رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: سالانه بیش از ۳۰۰ تصادف منجر به مرگ بر اثر سوانح راهنمایی و رانندگی در قم اتفاق میافتاد که فوت موتورسوارها بیشتر از گروههای دیگر است. ابوالفضل ایرانی با اشاره به تکالیف ملی در بهبود شاخصهای سلامت در استان، تأکید کرد: در راستای تحقق اهداف، مجمع سلامت کشور هر […]
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: سالانه بیش از ۳۰۰ تصادف منجر به مرگ بر اثر سوانح راهنمایی و رانندگی در قم اتفاق میافتاد که فوت موتورسوارها بیشتر از گروههای دیگر است.
ابوالفضل ایرانی با اشاره به تکالیف ملی در بهبود شاخصهای سلامت در استان، تأکید کرد: در راستای تحقق اهداف، مجمع سلامت کشور هر استان باید حداقل یک اولویت مهم و پر نفوذ آسیب اجتماعی را مشخص کرده و در راستای بهبود و کاهش آنها حرکت کند. وی عنوان کرد: متوسط بیماریهای جدید و بیماریهای شایع در بین استانهای کشور تقریباً نزدیک به هم است، اما هر استان باید اولویت نخست خود در مبارزه با بیماری که بیشترین دربرگیری را داشته را مشخص کرده و از این طریق شاخصهای سلامت را بیشتر کنند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ابراز کرد: روزانه بالغبر ۳۵ حادثه رانندگی را موتورسوارها به وجود میآورند، سالانه ۱۶ هزار نفر به صورت سرپایی و ۱۲ هزار نفر نیز بر اثر تصادفات راهنمایی و رانندگی در بیمارستانهای استان بستری میشود.
دو میلیون قطعه ظرفیت تولید زالوی طبی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: ظرفیت تولید زالوی طبی به۲میلیون قطعه می رسد. خالد جعفری با بیان اینکه تولید محصولات ارگانیک ۱۰۰ درصد سالم کشاورزی استان کردستان، سبب کسب رتبه های برتر این استان در کشور شده است، افزود: در راستای افزایش تولید محصولات کشاورزی با کیفیت که به عنوان برند استان در سطح کشور مطرح است باید با جدیت تمام اقدام کرد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: عسل تولیدی استان کردستان به عنوان برند این استان دارای اهمیت ویژه ای است به طوری که زنبورداران کردستانی اکنون با تولید ژل رویال در کشور به جایگاه خوبی از تولید این محصول رسیده اند.
جعفری با بیان اینکه برای تامین برگ درخت توت در سال های ۹۵ و ۹۶ بیش از ۱۰ هزار اصل نهال توت توزیع شده است، اظهارداشت: تلاش می شود پرورش کرم ابریشم هم به عنوان یک شغل پر درآمد در چرخه تولید استان قرار گیرد.
شرکت ۴۰۰ هزار نفر در برنامههای کانون فکری کرمانشاه
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه از حضور ۴۰۰ هزار نفر در برنامههای تابستانه این کانون خبر داد.
مهناز فتاحی از برنامههای تابستانه مراکز مختلف کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان را خوب توصیف کرد و اظهار داشت: برنامههای متعددی امسال در کانون برای بچهها اجرا کردیم.
وی با بیان اینکه سعی کردیم در این برنامه خلاقیت و ابتکار را بیشتر مورد توجه قرار دهیم، افزود: در این زمینه برنامههای نوآورانه و خلاقانهای در سطح مراکز کانون اجرا شد. مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه برگزاری ۸۰ کارگاه ویژه تابستانی و جشنواره «آوهزین» را از جمله برنامههای این کانون در تابستان امسال عنوان کرد.
اجرای ۵۰۰۰ ویژه برنامه هفته دفاع مقدس در مازندران
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران، همزمان با هفته دفاع مقدس از اجرای پنج هزار ویژه برنامه در استان خبر داد.
سردار عبدالله ملکی از تشکیل ستادی برای برپایی برنامههای هفته دفاع مقدس در قالب ۱۴ کمیته استانی خبر داد و گفت: این ستاد به صورت شهرستانی نیز در ۲۲ شهرستان استان تشکیل شده است. مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس یادآور شد: مردم به رغم همه همجمه های اقتصادی و فرهنگی و سیاسی پای نظام و ارزشها ایستاده اند و بسیار بابصیرت هستند.
وی با تاکید برمعرفی ارزشها و حماسههای دفاع مقدس به مردم و جوانان ادامه داد: دفاع مقدس دفاع از دین، قران، عترت و دفاع از خاک بود و باید برنامه های دفاع مقدس باشکوه برگزار شود.