مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان از انجام بیش از ۲۰۰۰ مورد بازدید توسط کارشناسان مهندسی فرآوردههای نفتی منطقه کردستان در چهار ماهه نخست سال جاری از جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی و مصرف کنندگان عمده استان در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی شرکت، تحقق حقوق شهروندی وتامین و توزیع مطلوب سوخت به شهروندان […]
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان از انجام بیش از ۲۰۰۰ مورد بازدید توسط کارشناسان مهندسی فرآوردههای نفتی منطقه کردستان در چهار ماهه نخست سال جاری از جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی و مصرف کنندگان عمده استان در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی شرکت، تحقق حقوق شهروندی وتامین و توزیع مطلوب سوخت به شهروندان خبرداد.
جهانبخش نوکانی در دیدار با فرماندارجدید شهرستان بانه، ضمن تبریک انتصاب این مسئول با اعلام خبر فوق، گفت: گستردگی فعالیتها در استان، وجود بیش از ۲۳۰کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق و اعمال نظارت و کنترلهای شبانه روزی و تامین و توزیع مطلوب فرآوردههای نفتی را از رسالتهای پخش منطقه کردستان است.
نوکانی ضمن تشریح عملکرد شرکت در این ناحیه به میزان فرآوردههای توزیع شده در این شهرستان اشاره کرد و افزود: توجه جدی به امر مهم سوخت رسانی، نظارت کافی بر عملکرد جایگاههای عرضه وCNG ناحیه با توجه به مسافرخیز بودن شهرستان، فعال بودن گشتهای مشترک با سازمانهای متولی، کنترل و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآوردههای نفتی، و تعامل و همکاری با فرمانداری باید مورد توجه قرارگیرد .
وی سپس به اقدامات اجرا شده در جهت تسهیل و توسعه صادرات در بازارچه مرزی سیرانبند بانه اشاره و افزود: به منظور اجرای سیاستهای تسهیل و توسعه صادرات در بازارچه مرزی، با استقرار دو باب جایگاه سیار عرضه فرآورده، کنترل و فروش نفتگاز به کامیونهای عراقی و ترانشیپی با استفاده از سیستمهای الکترونیکی به حداقل ممکن رسیده است .
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان با اشاره به فعال بودن ۸ باب جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی و ۴ باب سی ان جی در ناحیه بانه اظهارداشت : با توجه به تعداد مجاری عرضه موجود و شرایط شهرستان تلاش منطقه بر جانمایی و گستردگی جغرافیایی مطلوب این جایگاهها در راستای دسترسی بهتر شهروندان به دریافت
خدمات است.
نوکانی درپایان با اشاره به تفاوت قیمت فرآورده در دو سوی مرز و سو استفاده افراد سودجو از این قضیه و همچنین افزایش مصرف بنزین دراین شهرستان، از پیشنهاد اجرای طرح منطقهای نمودن عرضه بنزین دراین شهرستان خبرداد و خواستار همکاری و تعامل فرمانداری با این شرکت در جهت اجرای این طرح شد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی:
دیدارهای عمومی به منظور تسهیل دسترسی مردم به مدیران قضایی انجام میشود
در دیدار مردمی رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی ۴۵ مورد از درخواستهای مراجعان به دستگاه قضایی بررسی و دستورات لازم در این خصوص صادر شد.
موسی خلیل الهی رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در حاشیه دیدارهای مردمی اظهار داشت: دیدارهای عمومی در راستای تحقق سیاستهای تحولی قوه قضائیه، به منظور تسهیل دسترسی مردم به مدیران قضایی که در طول سال انجام میشود، است.
وی افزود: عمده درخواستها و علل مراجعان طی دیدارهای عمومی موضوعات مربوط به خانواده زندانیان در رابطه با درخواست مرخصی و آزادی مشروط است.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی، با بیان این که بخشی از خواستهها نیز مربوط به کیفیت رسیدگی به پروندهها و دیگر ادارات و سازمانها است ادامه داد: طی این دیدار نیز بیش از ۴۵ مورد از درخواستهای مراجعان به دستگاه قضایی بررسی شده و دستورات لازم در این خصوص صادر شد.
رفتار نظارتی نباید شأن افراد را مختل کند
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: در بحث صیانت از همکاران دستگاه قضایی در کنار نظارت بحث پیشگیری باید مورد توجه قرار بگیرد و با توجه به این موضوع نظارتی ارجح است که اولویت اول آن پیشگیری باشد تا زمینههای آلوده شدن همکاری فراهم نشود.
