همدان غرق در بی‌آبی
همدان غرق در بی‌آبی

همدان یکی از استان‌های غربی و البته کوهستانی کشور است، استانی که به گفته بسیاری از کارشناسان، به سبب شیب و البته ارتفاع آن رودخانه‌ها و آب‌ها از آن می‌گذرند و به سمت دیگر استان‌ها می‌روند. تیرماه ۸۳ بود که سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان همدان انجام شد و سفری […]

همدان یکی از استان‌های غربی و البته کوهستانی کشور است، استانی که به گفته بسیاری از کارشناسان، به سبب شیب و البته ارتفاع آن رودخانه‌ها و آب‌ها از آن می‌گذرند و به سمت دیگر استان‌ها می‌روند.

تیرماه ۸۳ بود که سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان همدان انجام شد و سفری که در کنار همه دستاوردهای حوزه عمرانی و اجرایی بر بحران آب در استان همدان تاکید ویژه‌ای داشت به نوعی که در این زمینه بحث آبرسانی از سد تالوار به همدان مطرح شد.
از آن روزها، قریب به ۱۸ سال می‌گذرد و بارها مسئولین از بحران آب همدان به عنوان «ابرچالش» یاد کرده‌اند.
سال‌ها پیش بود که نماینده قبلی مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مساله آب یک ابرچالش برای همدان است، گفت: بحث آب همدان جدی است و باید تمام توانمان را برای این موضوع بگذاریم.
خجسته در این راستا تاکید کرد که ۱۱ شهر و ۱۷۱ روستا با چالش آب روبرو هستند و می‌طلبد مدیران بودجه آب یا هر پروژه دیگر را از دست ندهند.
این وضعیت ادامه پیدا کرد درحالی که پروژه انتقال آب از تالوار به همدان هم چنان با اعتبارات قطره چکانی و البته توقف‌های مکرر مطرح بود؛ طرحی که هنوز هم بعد از گذشت ۱۸ سال از سفر مقام معظم رهبری و تصویب به سرانجام نرسیده است.
مرداد ۱۴۰۰، مدیرعامل سابق شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه وضعیت آبی همدان نگران‌کننده است گفت: سد اکباتان تنها تا مهرماه آب دارد.
تا اینکه در ظهر تاسوعای سال گذشته در یک حرکت بدون خبردار کردن رسانه‌ها، آبرسانی ۲۰۰ لیتر در ثانیه آب در قالب طرح اضطراری به همدان شروع و چاه‌های خالق وردی در شهرستان بی آب کبودراهنگ به کار گرفته شدند و آب از آنجا به شهر همدان انتقال یافت. مُسکنی موقتی که توانست تاحدی چالش‌های آبی را در شهر همدان فرو نشاند.
پاییز سپری و به زمستان رسیدیم، معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان نسبت به کمبود آب و خشکسالی در استان هشدار می‌داد و می‌گفت که اگر نزولات آسمانی افزایش نیابد این استان با بحران کم آبی مواجه می‌شود.
اینها در وضعیتی بود که سد اکباتان به عنوان اصلی‌ترین منبع آبی مردم شهر همدان تنها ۱۰ درصد و قریب به ۳.۴ میلیون مترمکعب آب داشت! چالش‌های آبی و قطعی آب در زمستان ۱۴۰۰ نمود پیدا کرد و مردم همدان در طول شبانه روز و البته بیشتر از ساعات منتهی به صبح با قطعی آب روبرو شدند.
در فروردین ماه گویی چالش‌های آبی به سمت و سوی دیگری رفتند به نوعی که در برخی رسانه‌ها خبر از اختصاص یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به طرح انتقال آب از سد تالوار داده شد و آن را عیدانه استاندار به مردم همدان نامیدند! تیر ۱۴۰۱ باز هم امید دیگری در دل‌های مردم همدان روشن شد، استاندار همدان در تیر ۱۴۰۱ گفت: طرح انتقال آب سد تالوار به همدان و شهرهای فامنین، کبودرآهنگ و بهار تا یک ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.
یک ماه از وعده‌ها و امیدها گذشت
اما حال، یک ماه از آن وعده‌ها و امیدها گذشته اما مردم همدان در بی آبی غرق شده‌اند! به نوعی که در برخی از مناطق بیش از ۳۰ ساعت قطعی آب را شاهد بودیم و هم اکنون از دو شب گذشته نیز جدولی مبنی بر زمانبندی قطعی آب در سطح شهر همدان از سوی شرکت آبفا همدان منتشر شده اما تاکنون قطعی‌ها در بسیاری از مناطق شهر همدان بر اساس آن نبوده است.
یکی از ساکنین شهرک فرهنگیان همدان در گفتگو با خبرنگار مهر در این راستا گفت: ما ساکن شهرک فرهنگیان فاز دو هستم، علی رغم اینکه طبق برنامه و زمانبندی منتشر شده قرار بود از ساعت ۱۵ تا ۲۱ قطع شود اما از ۸ صبح تاکنون آب ما قطع است.
یکی دیگر از ساکنین بلوار بهشت همدان نیز به خبرنگار مهر گفت: سه روز است که آبی را در لوله کشی‌های خانه مان ندیده‌ایم، با آب کتری دست و صورت می‌شوریم و آبی برای شست و شو و غذا نداریم. این بانوی همدانی خاطرنشان کرد: باید حداقل برنامه‌ریزی‌ها درست باشد تا بتوانیم بر اساس زمان‌های قطعی آب برنامه داشته باشیم.

