در جلسه ساماندهی متکدیان با حضور معاون دادستان، مدیر کل بهزیستی استان، رئیس شورای اسلامی شهر و سرپرست شهرداری رشت بر نیاز فوری شهر رشت به تجهیز سامانکده موجود شهر، ایجاد سامانکدههای جدید و اجرای برنامههای فرهنگی برای مقابله با رشد تکدیگری در سطح شهر تاکید شد. جلسه ساماندهی متکدیان با حضور«کریم تقی زاده» معاون […]
در جلسه ساماندهی متکدیان با حضور معاون دادستان، مدیر کل بهزیستی استان، رئیس شورای اسلامی شهر و سرپرست شهرداری رشت بر نیاز فوری شهر رشت به تجهیز سامانکده موجود شهر، ایجاد سامانکدههای جدید و اجرای برنامههای فرهنگی برای مقابله با رشد تکدیگری در سطح شهر تاکید شد.
جلسه ساماندهی متکدیان با حضور«کریم تقی زاده» معاون دادستان عمومی و انقلاب استان، «سید مهدی خدمت بین دانا» مدیرکل بهزیستی گیلان، «سید مجتبی خدمت بین دانا» سرپرست شهرداری رشت و محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای شهر رشت برگزار شد.
é مرکز ماده ۱۶ رشت اعتباری برای شهر رشت و استان گیلان است
«تقیزاده» معاون دادستان مرکز استان در این جلسه ضمن قدردانی از سرپرست شهرداری رشت برای مشارکت در افتتاح ساختمان ماده ۱۶ و احساس مسئولیتی که در حوزه ساماندهی متکدیان و معتادان متجاهر دارد، تصریح کرد: مرکز ماده ۱۶ رشت اعتباری برای این شهر و استان گیلان است و ظرفیت بسیار خوبی هم دارد.
نماینده دادستان ضمن اشاره به مشکلاتی که در راستای راهاندازی سامانکده شهر رشت به وجود آمد، اضافه کرد: ساختمان ماده ۱۶ رشت و سامانکده برای نگهداری معتادان متجاهر ظرفیت لازم را دارد و بهزیستی و شهرداری باید زمینه لازم برای تحقق این امر را فراهم کنند.
é شهرداری رشت و بهزیستی در خط مقدم مبارزه با آسیبهای اجتماعی قرار دارند
تقیزاده با بیان اینکه علاوه بر خیابان معلم، روبه روی ساختمان ماده ۱۶ هم ساختمانی دو طبقه برای ایجاد سامانکده وجود دارد افزود: شهرداری رشت و اداره کل بهزیستی در خط مقدم مبارزه با آسیبهای اجتماعی قرار دارند و باید برای ایجاد سامانکدههای جدید با یکدیگر همکاری کنند.
معاون دادستان مرکز استان نهاد مسئول در حوزه جمعآوری متکدیان را نیروی انتظامی خواند و ابراز داشت: از شهرداری رشت هم انتظار داریم برای جمعآوری متکدیان ضابطهمند حرکت کرده و با انجام گشتهای نظارتی، نسبت به شناسایی آنان اقدام کند.
وی ضمن دستور به شهرداری رشت برای رفع مشکلات سامانکده سطح شهر و معرفی فضاهای جدید برای ایجاد سامانکده جدید افزود: وظیفه و هنر همه ما این است که نسبت به رفع آسیبهای اجتماعی تلاش کنیم تا به سبب آن شهری سالمتر و بهتر داشته باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت هم در این جلسه اظهار داشت: شهرداری و شورای شهر رشت تلاشهای بسیار زیادی برای احداث ساختمان ماده ۱۶ انجام دادند و با فعالیت مکان مذکور، شاهد نتایج اثربخش آن در سطح شهر و استان گیلان خواهیم بود.
é بخش زیادی از متکدیان شهر رشت متعلق به این شهر نیستند
«محمد حسین واثق کارگرنیا» با تاکید بر اینکه بخش زیادی از متکدیان حال حاضر شهر رشت متعلق به این شهر نیستند، افزود: این افراد غالبا به صورت سازماندهی شده در سطح شهر، چهار راهها و میادین تجمع میکنند و شبها هم جمعآوری شده و به مکان استقرارشان انتقال داده میشوند.