موسی خلیل الهی در دیدار با جمعی از کارکنان حفاظت اطلاعات دادگستری استان آذربایجان شرقی به مناسبت گرامی داشت روز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با بیان این که کار در سیستم قضایی نسبت به سایر سازمانها سختیهای خاص خود را دارد که کار در بخش حفاظت سختتر است، اظهار کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ظرفیت بزرگی برای دستگاه قضایی قائل شده و نقشی که قوه قضاییه در اجرا، تأمین و نظارت بر عدالت ایفا میکند بی بدیل است.
وی افزود: جایگاهی که قانون گذار جمهوری اسلامی بر اساس قانون اساسی به دستگاه قضایی اعطا کرده الزاماتی را ایجاد میکند تا این نقش به راحتی ایفا شود.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی با بیان این که در این میان نیروی انسانی که سرمایه اصلی دستگاه قضایی بوده بزرگترین سهم را به خود اختصاص داده است ادامه داد: اگر نیروی انسانی سالم و کاربلد باشد انجام امور به راحتی انجام خواهد شد البته با توجه به مسأله ایجاب میکند در بحث گزینش نسبت به سایر دستگاهها به صورت
متفاوت عمل کنیم.
وی تاکید کرد: حساسیت در گزینش به تنهایی مشکل را حل نخواهد کرد و افرادی که به عنوان قاضی یا کارمند وارد سیستم قضایی میشوند ممکن است دچار لغزش شوند؛ بنابراین باید از نیرویی که وارد سیستم شد مراقبت و صیانت شود تا دچار لغزش نشوند و این یکی از وظایف اصلی حفاظت و اطلاعات دادگستری است.خلیل الهی با تأکید بر نظارت و صیانت از افراد، بیان کرد: رفتار نظارتی به نوعی باید باشد که شأن افراد مختل نشود چرا که اگر انسانی احساس شأن نکند بیشتر در معرض لغزش و تخلف قرار خواهد.
وی تأکید کرد: با توجه به این موضوعات و بر اساس دیدگاههای رئیس قوه قضاییه موضوع پیشگیری باید مورد توجه قرار بگیرد و نظارتی ارجح است که اولویت اول آن پیشگیری باشد و زمینههای آلوده شدن همکاری نباید فراهم شود اما در صورتی که همکاری با تمام اقدامات انجام شده مصر بر انجام تخلف بود بر اساس مقررات با او برخورد شود.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی با تأکید بر توجه به حال افراد در عمل به تکالیف خود، گفت: بر اساس تأکیدات رئیس قوه قضاییه، اگر فردی در گذشته تخلفی را انجام داده و پس از آن با سلامت انجام وظیفه کرده نباید گذشتهاش را به رخش کشید.
خلیل الهی بیان کرد: بخش عمدهای مخاطبان حفاظت و اطلاعات همکاران دادگستری بوده و بر همین اساس باید به نوعی برخورد شود که احساس قرابت ایجاد شود تا همکاران اعتماد داشته باشند و اگر ناخودأگاه تخلفی هم داشتند به راحتی با مسئولان مربوطه در میان بگذارند.
وی با تأکید بر حفظ کرامت انسانی اضافه کرد: بر اساس تأکیدات رئیس قوه قضاییه نباید کرامت افراد خدشه دار شود و لو اینکه تخلفی انجام داده باشند.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی با قدردانی از اقدامات رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان آذربایجان شرقی گفت: آقای هاشمزاده فردی ولایتمدار بوده و در دوران حضور در دستگاه قضایی اقدامات ارزندهای را به منظور پیشگیری، صیانت از همکاران و برخورد با تخلفات انجام دادهاند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه خبرداد؛
بهرهبرداری از ۳۸ مدرسه در سال تحصیلی جدید
کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرکل نوسازی مدارس استان در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران هم استانی عنوان نمود: در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه ۹ هزارو ۹۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث، توسعه و تجهیز مدارس استان اختصاص یافت.
مهندس نظری اظهارداشت: هم اکنون تعداد ۹۷ پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با ۴۲۹ کلاس درس و زیربنای ۵۵ هزار و ۴۷۷ متر مربع زیربنا در دست اجرا است.مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه به زلزله مهیب سال ۱۳۹۶ کرمانشاه اشاره کرد و گفت: بر اثر این زلزله ۷۸ مدرسه در این استان تخریب شد که از سال ۱۳۹۶ تاکنون این اداره کل ۳۳۰ پروژه آموزشی، ورزشی و فرهنگی با یک هزار و ۴۰۸ کلاس درس و زیربنای ۱۴۶ هزار و ۶۶۷ مترمربع احداث، تخريب و بازسازی، تكميل و مقاوم سازی کرده و به بهره برداری رسانده است.
