رایزنی برای واگذاری ۱۴ هزار واحد مسکونی به خبرنگاران
رایزنی برای واگذاری ۱۴ هزار واحد مسکونی به خبرنگاران

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارائه توضیحاتی درباره جزئیات پرداخت وام خرید کالا از طریق کارت اعتباری ویژه خبرنگاران، از رایزنی برای واگذاری ۱۴ هزار مسکن ویژه خبرنگاران خبر داد. به گزارش روزنامه جمله به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر ارشاد با اشاره به فعالیت حدود […]

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارائه توضیحاتی درباره جزئیات پرداخت وام خرید کالا از طریق کارت اعتباری ویژه خبرنگاران، از رایزنی برای واگذاری ۱۴ هزار مسکن ویژه خبرنگاران خبر داد.

به گزارش روزنامه جمله به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر ارشاد با اشاره به فعالیت حدود ۱۷ هزار فعال رسانه‌ای در کشور و تلاش دولت برای بهره‌مندی آنان از زیرساخت‌های لازم فعالیت حرفه‌ای گفت: تاکنون بسته اینترنت هدیه روز خبرنگار برای ۱۲ هزار نفر تخصیص یافته و سایر خبرنگارانی که تاکنون مشمول دریافت این بسته اینترنت نشده‌اند با تکمیل مدارک می‌توانند از این فرصت بهره‌مند شوند. محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه سفر به استان گلستان، افزود: همچنین عضویت اختیاری در سامانه رسانه‌های کشور به منظور تسهیل امور حمایتی چون اعطای اینترنت، هنرکارت، وام، تسهیلات، بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی انجام خواهد شد. وی به حمایت وزارت صمت از خبرنگاران اشاره کرد و گفت: پرداخت وام خرید کالا از طریق کارت اعتباری یکی از این حمایت‌ها است که در آن تسهیلات با نرخ سود ۱۸ درصد و پنج درصد تخفیف قیمت کالا به همه خبرنگاران تعلق خواهد گرفت. اسماعیلی در پایان اظهار کرد: علاوه بر آن، رایزنی با وزارت راه و شهرسازی برای واگذاری حدود ۱۴ هزار مسکن به خبرنگاران آغاز شده است و فعالان رسانه‌ای می‌توانند با عضویت در سامانه جامع رسانه‌های کشور از این خدمات بهره‌مند شوند.

 

 

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران خبر داد؛
تلاش شرکت فرودگاه‌ها برای افزایش عوارض فرودگاهی از فروش بلیت

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از ارائه پیشنهاد این شرکت برای افزایش عوارض فرودگاهی به ۵ درصد بلیت پروازهای داخلی و ۷ درصد قیمت بلیت پروازهای خارجی به هیئت دولت خبر داد.
به گزارش روزنامه جمله به نقل از شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، حمیدرضا سیدی با بیان اینکه هزینه عوارض فرودگاهی در پروازهای داخلی بر روی بلیت هواپیما ۷ هزار تومان و در پروازهای خارجی ۳۵ هزار تومان است گفت: این نرخ ۷ سال است که تغییر نکرده و ما پیشنهاد افزایش این نرخ به ۵ درصد در پروازهای داخلی و ۷ درصد در پروازهای خارجی را داده ایم.
سیدی گفت: تا کنون چندین بار درخواست افزایش هزینه عوارض فرودگاهی بر روی بلیت هواپیما داده ایم. آخرین افزایش عوارض فرودگاهی در سال ۹۴ بوده و تاکنون با وجود پیشنهادهای ارائه شده افزایش نداشته که این افزایش قیمت، امسال در کمیسیون اقتصادی مجلس به تصویب رسیده است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در خصوص مطالبات از شرکت‌های هواپیمایی نیز گفت: با پیگیری‌های انجام شده تمامی ایرلاین‌ها بدهی خود را تقسیط و یا صفر کرده اند، اما هنوز سه ایرلاین دیگر بدهکارند. سیدی همچنین با اشاره به پرداخت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و بهسازی باند ۲۹ چپ مهرآباد گفت: این پروژه تا یک ماه آینده بهره برداری می‌شود. به گفته وی هم اکنون فرودگاه مهرآباد ظرفیت ۱۵ میلیون مسافر را دارد که تا سال آینده این رقم به ۱۸ میلیون مسافر می‌رسد. مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با بیان اینکه طبق اساسنامه، امکان ساخت فرودگاه جدید وجود ندارد اظهار داشت: کشور نیاز به ۵۵۰ فروند هواپیما دارد و فرودگاه‌ها را برای این ظرفیت آماده می‌کنیم.

é ادعای شرکت فرودگاه‌ها: عوارض فرودگاهی ۷ سال بدون تغییر بوده؛ ولی قیمت بلیت پروازها چند بار افزایش داشته است
خاطرنشان می‌شود شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران مدعی است: نرخ عوارض فرودگاهی در حالی از هفت سال گذشته بدون تغییر مانده است که قیمت‌های بلیت هواپیما طی چند نوبت افزایش یافته است. علاوه بر این با توجه به اینکه بخشی از خدمات به مسافران هوایی در ترمینال‌های فرودگاهی داده می‌شود، و هزینه‌های نگهداری از فرودگاه‌ها با توجه به افزایش قیمت‌ها، بالا رفته است، لذا به نظر می‌رسد باید نقطه پایانی بر این عدم تغییر گذاشت و برای ارتقای خدمات فرودگاهی به مسافران، تعرفه آن را نیز افزایش داد.