آب‌ها گل آلود است
یکی دیگر از بانوان همدانی ساکن در محدوده نواب همدان به خبرنگار مهر گفت: تا ۱۶ ساعت بی آبی را تجربه کرده‌ایم، بعد به مدت نیم ساعت آب وصل شد که آن هم گل آلود بود و باز هم قطع شد تا شب!
وی با بیان اینکه باید با این بی آبی‌ها چه کار کنیم؟ آیا می‌شود برای شستشو و پخت و پز از آب‌های معدنی استفاده کرد؟ گفت: هزینه‌های بسیاری به ما تحمیل شده است و از سویی، در کنار مشکلات قطعی آب زمانی که آب وصل می‌شود هم قابل مصرف نیست چرا که تغییر رنگ داده است.
به گفته بسیاری از ساکنین شهرک بهشتی همدان نیز اهالی این محدوده با افت شدید و قطعی‌های مکرر و البته طولانی آب مواجه بوده‌اند. قطعی‌هایی که تا سی ساعت هم رسیده است.
استاندار همدان در این زمینه با بیان اینکه مدیران آب‌منطقه‌ای و آب‌وفاضلاب هرچه سریع‌تر زمان‌بندی دقیقِ برنامه مدیریت توزیع آب شهر همدان را اطلاع رسانی کنند؛ گفته است که مشکل تاریخی آب شرب مردم همدان، در ماه‌های آینده یک‌بار برای همیشه حل‌خواهد شد.
از سویی شاهدیم که آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در ششم مردادماه در همدان، گفت: از اولین روزهای آغاز به کار دولت مردمی پیگیر رفع مشکل آب همدان بودم و یکی از اولویت‌های کاری استاندار همدان را نیز تسریع در اجرای طرح آبرسانی از سد تالوار تعیین کردم.
رئیس جمهور با بیان اینکه متأسفانه تکمیل این طرح نزدیک به ۱۷ سال معطل مانده است، افزود: در ماه‌های اخیر به اندازه چندین سال کار شده و عقب‌ماندگی‌های این طرح جبران شده است و بر اساس بررسی‌های انجام شده قرار شد این طرح نهایتاً تا ۲ ماه آینده تکمیل و به بهره‌برداری برسد.
مردم همدان همچنان چشم انتظار پایان به این بی آبی‌ها و مدیریت همه جانبه موضوع هستند. همدان رکوردار در چاه‌های غیرمجاز، نبود کنتورهای هوشمند، فرسوده بودن شبکه آبرسانی، خلأ شبکه فاضلابی مناسب، چاه‌های خانگی، مصرف ۹۰ درصدی آب، کشت محصولات پرآب بر و البته کشت دوم است. جای خالی کشاورزی ارگانیک، کشاورزی قراردادی و البته کشاورزی علمی در این استان به وفور دیده می‌شود. هنوز هم در همدان با وجود کم آبی‌ها، هندوانه و یونجه و سیب زمینی کشت می‌شود و این استان و البته شهر همدان را غرق در بی آبی کرده است. به اذعان برخی مسئولین ۴۸ درصد آب‌های تصفیه شده همدان به سبب نامناسب بودن شبکه در زمین فرو می‌روند و نیمی از شهر همدان نیز فاقد شبکه فاضلاب است! برای این موضوع چه تصمیمی گرفته می‌شود؟ چرا هنوز هم به قطب سیب زمینی کشور بودنمان افتخار می‌کنیم اما حتی نوع سیب زمینی‌های کشت شده مان را تغییر نمی‌دهیم که در نیمه مردادماه و اوج کم آبی‌ها برداشت شده باشند و نیاز به آبیاری نباشد! صنایع تبدیلی این حوزه هم که خاموش است، پس دستاورد این همه مصرف آب در حوزه کشاورزی چیست؟
امید است که مسئولین ارشد استانی هر چه سریع‌تر به این موارد ورود پیدا کرده، طرح‌های آبخیزداری خاک خورده شده را از قفسه‌ها بیرون آورده و فکری همه جانبه برای موضوع آب همدان داشته باشند و مردم همدان را از زندگی بدون آب و آب‌های تغییر رنگ داده شده محدود نجات دهند.

