پرداخت ۳۸ هزار فقره تسهیلات در استان از ابتدای امسال تاکنون
پرداخت ۳۸ هزار فقره تسهیلات در استان از ابتدای امسال تاکنون

é کرمانشاه – الهه فرهادی به مناسبت هفته دولت و به منظور تشریح عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و اعلام برنامه‌های آتی، نشست خبری سرپرست امور شعب بانک مهر ایران در استان کرمانشاه با اصحاب رسانه برگزار شد. محمد سیروان گرامی پرور در نشست خبری با اشاره به اقدامات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در سراسر […]

é کرمانشاه – الهه فرهادی

به مناسبت هفته دولت و به منظور تشریح عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و اعلام برنامه‌های آتی، نشست خبری سرپرست امور شعب بانک مهر ایران در استان کرمانشاه با اصحاب رسانه برگزار شد.
محمد سیروان گرامی پرور در نشست خبری با اشاره به اقدامات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در سراسر کشور اظهارداشت: با وجود محدودیت‌های منابعی که داریم، در کنار بانک‌های دولتی و خصوصی در زمینه پرداخت تسهیلات به خوبی رقابت می‌کنیم.
گرامی پرور با بیان اینکه بانک مهر ایران هیچ منابعی را از دولت دریافت نمی‌کند تاکید کرد: تمامی تسهیلات ما از محل سپرده‌های مردمی است و در همان استان پرداخت نیز می‌شود.
سرپرست امور شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در کرمانشاه درخصوص پرداخت تسهیلات توسط بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: از ابتدای امسال تاکنون یک میلیون و ۱۰۰ هزار مورد تسهیلات در کشور پرداخت شده که پیش بینی می‌شود این تعداد تا پایان سال به سه میلیون و ۲۰۰ هزار فقره برسد.
گرامی پرور بانک قرض الحسنه مهر ایران را یکی از بانک‌های پیشتاز در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی دانست و عنوان کرد: در یکسال اخیر در سراسر کشور بیش از ۷۳۰ هزار مورد تسهیلات اشتغالزایی به ارزش ۸۰ هزار میلیارد ریال پرداخت شده که رکورد خوبی در پرداخت تسهیلات است.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد از کل تسهیلات پرداختی این بانک بصورت بدون ضامن است افزود: جایگزینی سیستم اعتبارسنجی بجای اخذ ضامن برای افراد “واجدشرایط” بر اساس رتبه اعتبارسنجی افراد، یک فقره چک یا سفته و داشتن حقوق کافی است.
سرپرست امور شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در کرمانشاه با بیان اینکه با وجود این تسهیلات پرداختی وضعیت منابع مالی بانک مناسب است گفت: در هشت ماه اخیر منابع بانک رشد بیش از ۶۲ درصدی داشته است. گرامی پرور درخصوص اقدامات انجام شده در بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: افزایش سطح تسهیلات از ۵۰۰ میلیون ریال به دو میلیارد ریال یکی از این موارد است.
وی اظهارکرد: وام قرض‌الحسنه در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکارهای خرد در حال پرداخت است.
وی اضافه کرد: به علاوه شرکت‌ها، اشخاص حقوقی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند تا سقف پنج میلیارد ریال تسهیلات دریافت کنند.
گرامی پرور گفت: در یک سال منتهی به پایان تیر ۱۴۰۱، بیش از ۳ میلیون فقره وام خرد به مبلغ ۷۵ هزار میلیارد تومان از سوی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شده است. سرپرست امور شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در کرمانشاه ایجاد شعب مجازی را نیز از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد که یک شعبه آن نیز در کرمانشاه فعال است.