 

 

 

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای:
بلیت اتوبوس بین جاده‌ای در ایام اربعین پیش‌فروش نمی‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در روزهای منتهی به اربعین که زائران قصد سفر به عراق دارند، پیش‌فروش بلیت اتوبوس بین جاده‌ای انجام نخواهد شد و فروش تمام بلیت‌ها روزفروش است.
داریوش امانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش تقاضای اتوبوس برای سفر اربعین و کاهش میزان ناوگان حمل‌ و نقل عمومی که منجر به افزایش هزینه این ناوگان در جاده‌های کشور شده است، اظهار کرد: قیمت‌ بلیت اتوبوس در نزدیکی ایام اربعین اطلاع‌رسانی خواهد شد.
وی افزود: اگر نیاز به پیش‌فروش بلیت‌ها احساس شد، حتما موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود. هیچکس در هیچ سایتی اجازه ندارد بلیت اتوبوس پیش‌فروش کند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیان کرد: باید توجه داشت ظرفیت ناوگان حمل‌ و نقل عمومی محدود است. همانطور که معاون امنیتی وزیر کشور نیز اعلام کرد، انتظار می‌رود زائران در سفر اربعین از خودروی شخصی خویش استفاده کنند.
امانی خاطرنشان کرد: البته در ایام پیش رو تلاش می‌شود تمام ظرفیت ناوگان حمل‌ و نقل عمومی کشور برای سفر زائران به عراق اختصاص یابد. ضمن اینکه مطابق مصوبه ستاد اربعین مقرر شد در مدت‌زمان بازگشت زائران از ظرفیت دستگاه‌ها و کارخانجات بزرگ که اتوبوس در اختیار دارند نیز استفاده شود.

 

 

 

 

وزیر بنادر و کشتیرانی هند وارد بندر چابهار شد
وزیر بنادر و کشتیرانی و آبراهه‌های هند در صدر یک هیات بلند پایه وارد بندر چابهار شد و در نخستین برنامه سفر، از پایانه‌های بندری و تجهیزات و تاسیسات بندر چابهار بازدید کرد.
سارباناندا سونوال؛ وزیر بنادر و کشتیرانی و آبراهه‌های هند، پنجشنبه شب در صدر هیاتی متشکل از برخی مدیران بنادر این کشور از جمله سونیل موکوندان مدیرعامل شرکت IPGL هند وارد تهران شد. وزیر بنادر و کشتیرانی و آبراهه‌های هند را در سفر به بندر چابهار، علی اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و جمعی از مدیران این سازمان و مسئولان بندر و شهر چابهار همراهی می‌کنند. به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، بازدید از پایانه‌های بندری و تجهیزات و تاسیسات بندر، بازدید از طرح توسعه بندر، زیرساخت‌ها و تجهیزات اسکله‌ها و فرآیند تخلیه کالا در محل اسکله ۳ و ۴ طرح توسعه بندر، بازدید از سیلوی غلات ۱۰۰ هزار تنی بندر، پروژه ساخت مخازن قیر صادراتی و نیز بازدید از مخازن نگهداری متانول صادراتی از جمله برنامه‌های وزیر بنادر و کشتیرانی و آبراهه‌های هند در بندر چابهار است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد؛
وجود زمینه برای مشارکت هند در پروژه‌های مختلف از جمله توسعه بندر چابهار
سارباناندا سونوال وزیر بنادر و کشتیرانی و آبراهه‌های هند در صدر یک هیات بلند پایه به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات ایرانی وارد تهران شد و در فرودگاه مورد استقبال علی اکبر صفایی معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، سارباناندا سونوال وزیر بنادر و کشتیرانی و آبراهه های هند را در این سفر، برخی مدیران بنادر این کشور از جمله سونیل موکوندان مدیرعامل شرکت IPGL همراهی می کند . بازدید از پایانه‌های بندری و تجهیزات و تاسیسات بندر چابهار، نشست مشترک با رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی و امضای سند همکاری عملیاتی دو کشور در حوزه های حمل و نقل و بنادر و دریانوردی و ملاقات با برخی مقامات دولت از مهمترین برنامه‌های وزیر بنادر و کشتیرانی و آبراهه‌های هند در سفر به کشورمان است . علی اکبر صفایی در جریان استقبال از سارباناندا سونوال ابراز امیدواری کرد که مناسبات دو کشور با توجه به روابط دیرینه در تمام ابعاد از جمله همکاری‌های دریایی و‌ بندری افزایش یابد. معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر وجود زمینه برای مشارکت هند در پروژه‌های مختلف از جمله توسعه بندر چابهار تاکید و اظهار داشت: توسعه بندر چابهار می‌تواند به افزایش همکاری‌های سه جانبه بین ایران، افغانستان و هند کمک کند.