 

 

 

 

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی معرفی شد

حسن گلی” به عنوان معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی معرفی شد.
“سیدقاسم ناظمی” مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین معارفه معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل، با اشاره به اهمیت و جایگاه این معاونت اظهار داشت: حوزه فرهنگ، حوزه بسیط و متنوعی است و تحولاتی که ماندگاری زیادی دارند غالبا در این حوزه اتفاق می‌افتد، از این رو اگر وظایف محوله در این حوزه درست انجام شود، دستگاه فرهنگی کشور ایمن و روبه ارتقاء خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه مقوله فرهنگ یک مساله بخشنامه‌ای نیست، افزود: رشد و بالندگی فرهنگ در گرو تعامل مطلوب و عینی بین مخاطبان و سیاستگذاران در این عرصه است و باید تعریف روشنی از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارات تابعه آن برای نهادهای مختلف ارائه شود تا مسیر فعالیتها و خدمات فرهنگی هموارتر گردد.
ناظمی، رسانه را از مهمترین ارکان بخش فرهنگ در جامعه امروزی برشمرد و تصریح کرد: رسانه بخش جدایی‌ناپذیر نیازهای اجتماعی است و در عصر حاضر زندگی آحاد مردم را تحت الشعاع قرار داده و نگرش ما به دنیا را رقم زده و تغییر می‌دهد؛ بر این اساس سیاستگذاری در عرصه رسانه که رسالت معاونت فرهنگی و رسانه‌ای است امری خطیر و نیازمند تخصص و تجربه است تا با ارتقای سواد رسانه‌ای در بین اصحاب قلم و رسانه و همچنین مخاطبان، جامعه را از آسیب‌ها مصون بدارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، گفت: با سیاستگذاری صحیح و مبتنی بر قانون، بخشی از سوء تفاهم‌ها و آسیب‌های حوزه رسانه نیز مرتفع می‌شود.
وی همچنین بر لزوم افزایش ظرفیت موسسات فرهنگی تاکید کرد و گفت: با پای کار آمدن بخش خصوصی و اصحاب فضل و فرهنگ، اتفاقات مبارکی در عرصه مهم و تاثیرگذار فرهنگ رقم خواهد خورد.
ناظمی در این آیین از زحمات و فعالیتهای چندین ساله “وحید حسین‌زاده” تقدیر و “حسن گلی” را به عنوان معاون جدید فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل معرفی کرد.
گفتنی است معاون جدید فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، دانشجوی دکتری روابط بین الملل بوده و پیش از این علاوه بر مدیریت موسسات فرهنگی و فعالیت‌های پژوهشی و رسانه‌ای، مسئولیت برگزاری و دبیری چندین همایش دانشگاهی ملی و بین المللی را بر عهده داشته است.