گرامی پرور درخصوص برنامه‌هایی که در آینده اجرا می‌شود گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برنامه دارد کارمزد ۴ درصد وام قرض‌الحسنه را به نفع نیازمندان کاهش داده و حذف کند.
وی از انجام فرآیند غیرحضوری اعتبار سنجی و وثایق الکترونیکی هم خبر داد و گفت: از این پس سهام بورسی و سفته الکترونیکی نیز به عنوان وثیقه مورد پذیرش خواهد بود.
گرامی پرور تصریح کرد: مردم می‌توانند با سفته الکترونیکی از طریق اپلیکیشن، وام دریافت کنند همچنین امکان توثیق سهام و سهام عدالت نیز اجرایی شده و در گام‌های بعدی گواهی‌های سپرده‌، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و سایر دارایی‌های مردم وثیقه وام‌های قرض‌الحسنه آن‌ها خواهد شد.
سرپرست امور شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در کرمانشاه طرح “مهر یار” را از دیگر طرح‌های در دست اجرا عنوان کرد و گفت: در قالب این طرح‌ها دستگاه‌هایی که حقوق و مزایای خود را از طریق بانک مهر ایران می‌پردازند می‌توانند از محل این منابع به کارمندان خود تسهیلات بدهند و چیزی مشابه بیمه عمر نیز برای آن در نظر گرفته می‌شود.
گرامی پرور اظهارکرد: از این پس کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی نیز می‌توانند از وام‌های قرض‌الحسنه بانک قرض الحسنه مهر ایران برای خرید تجهیزات کشاورزی استفاده کنند.
گرامی پرور درخصوص عملکرد این بانک در کرمانشاه گفت: در یکسال اخیر ۷۲ هزار مورد تسهیلات بالغ بر ۳۲ هزار میلیارد ریال و از ابتدای امسال تاکنون ۳۸ هزار فقره تسهیلات پرداخت شده که پیش بینی می‌شود این تعداد تا پایان سال به یکصد هزار فقره برسد.
وی تعداد وام‌های ازدواج پرداختی در یکسال اخیر در استان را ۱۸۲۷ فقره به ارزش ۱۸۴۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: حداکثر زمان ثبت نام تا پرداخت تسهیلات ازدواج در بانک قرض الحسنه مهر ایران ۳۰ روز است.
وی گفت: در یکسال اخیر ۴۲۱ مورد تسهیلات فرزندآوری به ارزش ۱۶۱ میلیارد ریال در استان پرداخت شده است.
سرپرست امور شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در کرمانشاه بیان کرد: در زمینه پرداخت تسهیلات به نهادهای حمایتی نیز در یکسال اخیر ۲۲۷ فقره تسهیلات به ارزش ۱۶۸ میلیارد ریال به مددجویان بهزیستی و ۳۲۱ فقره تسهیلات به ارزش ۲۴۸ میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد پرداخت شده است.
گرامی پرور در ادامه از اجرای طرح “همیاران مهر” بعنوان یکی از طرح‌های پیشرفته بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تحت عنوان “خیر جاری” خبرداد و گفت: این طرح امکانی فراهم کرده تا به جای کمك بلاعوض به افراد نيازمند، به‌واسطه پرداخت تسهيلات قرض‌الحسنه با کارمزد صفر تا ۲ درصد از سوی اين بانك به توانمندسازی اين افراد كمك شود.
وی افزود: در این طرح بانک متعهد می‌‌شود مبالغ اهدا شده از سوی خيرين را، به پرداخت تسهيلات به اقشار نيازمند جامعه در زمینه‌های حمایت از بانوان سرپرست خانوار، اشتغال زندانیان آزاد شده، تأمين معيشت جوانان، درمان بیماران، تحصيل و… تخصيص دهد.
گرامی پرور بیان کرد: بر این اساس این بانک در سال گذشته در استان کرمانشاه در راستای اشتغال زندانیان آزاد شده ۶۵ مورد به ارزش سه میلیارد ریال، حمایت از بانوان سرپرست خانوار ۱۴ مورد به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال و درمان بیماران خاص ۹۹ مورد به ارزش پنج میلیارد ریال پرداخت کرده است.