کارگرنیا برخی از متکدیان سطح شهر را فاقد جا و مکان لازم برای گذران شب ذکر کرد و گفت: بایستی جایی مناسب برای این دسته از افراد مهیا کنیم و در حوزه حل معضل متکدیان غیر بومی که اهل سایر شهرها هستند نیز همه دستگاهها باید وارد میدان شوند و نیروی انتظامی و مرجع محترم قضایی حمایت کنند. رئیس شورای شهر رشت اذعان کرد: اگر برای ساماندهی متکدیان که بعضا اعتیاد هم دارند اقدامی نکنیم، همین افراد بعدها به معتادان متجاهر و خطر آفرین برای جامعه تبدیل خواهند شد. وی انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از افزایش تعداد معتادان متجاهر و متکدیان را هم خواستار شد و ادامه داد: شهرداری رشت مکان مناسبی برای اختصاص به متکدیان در اختیار ندارد و انتظار داریم سایر دستگاهها نظیر بهزیستی در این زمینه به شهرداری کمک کنند.
é گرمخانههای شهرداری دیگر ظرفیتی برای پذیرش ندارند
«سید مجتبی خدمت بین دانا» سرپرست شهرداری رشت نیز در این جلسه ضمن تاکید بر ارائه آماری از متکدیان سطح شهر و کمک بهزیستی در این زمینه عنوان کرد: برای ساماندهی متکدیان فعالیت همه دستگاههای ذیربط باید همپوشانی لازم را داشته باشد؛ زیرا در غیر اینصورت راه به جایی نخواهیم برد. سرپرست شهرداری رشت با بیان اینکه گرمخانههای شهرداری دیگر ظرفیتی برای پذیرش ندارند، تصریح کرد: علاوه بر ساختمان ماده ۱۶ که اخیرا افتتاح شد، از اداره کل بهزیستی استان گیلان میخواهیم اگر فضای دیگری در اختیار دارد، به شهرداری رشت معرفی کند تا بتوانیم نسبت به سروسامان دادن متکدیان و ایجاد گرمخانه اقدام کنیم.
خدمت بین دانا افزود: در حال حاضر مجموعه اقدامات دستگاههای متولی در حوزه ساماندهی متکدیان پراکنده است؛ بنابراین باید موضوعات هر کدام از این جلسات مستندسازی و نسبت به اجرای دقیق آن اقدام شود.
وی با بیان اینکه سامانکدهها قانون و تعریف خاصی دارند و تنها باید در همان راستا از این فضاها استفاده کرد، اضافه کرد: خدمات شهری شهرداری رشت باید برای شناسایی متکدیان حضور جدیتری داشته باشد و در این حوزه طبق برنامه تدوین شده اهداف را پیگیری کند.
é برای مقابله با تکدیگری، باید اجرای برنامههای فرهنگی را افزایش دهیم
مدیرکل بهزیستی استان گیلان نیز در این جلسه اظهار داشت: بهزیستی قبلا طرحی را با همکاری شهرداری برای جمعآوری و برگشت دادن متکدیان به شهرهایشان اجرا کرد بنابراین با توجه به موفقیت آمیز بودن آن باز هم میتوان چنین طرحهای مشارکتی را به اجرا گذاشت.
خدمت بین دانا ضمن اشاره به افزایش تعداد متکدیان سطح شهر از آمادگی بهزیستی برای مشارکت در برنامههای ساماندهی متکدیان سخن گفت و ابراز داشت: اگر دادستانی مرکز استان دستور دهد، میتوانیم نسبت به نگهداری معتادان متجاهر خانم در ساختمان ماده ۱۶ اقدام کنیم.
وی ادامه داد: در صورتیکه پیگیریهای لازم برای اخذ اعتبار سه میلیارد تومانی کوچکینژاد نماینده مردم رشت در مجلس به نتیجه برسد، بهزیستی استان گیلان میتواند ظرفیت ساختمان ماده ۱۶ خود را به ۲۵۰ نفر ارتقا دهد.
مدیرکل بهزیستی استان گیلان با بیان اینکه از این فضا می توان برای نگهداری متکدیان هم استفاده کرد، یادآور شد: برای مقابله با پدیدههایی مانند رشد تکدی گری در سطح شهر باید نسبت به اجرای برنامههای فرهنگی اقدام کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اعلام کرد؛
آموزش گسترده، همگانی و رایگان فیلم سازی در سراسر استان
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در پیامی فرا رسیدن ۲۱ شهریور روز ملی سینما را به فعالان و خانواده سینمای هرمزگان تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، اسماعیل جهانگیری ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت یکسال گذشته سینماگران و فیلم سازان هرمزگان گفت: مهمترین رویکرد یکسال گذشته، آموزش گسترده، همگانی و رایگان فیلم سازی در سراسر استان است که با حضور اساتید ملی و استانی برگزار شد.