وی خاطرنشان کرد: سال تحصیلی جدید در مهر ماه، ۳۸ مدرسه با ۱۴۲ کلاس درس با زیربنای حدود ۱۴ هزار متر مربع و هزینه کرد بالغ بر ۷۴۰ میلیارد ریال به بهره برداری میرسد که ۱۹۲ میلیارد ریال آن خیری و ۵۴۹ میلیارد ریال نیز دولتی است.
مهندس نظری از در حال ساخت بودن ۹۷ مدرسه جدید با ۴۶۹ کلاس در استان هم خبر داد و گفت: تعداد زیادی از این مدارس تا دهه فجر امسال آماده و به بهره برداری خواهند رسید.
وی در ادامه به کمک های خیرین مدرسه ساز در استان هم اشاره کرد و افزود: در استان ۳۸۸ خیرِ مدرسهساز داریم و امسال هم از محل کمکهای این خیرین، ۱۸ مدرسه با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان ساخته میشود.
مهندس نظری با بیان اینکه اعتبارات استانی از سال ۱۳۹۶ به بعد کاهش ۴۰ درصدی داشته است، افزود: اعتبارات ملی ساخت، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه ۱۲ برابر افزایش پیدا کرده است.وی اعتبارات ملی این حوزه را در سال گذشته سه هزار و ۹۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: اعتبارات استانی ما طی سال گذشته ۳۸۰ میلیارد ریال بود که تنها ۱۴۰ میلیارد ریال آن تخصیص پیدا کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه گفت: میانگین سرانه فضای آموزشی در این استان تا پیش از وقوع زلزله ۵.۷ متر مربع بود که پس از بازسازی مدارس مناطق زلزله زده این سرانه به ۶.۴۱ متر مربع رسیده است.مهندس نظری با بیان اینکه کرمانشاه به لحاظ وضعیت فضاهای آموزشی استان در مقایسه با جمعیت دانشآموزی در رتبه یازدهم کشوری قرار دارد، تصریح کرد: شهرستان قصرشیرین با ۹ متر مربع و شهرستان جوانرود نیز کمترین سرانه فضای آموزشی استان را دارند.
به گفته وی، تعداد مدارس موجود در استان کرمانشاه سه هزار و ۴۶۴ مدرسه با ۱۳ هزار و ۷۵۱ کلاس درس است که از این تعداد ۳۷۹ کلاس درس آن نیازمند تخریب و بازسازی و یک هزار و ۹۶۱ کلاس درس نیز نیازمند مقاوم سازی است.
مهندس نظری ادامه داد: طبق برنامهریزی صورت گرفته، امسال ۷۴ مدرسه دارای بیش از ۱۰ دانش آموز صاحب ساختمان خواهند شد تا پس از آن برای مدارس کانکسی که کمتر از ۱۰ دانش آموز دارند، اقداماتمان را شروع کنیم.
مدیرکل نوسازی مدارس کرمانشاه در بخش دیگر سخنانش به فعالیتهای مدرسه سازی بنیاد برکت در استان هم اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۹۸ فعالیتهای مدرسهسازی این بنیاد در استان شروع شده که این فعالیتها تاکنون منجر به ساخت ۱۲۶ مدرسه با ۵۰۰ کلاس درس شده و حدود ۵۷ میلیارد تومان اعتبار برای آنها صرف شده است.
به گفته این مسئول، بنیاد برکت در حال حاضر ساخت یازده مدرسه دیگر را هم در کرمانشاه در حال اجرا دارد و تفاهمنامه ساخت ۳۹ مدرسه دیگر هم با این بنیاد منعقد شده است.
وی در ادامه به آخرین فعالیتهای صورت گرفته برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: تمام مدارس کرمانشاه حتی مدارس کانکسی مجهز به سیستم گرمایشی استاندارد هستند.
مدیرکل نوسازی مدارس کرمانشاه تصریح کرد: همچنین از سال گذشته، ۵۴ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی و هنرستانی برای فضاهای آموزشی استان تهیه شده که بزودی
تحویل میشود.
استاندار قم مطرح کرد؛
اجرایی شدن۷۴۴مصوبه استانداری
استاندار قم از تکمیل ۷۴۴ مصوبه صادر شده توسط تیم جدید استانداری قم خبرداد.
سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم در جلسه شورای ائمه جمعه استان قم که در سالن جلسات شبستان حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به اینکه نظام مسائل تمام مناطق استان، روستا به روستا را تدوین کردهایم، اظهار کرد: در مناطقی شاهد مشکلات انباشته شده هستیم که رفع آن نیازمند زمان است.
استاندار قم با بیان اینکه تمام مصوبات در فرآیندی مخصوص ثبت، پیگیری و نتیجه آن اعلام خواهد شد، مطرح کرد: از ابتدای فعالیت تیم جدید استانداری، هزار و ۴۵۸ مصوبه داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه این تعداد از ۱۴۲ مصوبه دولت جدا هستند، عنوان کرد: تاکنون طبق آخرین بررسیهای انجام شده ۷۴۴ مصوبه انجام و تکمیل شده است.
