس است.
به طور کلی آنتی بیوتیک‌ها برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا که عامل ویروسی دارند، موثر نیستند و استفاده از آنها موجب بهبود شما نخواهد شد. بهتر است اجازه دهید این نوع بیماری‌های ویروسی ۲ هفته دوره خود را طی کنند و سپس اگر بهبود حاصل نشد به پزشک مراجعه شود.
اما عفونت‌ گوش، عفونت سینوس‌ها، گلودرد استرپتوکوکی و عفونت ادراری را می‌توان با استفاده از آنتی بیوتیک درمان کرد. اما کدام آنتی بیوتیک برای کدامیک از این عفونت‌ها موثرتر است؟ به راحتی می‌توان فهمید که تشخیص این مسئله تنها از عهده فردی بر می‌آید که به علم پزشکی مسلط باشد. بنابراین باز هم اکیدا توصیه می‌کنیم که از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌‌ها بپرهیزید.
محققان کشور نیز سال گذشته با انجام پژوهشی اعلام کردند که باید از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ها اجتناب شود.
در این مطالعه محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، آنتی بیوتیک «کلیندامایسین» را که یکی از داروهای مفید بر ضد عفونت‌ها است، مورد آزمایش قرار دادند و اثر آن را بر روی انواع مختلفی از میکروب‌های بیماری‌زا ارزیابی کردند.
نتیجه نشان داد: به علت استفاده‌ بیش از حد از آنتی بیوتیک‌ها، بعضی از میکروب‌ها به تدریج در حال مقاوم شدن به این داروها هستند و در صورتی که این موضوع ادامه یابد، در آینده دیگر قابل استفاده نخواهند بود و در نتیجه پزشکان برای درمان عفونت‌ها باید به دنبال آنتی بیوتیک‌های جدید باشند که ساخت آن‌ها بسیار دشوار است. با توجه به این موضوع تمامی مردم باید دقت کافی را در استفاده از آنتی بیوتیک‌ها داشته باشند و از مصرف خودسرانه آن‌ها خودداری کنند.
مدیرکل پایش مصرف فراروده‌های سلامت محور سازمان غذا و دارو نیز در تازه‌ترین اظهارات خود گفته است: مصرف خودسرانه و قاچاق آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور باعث شده میزان استفاده از آنها بالاتر از آمار فروش داروهای دیگر باشد.
نگرانی‌های مرتبط با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها خیلی زود پس از معرفی آنها به دنیای پزشکی در سال‌های ۱۹۴۰ میلادی ایجاد شد. آنتی بیوتیک‌ها از جمله رایج‌ترین داروهای مصرفی در جهان هستند. اگر چه این دسته از داروها، می‌توانند نجات بخش جان بسیاری از مردم جهان از بیماری‌های عفونی و ویروسی باشد اما استفاده بی‌رویه از آنها سبب بروز عوارض متعددی می‌شود که سالهاست جامعه پزشکی جهان را نگران کرده است. آنتی‌بیوتیک‌ها زمانی در دهه‌های ۴۰ و ۱۹۵۰ میلادی جان میلیون‌ها انسان را نجات داده‌اند اما امروزه به دلیل مصرف بیش از حد آن، بسیاری از آنتی بیوتیک‌ها در برابر باکتری‌هایی که زمانی کشته‌اند، دیگر مؤثر نیستند.
مصرف بی مورد آنتی بیوتیک‌ها می‌تواند موجب مقاومت بدن به این دارو شود که این خود خطری بزرگ برای سلامتی هر انسان به شمار می‌آید همچنین یکی از خطرناک‌ترین عوارض جانبی مصرف آنتی بیوتیک‌ها واکنش‌های آلرژیک است که روزانه افراد زیادی را بدون اینکه بدانند چرا، راهی بیمارستان می‌کنند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که حدود ۳۰ درصد کل نسخه‌های آنتی بیوتیکی در سالانه در سراسر جهان تجویز می‌شود، غیرضروری است.
آموکسی سیلین و اسید آموکسی سیلین، کلاوولانیک اسید متداول‌ترین آنتی بیوتیک‌ها در سراسر جهان هستند که توسط پزشکان تجویز می‌شوند. این داروها توسط WHO به عنوان درمان خط اول برای عفونت‌های شایع عنوان شده‌اند.