حسن گلی قبل از این به عنوان دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان فعالیت داشته و سالها دبیر شورای مسائل فرهنگی و اجتماعی منطقه‌ای استان آذربایجان شرقی بوده است.
پژوهشگر منتخب ششمین جشنواره بین المللی نشان علمی – فرهنگی شهریار دانشگاه تبریز از جمله سوابق فرهنگی اوست و تاکنون علاوه بر مقالات و یادداشت‌های متعددی که از او در نشریات مکتوب و مجازی استانی و ملی منعکس گردیده، چندین کتاب مجموعه مقالات در حوزه روابط فرهنگی و سیاسی – اجتماعی ایران و کشورهای حوزه قفقاز نیز به اهتمام وی و برخی اساتید دانشگاه منتشر شده است.
در حکم ابلاغ شده از سوی سید قاسم ناظمی به حسن گلی آمده است:
“برادر بزرگوارجناب آقای حسن گلی
با عنایت به مراتب تعهد ‌و شایستگی‌جنابعالی و بنا‌بر‌موافقت وزارت‌ متبوع، به موجب این حکم به سمت معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل منصوب می‌شوید.
بدیهی است سیاست‌ها و وظایف مصوب وزارتی و برنامه‌های اداره کل با تعامل سایر معاونت‌ها و در چهارچوب بندهای زیر با روحیه جهادی در اولویت کاری حضرتعالی خواهد بود.
۱- تشکیل جلسات مستمر با اهالی فرهنگ، قلم و رسانه، به منظور بهره‌گیری از نظرات و پیشنهادات.
۲-ارائه برنامه‌های متنوع فرهنگی با لحاظ زیست بوم فرهنگی استان با مشارکت مؤسسات و انجمن‌های تخصصی.
۳-توجه ویژه به حوزه‌کتاب، چاپ و نشر و مؤسسات فرهنگی و بازررسی مستمر از حوزه‌های تحت پوشش.
۴-توجه و پیگیری مشکلات و مسائل مرتبط با حوزه خبرنگاران و رسانه‌ها و نشریات محلی در جهت ارتقای کیفی رسانه‌های استان با همکاری تشکل‌های تخصصی.
۵- شناسایی و تجلیل از بزرگان فرهنگ وادب در با همکاری انجمن‌های فرهنگی و ادبی استان و شهرستان.
۶- توجه ‌ویژه به بحث آسیب‌های اجتماعی، ‌خانواده و جوانی جمعیت در برنامه‌های فرهنگی.
۷-برنامه‌ریزی منطقی برای مدیریت فضای مجازی و استفاده از ظرفیت آن برای انتقال ارزش‌های فرهنگی و دینی.
۸- استفاده از ظرفیت مجموعه‌های فرهنگی دولتی و عمومی و بخش خصوصی حوزه فرهنگ به ویژه نهادهای مردمی – انقلابی برای توسعه فضای فرهنگی.
۹- پیگیری و انجام وظایف محوله مرتبط با حوزه فرهنگ ورسانه و مسائل اجتماعی.
امیدوارم با عنایت خداوند متعال و تلاش‌های جهادی حضرتعالی شاهد تحول اساسی در حوزه فرهنگی استان باشیم.”