وی افزود: توسعه عادلانه خدمات فرهنگی و هنری و امکان دسترسی همه علاقه مندان در سراسر استان به ویژه مناطق کمتر برخوردار و روستایی به امکانات آموزشی از مهمترین رویکردهای ترسیم شده بود که در حوزه فیلم سازی در همهی شهرستانها بصورت مستمر و رایگان برگزار شد و تا حصول نتیجه مورد نظر ادامه خواهد داشت.
دبیر شورای فرهنک عمومی استان هرمزگان به تشریح اهداف این رویکرد پرداخت و بیان داشت: آموزش نسل جدیدی از فیلم سازان و تولید محتوای مناسب در تراز ارزشهای انقلاب اسلامی،کشف استعدادهای جدید، معرفی ظرفیتهای هرمزگان از طریق فیلم و سینما از مهمترین اهداف این طرح است.
وی به خروجی این دورههای آموزشی فیلم سازی اشاره کرد و گفت: جشنواره فیلم اردیبهشت هرمزگان مهمترین بستر و عرصه برای حضور فیلم سازان هرمزگان و ارایه آثار خود است که امسال شاهد حضور پر رنگ فیلم سازان شهرستانی به واسطه برگزاری کارگاههای آموزشی بودیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان وضعیت سینماهای استان را رو به رشد و مطلوب ارزیابی کرد و افزود: پس از رفع محدودیتهای کرونایی، سینماهای هرمزگان فعالیت عادی خود را آغاز کرده و هم اکنون فیلمهای روز سینمای ایران هم زمان با تهران در سینماهای هرمزگان اکران میشود و استقبال مردم رو به فزونی است.
جهانگیری اضافه کرد: با توجه به تقارن روز ملی سینما و ایام اربعین حسینی، مراسم گرامیداشت روز ملی سینما در هرمزگان و تقدیر از فعالان این عرصه بر اساس بخشنامه وزارتخانه در دههی اول مهر ماه برگزار میشود.
اولین همایش جایگاهداران سوخت کشور در تبریز برگزار شد
اولین همایش جایگاهداران سوخت کشور با حضور حجت الاسلام و المسلیمن میر تاج الدینی نماینده مجلس و رئیس مجمع نمایندگان شمالغرب کشور، تعدادی از مسئولین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، فعالان و انجمن های صنفی جایگاههای عرضه سوخت مواد نفتی و سی ان جی از سراسر ایران اسلامی در شهر تبریز برگزارشد.
به گزارش خبرنگار ما از تبریز به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی منطقه آذربایجان شرقی، احد فایقی معاون فنی عملیاتی منطقه با اشاره به برگزاری اولین همایش جایگاهداران سوخت کشور در شهرتبریز، گفت: تعامل و هم اندیشی در راستای ارتقای خدمات سوخت رسانی با مشارکت بخش خصوصی و همچنین رفع موانع رشد و شکوفایی حوزه سوخت رسانی به ویژه خدمات قابل ارائه در جایگاههای عرضه فرآورده نفتی و گاز طبیعی از اهمیت شایانی برخوردار است.
بنا به این گزارش در این همایش که به همت اتحادیه جایگاههای توزیع سوخت و مجتمع های خدماتی رفاهی و صنوف همگن استان برگزار گردید، سلمان امیری رئیس اتحادیه گزارشی از وضعیت و مشکلات جایگاههای عرضه فرآورده های نفتی و سی ان جی کشور و استان ارائه کرد.
در ادامه محمد صادقی مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، با بیان اهمیت و ارزش جایگاههای عرضه سوخت در چرخه خدمات سوخت رسانی گفت: با همت و تلاش شبانه روزی فعالان عرصه سوخت رسانی به ویژه ارائه خدمت به زائران عزیز اربعین حسینی(ع) تابحال مشکلی در تأمین و توزیع سوخت مورد نیاز شهروندان نداشتیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص کارتخوانها و تجهیزات سامانه هوشمند سوخت و تلاشهای انجام یافته در راستای رفع مشکلات موجود توضیحاتی را بیان نمود.
درخاتمه همایش از فعالان و جایگاهداران نمونه ، انجمن های صنفی جایگاهداران مناطق با اهدای لوح و یادمان همایش تجلیل بعمل آمد.
لازم به یاد آوری است در همایش مذکور از ناصر راشدی معاون بازرگانی منطقه آذربایجان شرقی نیز در راستای تعامل و همکاری و پیگیری مسائل مربوط به جاگاههای عرضه سوخت با اهدای لوح تقدیر گردید.