سازمان بهداشت جهانی (who)، کشورهایی که بیشترین آنتی بیوتیک ها را مصرف می‌کنند را اعلام کرده است. این آمار بر اساس«دوزهای تعیین شده روزانه در هر ۱۰۰۰ نفر» مشخص شده و جدیدترین داده‌هایی است که از کشورها ارائه شده است. تفاوت زیاد در استفاده از آنتی بیوتیک‌ها در سراسر جهان نشان می‌دهد که بسیاری از کشورها بیشتر از میانگین جهانی از آنتی بیوتیک ها استفاده می‌کنند و این در حالی است که برخی از کشورها ممکن است دسترسی کافی به این داروها برای نجات دهنده زندگی بیماران خود نداشته باشند.
سالانه ۷۵۰ هزار نفر به علت مقاومت دارویی جان خود را از دست می‌دهند همچنین مرگ ۵۰ میلیون انسان تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ به علت مقاومت دارویی تخمین زده
شده است.
نوشین محمد حسینی در ادامه اظهارداشت: بر خلاف تصور عموم، آنتی‌بیوتیک‌‌ها بر عفونت‌های ویروسی بی‌تاثیر هستند و منجر به بهبود نمی‌شوند؛ به همین دلیل هنگامی که سرما می‌خوریم به هر میزان نیز آنتی‌بیوتیک مصرف کنیم باز هم بهتر نمی‌شویم و کار اشتباه این است که دائم از آنتی‌بیوتیک‌های متنوع استفاده کنیم.
وی ادامه داد: تشخیص اینکه عفونت ویروسی است یا باکتریایی فقط بر عهده پزشک است؛ یک سری علائم و شاخص‌ها وجود دارد که به پزشک در تشخیص کمک می‌‌کند که متناسب با آن، داروی مناسب را تجویز کند یا حتی هیچ دارویی تجویز نکند.
محمد حسینی ادامه داد: هر زمان که یک داروی آنتی‌بیوتیک را با تشخیص خود یا افراد غیرپزشک مصرف کنیم، یک قدم به سمت عوارض جانبی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی پیش می‌‌رویم. بسیاری از عفونت‌های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و بسیاری از گلودردها نیازی به درمان با آنتی بیوتیک ندارند.
مدیرکل پایش مصرف فراروده های سلامت محور سازمان غذا و دارو اظهارداشت: مقاومت آنتی‌بیوتیکی به این معناست که در صورت ابتلا به عفونت باکتریایی حتی با مصرف دارو، باکتری‌ها هم‌چنان به رشد و فعالیت ادامه می‌دهند و دارو قادر نیست باکتری را از بین ببرد و از فعالیت بیماری‌‌زایی آن جلوگیری کند. وی تاکید کرد: مصرف بیش از حد و غیراصولی آنتی‌‌بیوتیک‌‌ها به باکتری‌ها فرصت می‌دهد مکانیسم‌های دفاعی آنها را برای مقاومت در برابر داروها فعال‌‌تر کنند. هر زمانی که هر فردی در جامعه یک آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کند، باکتری‌های حساس و مفید بدن از بین می‌روند اما باکتری‌های مقاوم شروع به رشد و تکثیر می‌کنند.
محمد حسینی با بیان اینکه مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ها در کشور بسیار بالاست، ادامه داد: آمار مشخصی در این زمینه وجود ندارد؛ به دلیل ارزان بودن آنتی بیوتیک ها در کشور نسبت به کشورهای همجوار، آنها قاچاق هم می‌شوند و میزان مصرف خودسرانه و قاچاق آنتی بیوتیک ها بالاتر از میزان فروش دارو است.
به گفته وی، مردم باید بدانند که مصرف آنتی بیوتیک بدون نسخه پزشک ضرر دارد و تاثیری در روند بهبودی بیماری‌های ویروسی نداشته و بیماری‌های کبدی و کلیه را
ایجاد می‌کند.
فروش آنتی بیوتیک‌ها بر اساس قانون
ممنوع است
مدیرکل پایش مصرف فراروده های سلامت محور سازمان غذا و دارو تاکید کرد: آنتی بیوتیک مانند آب، نان و نمک نیست که هر وقت نیاز پیدا کردیم مصرف شود، استفاده از آن باید استاندارد و بر اساس تجویز پزشک باشد، فروش آنتی بیوتیک ها بر اساس قانون ممنوع است اما بی‌رویه هم توسط پزشکان تجویز می‌شود و مردم نیز به داروخانه‌ها اصرار می‌کنند که بدون نسخه عرضه کنند.
محمد حسینی خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های کاهش مقاومت میکروبی ناشی از آنتی‌بیوتیک‌ها، مصرف منطقی آنها است و مردم نباید فریب تبلیغات کاذب را در فضای مجاز بخورند.