 

 

 

 

آیین تجلیل و تقدیر از خبرنگاران به همت شهرداری بندرعباس برگزار شد

آیین نکوداشت روز خبرنگار و تقدیر از خبرنگاران به میزبانی شهرداری بندرعباس و با حضور مهدی نوبانی شهردار بندرعباس عیسی عباسی، احمد کناری‌نژاد، سیدمحمد رضا موسوی و یعقوب دبیری‌نژاد اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس، اسمعیل جهانگیری مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، سرهنگ محمد رسول جلالی رئیس بسیج رسانه استان هرمزگان، جمعی از مدیران شهرداری و خانواده بزرگ رسانه برگزار شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، مهدی نوبانی در این آیین با گرامیداشت ياد و خاطره خبرنگار شهيد محمود صارمی روز خبرنگار و همچنین ٢٦مرداد سالروز ورود آزادگان سرافراز را به ميهن عزيزمان ايران اسلامی تبريک و بیان کرد: ما معتقديم كه خبرنگار در جامعه امروز منشأ توليد خير و حسنه است، خبرنگاران با قلم، فكر، ايده و نظرات خود می‌توانند چراغ راه مديران باشند، رسالت خبرنگاري در دنيای مدرن رسالتی بسيار ارزشمند، ارزنده و كاملا مردم محور است چرا كه دغدغه اصلی خبرنگاران جامعه و مردم هست.
شهردار بندرعباس گفت: هميشه گفتم و باز تاكيد ميكنم ما در مجموعه مديريت شهری نياز به شور، مشورت و نقد و نظر داریم و با اغوش باز و كمال ميل منتظر نكته نظرات و ايده‌ها و راهكارهای همه عزيزان خبرنگار هستيم، زاويه نگاه خبرنگاران به جامعه و شهر با زاويه نگاه مديران فرق ميكند و اين مساله مي‌تواند مديران را در مسيری قرار دهد كه منافع مردم را در مديريت لحاظ كنند.
نوبانی افزود: با هيچ رسانه و خبرنگاری جهت گيری و زاويه‌ای مخالف نداريم و در كمال صداقت، متانت و سلامت از همه تحليل‌ها، نقدها و نظرات دوستان استفاده و بهره می‌بريم.
شهردار بندرعباس در ادامه با اشاره به فرا رسیدن هفته دولت اظهار داشت: در هفته دولت نزديک به ٤٠ پروژه برای بهره‌برداری و كلنگ‌زنی در برنامه داريم كه بهره‌برداری از بوستان ساحلی صدف و پارک معلولين مهمترين آنها است.
نوبانی گفت: شهرداري بندرعباس در حال حاضر با همه چالش‌ها و مشكلات مالی و بدهی‌هايی كه دارد به دنبال خدمات رسانی در مسير درست و صحيح هست، در حوزه پسماند طراحی اپليكيشن كه انجام شده قدم بسيار بزرگی است و همچنین شهر سازی الكترونيک كه صفر تا صد كارها را ميتوان الكترونيكی انجام داد يك كار بسيار بزرگی هست.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: به ياری خداوند با همراهی و همفکری شما خبرنگاران در روزنامه‌ها، هفته‌نامه‌ها، پايگاه‌هاي خبری، خبرگزاری‌ها و همه رسان‌ ها اهم از مكتوب و ديجيتال و تلويزيون‌های اينترنتی بتوانيم قدمی مثبت و مهم برای بندرعباس برداريم.
در ادامه مراسم علی اکسیر، مدیرعامل خانه مطبوعات هرمزگان، غلامعباس شمس الدینی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران استان هرمزگان، اسمعیل جهانگیری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان و یعقوب دبیری‌نژاد عضو شورای شهر بندرعباس و مدیر مسئول روزنامه دریا به ایراد سخنرانی پرداختند و همگی با تقدیر از مجموعه شهرداری برای برگزاری این مراسم به وحدت و انسجام بین رسانه‌های استان تاکید نمودند.
گفتنی است؛ در پایان مراسم از خانواده خبرنگار شهید یوسف دقت، خلیل تنیده و حسین نارنجی نسب از پیشکسوتان حوزه رسانه، خانواده مرحوم قاسم کرمی مدیر مسئول روزنامه صبح ساحل و خبرنگاران و فعالین فضای مجازی تجلیل بعمل آمد.