 

 

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان:
فروش مرزی منطقه کردستان افزایش ۲۰۲ درصدی واریزی به خزانه دولت را در برداشته است

در راستای نظارت بر فرآیند کنترل و پایش کامیونهای ترانشیپی، و پایش عملکرد کنترلی ‏کارکنان شاغل در جایگاه مرزی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان از ‏بازارچه مرزی سیرانبند بانه بازید کرد.‏
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، جهانبخش ‏نوکانی استفاده از خدمات الکترونیک، سامانه فروش مرزی، ساماندهی نیروهای کنترلی ‏متصدی کنترل باک کامیونهای ورودی به بازارچه و…. را در جهت تسهیل صادرات و جلوگیری ‏از قاچاق و عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی عنوان نمود ‏
نوکانی با اشاره به افزایش تردد کامیونهای ترانشیپی عراقی و رونق کسب و کار در این ‏بازارچه بر آماده نمودن زیرساخت‌های لازم جهت ارائه خدمات مطلوب به رانندگان تاکید و ‏افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه از محل فروش جایگاه‌های مرزی استان و پایش ‏و کنترل فروش در باک بیش از‎ ۱۷۶ ‎میلیارد تومان به خزانه دولت واریز شده است که این ‏میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۲۰۲ درصدی همراه بوده است.‏
این مقام مسئول استقرار دو باب جایگاه سیارعرضه نفتگاز در بازارچه جهت تحویل سوخت ‏به کامیونهای عراقی ورودی به بازارچه سیرانبند را در همین راستا عنوان و اظهار داشت : ‏اقدامات عملیاتی و کنترلی صورت گرفته در مرز سیرانبند در راستای جلوگیری از قاچاق ‏فرآورده و ایجاد درآمد برای کشور موثر است.
é بهره‌برداری از جایگاه اختصاصی عرضه فرآورده‌های نفتی خواجه‌ای سنندج
همچنین طی مراسمی با حضور استاندار کردستان، فرماندار سنندج، مسئولین و مدیران پخش منطقه ‏کردستان، و دیگر مدیران شهرستانی جایگاه اختصاصی عرضه فرآورده‌های نفتی خواجه‌ای ‏شهرستان سنندج به بهره‌برداری رسید.‏
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، مدیر منطقه ‏ضمن تبریک هفته دولت و ارائه گزارشی از عملکرد و خدمات انجام شده در گستره عملیاتی ‏شهرستان سنندج از همکاری و تعامل مسئولان شهرستانی با پخش منطقه کردستان تشکر و ‏قدردانی کرد.‏
جهانبخش نوکانی در مراسم بهره‌برداری از این جایگاه گفت: جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی ‏خواجه‌ای در زمینی به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع با دارا بودن ۳ مخزن به ظرفیت ذخیره ‏سازی۱۳۵ هزار لیتر بنزین احداث شده است .‏ وی با اشاره به هزینه ده میلیارد تومانی برای ساخت جایگاه افزود: این جایگاه دارای سه ‏سکوی عرضه بنزین با شش تلمبه ۲ نازله وجمعا دارای ۱۲ نازل است. ‏
نوکانی سپس با اشاره به فعال بودن ۲۰ باب جایگاه عرضه با ۱۸۷ نازل عرضه سوخت در ‏سطح ‏ناحیه سنندج افزود : این جایگاه بر اساس آخرین استانداردهای زیست محیطی شرکت ‏ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و سازمان محیط زیست احداث شده و زمینه اشتغالزایی ۸ ‏نفر را فراهم کرده است
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان تحقق حقوق شهروندی و ارائه ‏خدمات مطلوب به شهروندان را از رسالت‌های اصلی این شرکت عنوان کرد و افزود: احداث ‏مجاری عرضه در نقاط مختلف جهت دسترسی آسان و سریع شهروندان به فرآورده‌های نفتی ‏نیز در همین راستا صورت می‌پذیرد.‏
شایان ذکر است با افتتاح این جایگاه شمار جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی منطقه ‏کردستان به ۸۷ باب افزایش یافت.