 

 

ماجرای لغو کنسرت اهواز؛
شورای تامین چرا مجوز وزارت ارشاد را باطل کرد؟

طی ساعات گذشه، لغو کنسرت موسیقی در اهواز که از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان مجوز رسمی داشت، به خبر اول حوزه موسیقی تبدیل شده و اینکه چرا شورای تامین شهر اهواز مجوز ارشاد را باطل کرده است؟
به گزارش خبرنگار موسیقی ایرنا، این اتفاق حداقل طی سال جاری، برای چندمین بار است که در برخی استاهای کشور رخ می‌دهد اما مجموعه اتفاق‌هایی که طی ساعات اخیر در شهر اهواز رخ داد تا کنسرت قانونی و رسمی سیروان خسروی کنسل شود، نیاز به تامل و بازنگری در قوانین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارد تا به قول خسروی، زور چند وانت و بلندگوهای نصب‌شده روی آنها از قدرت قانون بیشتر نشود.
در اتفاق اهواز، گروهی با وانت روبروی سینما هلال این شهر تجمع کرده و طی این اقدام، با رفتاری عجیب، از ورود افرادی که به شکلی قانونی، اقدام به تهیه بلیت کرده بودند، خودداری کردند. اتفاقی که تاخیری یک‌ساعته در برگزاری کنسرت به وجود آورد و بعد که این مشکل، به ظاهر رفع شد، پخش مداحی با صدای بلند در روبروی سالن اجرا، سبب شد تا تیم کنسرت، عملا نتوانند به اجرای برنامه بپردازند.
با ریشه‌یابی این اتفاق و طی تائید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان، مشخص شد که لغو شدن این کنسرت، با مصوبه شورای تامین شهر اهواز صورت گرفته است. اما نکته قابل تامل این است که طبیعتا برای این کنسرت نیاز به مجوز شورای تامین هم بوده است و این شورای با بررسی‌های دقیق بعد از دادن مجوز باید پای این تصمیم خود می ایستاد و محدودیت‌ها و معذوریت‌ها را پیش از دادن مجوز بررسی می‌کرد. اتفاقی که مجموعه اداره ارشاد این استان را ناراحت کرده و باز این گزاره را در ذهن یادآور می‌شود که وقتی نهاد رسمی فرهنگ، برای برگزاری یک کنسرت، مجوز اعطا می‌کند، چرا نهادهای مانند شورای اهواز پس از دادن مجوز و موافقت با برگزاری،‌ باید حکم به لغو این حرکت قانونی دهند؟
چندی پیش بود که از نمایش یک فیلم در شهر قم ممانعت به عمل آمد، وزیر محترم ارشاد و رئیس سازمان سینمایی، خیلی زود عنوان کردند که تمامی استان‌های کشور باید مصوبات وزارت را اجرایی کرده و از اقدامات سلیقه‌ای و خودسرانه خودداری کنند. کمتر از ۲۴ساعت از این اظهارنظر نگذشت که فیلم مذکور به روی پرده سینماهای قم رفت.
قابل‌تامل‌تر آن‌که دلایل لغو این کنسرت، ازدحام جمعیت مقابل سینما عنوان شده که موجب اختلال‌ در عبور و مرور می‌شود. ضمن اینکه کرونا نیز بهانه خوبی قلمداد شده تا در شرایطی این‌چنینی، بتوان به آن متمسک شد تا با پیش کشیدن بحث‌های بهداشت عمومی، مکان از این نظر، ناسالم معرفی شود
حالا اما در حرکتی مشابه، این بار در موسیقی، شورای تامین شهر اهواز برخلاف مجوز قانونی و رسمی وزارت ارشاد و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حکم به لغو این کنسرت دهد.