 

 

خبرنگاران پیشگام جهاد تبیین در جنگ نرم هستند
نشست توجیهی خبرنگاران شرکت‌های تابعه شرکت ملی گاز ایران با حضور سرپرست روابط عمومی، رئیس بخش خبر و رسانه شرکت ملی گاز در ۲۵ مرداد ماه سال جاری، در سالن اجتماعات شهید رجایی ملی گاز، برگزار شد.
در این نشست، عباس اعظمی، سرپرست روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه امروزه به نوعی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارند که می بایست در این بستر با سلاح قلم، مهمات اطلاعات و کلماتی از جنس آتش، حضور مؤثری داشته باشند.
وی بیان کرد: جهت انعکاس فعالیت‌های انجام شده توسط همکاران و خدمات رسانی به مردم، به استفاده از بسترهای مختلف از جمله صداوسیما، فضای مجازی، هوش مصنوعی و… در راستای جهاد تبیین، بیش از پیش در دستور کار قرار گیرد.
در ادامه این هم اندیشی، به اهمیت و جایگاه خبر و رسانه در دنیای دیجیتال و دهکده جهانی ارتباطات در راستای اهداف شرکت ملی گاز ایران، به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.
شایان ذکر است در این نشست یک روزه، خبرنگار شرکت گاز استان هرمزگان نیز حضور داشت.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس:
فولاد هرمزگان نماد یک بنگاه اقتصادی پایبند به ایفای مسئولیت‌های اجتماعی است
عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ورزش استان هرمزگان باید به جایگاه واقعی خود برسد، گفت: همه صنایع هرمزگان باید پای‌کار آیند تا ظرفیت‌های ورزشی استان مورد حمایت قرار گیرند و شکوفا شوند.
‏‎احمد مرادی، در مراسم استقبال از تیم ۶ نفره فولاد هرمزگان، قهرمان مسابقات فوتبال کارگری مسابقات جهانی شرکت‌های کارگری در کشور روسیه، اظهار کرد: از طرف همه مردم هرمزگان این قهرمانی بی‌نظیر که افتخاری بزرگ و به یاد ماندنی برای کشور و هرمزگان است را به همه اعضای تیم فولاد هرمزگان تبریک عرض می‌کنم.
‏‎وی افزود: اعضای تیم فوتبال فولاد هرمزگان نشان دادند که توانایی‌های بسیار بالایی دارند و اگر مورد توجه قرار بگیرند، دستاوردهای قابل توجهی خواهند داشت. تیم فولاد هرمزگان نمونه بارزی از توجه صنعت به ورزش و ورزشکاران است.
‏‎نماینده مردم هرمزگان در مجلس تصریح کرد: از مجموعه شرکت فولاد هرمزگان که این ظرفیت را شناسایی و از آن حمایت کردند، قدردانی می‌کنم. به واقع از زمان حضور آقای معروفخانی در راس مجموعه فولاد هرمزگان شاهد اتفاقات بزرگی در ورزش و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی در هرمزگان هستیم که قابل تقدیر است. حمایت‌های استاندار هرمزگان از ظرفیت‌های ورزشی استان نیز قابل توجه و تقدیر است. ‏‎مرادی با بیان اینکه هیچ‌کدام از ورزشکاران و ظرفیت‌های ورزشی ما در رشته‌های مختلف نباید نادیده گرفته شوند، عنوان کرد: به این منظور همه صنایع باید پای‌کار آیند و کمک کنند تا ظرفیت‌های ورزشی استان هرمزگان مورد حمایت قرار گیرند و شکوفا