وی با بیان اینکه همچنین حدود ۱۴ مصوبه غیرقابل انجام بودهاند، خاطرنشان کرد: تاکنون در راستای انجام ۴۰ پروژه اقدامات لازم انجام نشده است که هرچه سریعتر این مصوبات نیز در دست اقدام قرار خواهند گرفت.
شاهچراغی با تاکید بر اینکه اولویت ما حل مشکلات و مسائل است، تصریح کرد: در برخی از مسائل مسئولیت تصمیم گیری با استانداری نبوده و در حوزه شهرداری و شورای اسلامی شهر باید به تصویب برسد.
وی با بیان اینکه موضوعاتی که به طور مستقیم با مردم در ارتباط باشد، اولویت کار ما هستند، یادآور شد: از جمله این موضوعات میتوان به مشکلات موجود در حوزه راهها، آب، برق و … اشاره کرد.
استاندار قم با اشاره به اینکه در مواردی مانند آب به قم جفا شده است، ابراز کرد: در این موارد پیگیریهای لازم را انجام دادهایم تا مشکلات را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه گرفتهایم، ابراز کرد: جدول هزینهکرد آن نیز با اختصاص به موضوعاتی چون بافت فرسوده، خانههای زیر دکل و … را تهیه کردهایم.
شاهچراغی با اشاره به اینکه در مسیری که طراحی شده است بخش بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد، اظهار داشت: در دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور در نظر داریم مشکل آب استان را که از جنوب کشور میآید را بررسی کنیم.
وی با بیان اینکه در اصفهان این آب با کمک بخش خصوصی تأمین شده است، مطرح کرد: در استان قم و در حوزه صنعتی ظرفیتهایی چون ذوب آهن اصفهان وجود ندارد و نیازمند حمایتهای ملی هستیم.
استاندار قم با اشاره به اینکه دستور بهسازی مسیرهای بسیاری از روستاهای قم را صادر کردهایم، عنوان کرد: ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای از اداراتی است که پای کار ایستاده و با جدیت پیگیر حل مشکلات است.
وی با بیان اینکه موضوعات فرهنگی اهمیت بسیاری دارد، خاطرنشان کرد: اجرای برخی پروژهها و پیشبرد برخی از اهداف نیازمند زمان است.
استاندار اصفهان:
طرح تحولی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در اصفهان محقق شود
استاندار اصفهان گفت: ضروری است طرح تحولی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در اصفهان محقق شود.
سید رضا مرتضوی در دیدار با مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر کشور اظهار داشت: امید است حرکت منسجمی با تشکیل این صندوق شکل گیرد و ما بخشی از اهداف و تکالیفی که نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد را محقق و ادا کنیم.
وی افزود: جامعه عظیمی در کشور نسبت به چنین برنامهای انتظاراتی دارند و قطعاً شنیدن و همراه کردن این جامعه دستاوردی برای جمهوری اسلامی برای ارتقا سطح رفاه اجتماعی و آرامش خاطر آنان است.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: طی سفرهای شهرستانی که هفتگی انجام میشود در ملاقاتهای مردمی بخشی از نگرانیهای آنان از باب نبودن یک بیمه فراگیر است که حداقلیهای نیازهای آنان را در آینده حمایت کند و از این جنس تقاضاها و دغدغهها در شهرستانهای استان وجود دارد.
مرتضوی ابراز داشت: معتقدم اگر در استان اصفهان وظیفه خود را به درستی انجام دهیم در پایان رضایت مندی مردم را شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه ۳۱۲ هزار نفر جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر محسوب میشود، گفت: چالشهای پیش رو صندوق و رضایت مندی عمومی مورد توجه باشد زیر با توجه به جراحیهای نابهنگام سطح تعادل و قرار داد فی مابین این صندوقها و مردم مدام
بر هم میخورد.
خرید شن و ماسه تنها از طریق سامانه جامع تجارت
کلیه خریداران اعم از مصرف کنندگان خرد و عمده، با ثبت آدرس دقیق و مشخصات اعم از کد ملی و شماره همراه نسبت به خرید اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان؛ بارگذاری اطلاعات واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت در راستای اجرای حذف واسطههای
غیر ضروری است.
شایان ذکر است؛ شهروندان و پیمانکاران استان هرمزگان با ثبت مشخصات اعم از کد ملی، شماره همراه، آدرس و میزان تن خریداری شده، میتوانند ما را در نظارت بهتر واحدهای تولیدی در قیمت، کیفیت و وزن همراهی نمایند.