قابل‌تامل‌تر آن‌که دلایل لغو این کنسرت، ازدحام جمعیت مقابل سینما عنوان شده که موجب اختلال‌ در عبور و مرور می‌شود. ضمن اینکه کرونا نیز بهانه خوبی قلمداد شده تا در شرایطی این‌چنینی، بتوان به آن متمسک شد تا با پیش کشیدن بحث‌های بهداشت عمومی، مکان از این نظر، ناسالم معرفی شود. شورای تامین با همین بهانه، نه‌تنها از کنسرت روزهای ۳۰ و ۳۱ تیرماه ممانعت به عمل آورد بلکه طبق تحقیقات خبرنگار ایرنا، حالا خبر می‌رسد که کنسرت روزهای اول تا سوم مردادماه سهراب پاکزاد نیز در این شهر کنسل شده است.
سینما هلال اهواز با دارا بودن ۸۰۰ صندلی، یکی از اصلی‌ترین مکان‌های این شهر برای اجرای کنسرت است. اتفاقی که طی سالیان اخیر تکرار شده و خیلی جالب است که چطور شورای تامین، به تازگی متوجه شده که ازدحام مقابل این سینما، در رفت‌وآمد شهری اختلال ایجاد می‌کند.
بنابراین کاملا مشخص است که این موارد، تنها بهانه‌هایی بوده تا این کنسرت لغو شود. در اردییهشت ماه امسال بود که مشکلی مشابه با اتفاق اهواز، در یکی از استان‌های کشور بروز کرد. در همان زمان، معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با قاطعیت اعلام کرد که همه نهادها در سراسر کشور، باید از مجوزهای وزارت ارشاد تبعیت کنند زیرا مطابق قانون، مرجع بررسی، تشخیص و صدور مجوزهای مختلف فرهنگی، این وزارتخانه است.
حالا شورای تامین شهر اهواز باید به مردم شریف و هنردوست این استان و در گام بعدی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیح شفاف بدهد که چرا در برابر یک مجوز رسمی ایستاده و حکم به لغو آن برنامه و برنامه بعدی‌اش داده است؟
این در حالی‌ست که شورای تامین مسئولیت تسهیل امور در یک استان را بر دوش می‌کشد بنابراین چه شده که این‌چنین چندهزار نفر را در سردرگمی فرو برده و برای نظام اسلامی، هزینه‌ای این‌چنینی تراشیده است؟
‌وقتی شورای تامین از حساسیت‌های بالای آیت‌الله رئیسی در مخالفت با مجوزها و قوانین وزارت ارشاد مطلع است آن‌وقت چطور حاضر شده به شکلی تک‌بعدی به غائله‌ای ورود کرده و درحالی که تقریبا تمام کشور، این روزها درگیر برگزاری کنسرت و تورهای موسیقی است، مردم این شهر فرهنگی را از تماشای کنسرت محروم کند؟
در شرایطی که گوشزدهای عالی‌رتبه‌ترین مقامات فرهنگی وزارت فرهنگ، این‌چنین نادیده گرفته می‌شود، این انتظار و مطالبه مردمی وجود دارد که با ورود مسئولانه‌تر و جدی‌تر دستگاه‌های ذیربط، مسبب این اتفاق غیرفرهنگی که به جریحه‌دار شدن ساحت فرهنگی هزاران نفر در اهواز و میلیون‌ها نفر در کشور انجامیده، شناسایی شده و با اعمال مجازات، از تکرار حوادثی از این دست که آب در آسیاب بدخواهان نظام مقدس اسلامی و دشمنان قسم‌خورده این خاک می‌ریزد، جلوگیری شود.