شوند. ‏‎عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ورزش استان هرمزگان باید به جایگاه واقعی خود برسد، اضافه کرد: حمایت شرکت فولاد هرمزگان از ورزش در افزایش تولید این مجموعه نیز تأثیرگذار بوده و امروز جزء برندهای کشور است. ‏‎مرادی خاطرنشان کرد: استاندار هرمزگان، من و همه مسئولین پیگیر جلب حمایت همه صنایع استان هرمزگان از ورزش این استان هستیم و امیدواریم ورزش هرمزگان به زودی به آن جایگاهی که باید، برسد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در مراسم تجلیل از خبرنگاران:
آبفا خود را نیازمند استفاده از ظرفیت رسانه‌ها می‌داند
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نقش رسانه‌ها را در بهبود خدمات آبرسانی مهم ارزیابی کرد و گفت: تاثیر این همراهی برای آبفا، اطلاع رسانی از شرایط آبی بود که توانستیم با مشارکت خبرنگاران، برنامه‌ریزی آبفا و همراهی مردم، نزدیک به دو ماه از تابستان گرم با کمترین مشکل پیش بینی شده عبور کنیم.
عبدالحمید حمزه‌پور در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه آب و فاضلاب، با اشاره به تاثیرگذاری رسانه‌ها در پیشبرد اهداف این شرکت بیان داشت: سرعت و گستره تاثیرگذاری رسانه‌ها با ورود شبکه‌های مجازی بیش از گذشته شده است و نقش این حوزه را کلیدی‌تر کرده است.
به گفته وی، رسانه‌ها با حضور در شبکه‌های اجتماعی و استفاده از این ظرفیت برای اطلاع رسانی هم تاثیرگذاری خود را بیشتر و هم مردم را از این ظرفیت در دسترس برخوردار کرده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان با بیان اینکه با افزایش سواد رسانه‌ای، مردم مسیرهای اطلاع رسانی را به خوبی آموخته‌اند، گفت: مردم با انتشار برخی محتواها در شبکه‌های اجتماعی، برای راستی آزمایی آن سراغ رسانه‌ها می روند و این اهمیت بالایی هم برای رسانه و هم برای مردم دارد.
حمزه پور جستجوی رد پای رسانه‌ها پس از انتشار برخی مطالب در بسترهای رسمی و شبکه‌های اجتماعی را به عنوان تکیه گاه مردم یاد کرد که آبفا با در نظر گرفتن همه این شرایط همچون گذشته از این توان استفاده و خود را نیازمند آن می‌داند.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها در انعکاس اخبار آبفا بدون هیچ چشم داشتی به وظایف اطلاع رسانی خود می‌پردازند، تصریح کرد، روز خبرنگار فرصتی است تا ضمن یادآوری تاثیرگذاری رسانه‌ها در انعکاس رویدادها از تلاش خبرنگاران نیز قدردانی شود.
حمزه‌پور در ادامه با اشاره به حمایت های ویژه استاندار هرمزگان از اجرای برنامه های گذر از تابستان با کمترین مشکل گفت: استاندار هرمزگان نیز در این موضوع حساسیت ویژه ای داشت و به شخصه اجرای این برنامه ها را رصد می کرد.
وی ابراز امیدواری کرد، با مجموع اقدامات بتوان به آنچه که دولت در حوزه آبرسانی بویژه در تابستان وعده داده است، دست یافت. گفتنی است، مدیرعامل آبفا در پایان این مراسم از تلاش خبرنگاران حوزه آب و فاضلاب هرمزگان تجلیل کرد.