 

شهردار کاشان از ثبت یک اتفاق بی‌سابقه خبر داد؛
فعالیت همزمان ۵ دستگاه تراش و اکیپ اجرای آسفالت با اعتبار ۱۴۱ میلیارد ریال

شهردار کاشان از اجرای عملیات آماده‌سازی، بهسازی و آسفالت معابر و نقاط گوناگون شهر با صرف اعتباری بالغ بر ۱۴۱ میلیارد ریال خبر داد و گفت: برای نخستین بار در کاشان همزمان با فعالیت ۳ اکیپ اجرای آسفالت مکانیزه در معابر مختلف شهر، ۲ دستگاه تراش آسفالت نیز فعال است.
حسن بخشنده امنیه با اشاره به انجام توأمان عملیات بهسازی و آسفالت معابر در گوشه گوشه شهر طی چند روز گذشته بیان کرد: اجرای آسفالت در بیش از ۷۱ هزار متر مربع از معابر شهر و همچنین انجام عملیات تراش آسفالت در گستره بالغ بر ۶۱ هزار متر مربع به منظور بهسازی و آسفالت بلوارها، نشان‌دهنده حجم فعالیت شهرداری کاشان طی روزهای اخیر است.
وی، صرف اعتبار بیش از ۱۴ میلیارد تومانی برای آماده‌سازی، بهسازی و عملیات آسفالت معابر شهری را یادآور شد و خاطرنشان کرد: از این میزان اعتبار، بیش از ۱۱٫۷ میلیارد تومان برای عملیات آسفالت و ۲٫۴ میلیارد تومان به منظور آماده‌سازی و انجام فرآیند تراش آسفالت هزینه می‌شود.
شهردار کاشان به انجام عملیات تراش آسفالت در بلوار کارگر و بلوار قطب راوندی اشاره کرد و گفت: عملیات تراش آسفالت در بلوار کارگر به مساحت بیش از ۲۱ هزار متر مربع با هزینه ۸ میلیارد ریال و در بلوار قطب راوندی در گستره ۴۰ هزار متر مربع و با صرف ۱۶ میلیارد ریال اعتبار در حال انجام است.
بخشنده امنیه افزود: علاوه بر عملیات تراش آسفالت بلوار کارگر، اعتبار اختصاص یافته برای آسفالت این نقطه کم‌برخوردار شهری بالغ بر ۳۱٫۵ میلیارد ریال است که برای مساحت ۲۱ هزار متر مربع صرف می‌شود.
شهردار کاشان همچنین با اشاره به روکش مکانیزه آسفالت خیابان فرهنگ و بلوار پزشک عنوان کرد: برای این عملیات که حدفاصل دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد و مدارس سما به مساحت ۸۵۰۰ متر مربع را در برگرفته و به دلیل موسم بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها یک اقدام ضروری بوده است، بالغ بر ۷۵۰ تن آسفالت با اعتباری بیش از ۲۴ میلیارد ریال صرف شده است.
بخشنده امنیه، اجرای عملیات مکانیزه آسفالت بلوار قطب راوندی را نیز یادآور شد و افزود: این عملیات به مساحت ۴۰ هزار مترمربع و با صرف ۳۵۰۰ تن آسفالت و صرف بیش از ۶۰ میلیارد ریال اعتبار در حال انجام است.
به گفته وی، فرسوده بودن آسفالت بلوار قطب راوندی به دلیل تردد بالای وسایل نقلیه و نقش محوری بلوار قطب راوندی در حوزه حمل و نقل، از دلایل اجرای عملیات توأمان تراش و آسفالت در این بلوار بوده است.
سکاندار مدیریت شهری کاشان، به اجرای آسفالت معابر فازیک ناجی آباد نیز اشاره و تصریح کرد: این عملیات صرفا در حال حاضر با صرف ۲۵۰ تن و اعتبار ۲٫۳ میلیارد ریال در مساحت ۱۵۰۰ متر مربع در حال اجراست؛ البته در برهه اخیر ۷ هزار متر مربع از معابر میلاد فاز یک ناجی آباد با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال آسفالت شده اقدامی که تا آسفالت کامل ۲۵ معبر ادامه می‌یابد.
بخشنده امنیه، با بیان اینکه علاوه بر اجرای همزمان عملیات مکانیزه آسفالت و فرآیند تراش در معابر شهری، روکش دستی آسفالت نیز در نقاط مختلف در حال انجام است، از تلاش بی‌وقفه سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری برای اجرای توأمان این فعالیت‌ها قدردانی کرد.