 

 

 

کلاهبرداری با وعده برنده‌شدن سفر کربلا
رئیس پلیس فتا پایتخت از متلاشی شدن باند ۶ نفره کلاهبرداران تلفنی با موضوع «برنده شدن در سفر زیارتی کربلا» خبر داد و گفت: تعداد شکات پرونده به بیش از ۹۰ نفر رسیده و همچنان در حال افزایش است.
سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری یک برنامه قرآنی با ایجاد محیطی شبیه به صدای استودیو و انجام کنش‌های هیجانی و دیگر اقدامات فریبنده اعلام کرده که شما برنده خوش شانس سفر به عتبات عالیات شده همچنین از دیگر ترفندهای این متهمین تماس تحت عنوان برنده شدن در قرعه کشی صدا و سیما بوده است.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت با اشاره به اینکه تعداد شکات پرونده به بیش از ۹۰ نفر رسیده و همچنان نیز در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: مجرم با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که محتوای پیامکی که برای وی ارسال می‌شود را برای او بخواند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی کارت بانکی و خالی شدن حساب خود می‌شود.
سرهنگ گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین که در قالب یک شبکه حرفه ای ۶ نفره در حال فعالیت بودند شناسایی و پس از تشریفات قضایی در محل اختفای خود در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.
وی با اشاره به نحوه شناسایی و دستگیری این متهمان خاطرنشان کرد: در میان شکات این پرونده افراد مختلفی وجود داشت، از فردی که هزینه سفر به کربلا را از حسابش سرقت کرده بودند تا خانواده ای که هرچه داشتند برای تهیه جهیزیه دختر خود به حسابشان واریز کرده بودند و توسط این مجرمین به سرقت رفته بود.
سرهنگ گودرزی با اشاره به اینکه مجموع ارزش ریالی وجوه سرقت شده تاکنون بیش از ۵۰ میلیارد ریال بوده، افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی و یا کارت عابر بانک افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت
از حساب افراد می‌کنند.
ربیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد که همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به دادن اطلاعات محرمانه کارت بانکی نیست و تماسهایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعا کلاهبرداری است، شهروندان همچنین می توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا ناجا به آدرس
www.cyberpolice.ir اطلاع رسانی کنند.

خبر افزایش هزینه صدور گذرنامه تکذیب شد
رییس پلیس مهاجرت و گذر نامه فراجا با تکذیب شایعه افزایش هزینه صدور گذرنامه گفت: بر خلاف شایعات منتشره در فضای مجازی، هیچ افزایش هزینه صدور گذرنامه در برنامه نبوده؛ شایعه منتشر شده در فضای مجازی کذب است و مردم عزیز به شایعات توجه نکنند.
سردار علی ذوالقدری اظهار داشت: با توجه به عدم پیش بینی افزایش هزینه صدور گذرنامه در بودجه و اعتبار سالیانه کشور، هیچ برنامه ای برای تغییر در هزینه صدور گذرنامه وجود ندارد.وی در ادامه توضیح داد: متاسفانه در روز های اخیر شاهد شایعات بی پایه و اساس مبنی بر افزایش هزینه گذرنامه در فضای مجازی منتشر وموجب دغدغه خاطر هموطنان شده است، لذا ضمن تکذیب شایعات منتشره مبنی بر افزایش صدور گذرنامه، از هم وطنان درخواست می‌شود به شایعات فضای مجازی توجه نکنند.
رییس پلیس مهاجرت و گذرنامه در خاتمه تاکید کرد: کسانی که در آینده نزدیک سفر خارج از کشور ندارند، برای ارائه درخواست صدور گذرنامه عجله نکنند و به مرور زمان ضمن مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ درخواست صدور گذرنامه خود را ارائه کنند.

سامانه ۱۱۰۱۱۰ به کمک ۱۱۰ آمد
معاون عملیات فرماندهی انتظامی تهران از راه اندازی سامانه پیامکی ۱۱۰۱۱۰ برای بالا بردن سطح خدمت رسانی به مردم خبر داد.
سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: شهروندانی که به هر طریق امکان تماس تلفنی با سامانه ۱۱۰ را ندارند، می‌توانند از طریق سامانه ۱۱۰۱۱۰ با پلیس تماس بگیرند.
به گفته او سامانه ۱۱۰ صرفاً برای فوریت‌های پلیسی راه اندازی شده است.معاون عملیات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ بیان کرد: در چهار ماه اخیر بیش از ۲۹۰ درصد افزایش تماس‌های غیرضروری با سامانه ۱۱۰ را داشته ایم در حالی که این سامانه برای فوریت‌های پلیسی طراحی و پیش بینی شده است. انجام تماس‌های غیر ضروری با این سامانه موجب نقصان در انجام ماموریت‌های ۱۱۰ پلیس است.سرهنگ حسنوند گفت: روزانه بین ۴۳ تا ۵۰ هزار تماس با سامانه ۱۱۰ پلیس پایتخت گرفته می‌شود. از شهروندان می‌خواهیم که صرفاً فوریت‌های پلیسی خود از قبیل سرقت، درگیری و تصادفات راهنمایی و رانندگی را با این سامانه در میان بگذارند.