کتاب «رستم ایرانشهر» با تحقیق فاطمه نیکبخت و قلم فریده الیاسیفرد بهتازگی توسط انتشارات راهیار روانه بازار نشر شده است. اینکتاب خاطرات مردم سیستانوبلوچستان از روزهای شهادت حاج قاسم سلیمانی است. «رستم»، شخصیت اسطورهای است که فردوسی آن را آفریده بود؛ اما پس از گذشت قرنها، مردم ایران، پهلوانی را با چشمان خود دیدند که […]
کتاب «رستم ایرانشهر» با تحقیق فاطمه نیکبخت و قلم فریده الیاسیفرد بهتازگی توسط انتشارات راهیار روانه بازار نشر شده است.
اینکتاب خاطرات مردم سیستانوبلوچستان از روزهای شهادت حاج قاسم سلیمانی است. «رستم»، شخصیت اسطورهای است که فردوسی آن را آفریده بود؛ اما پس از گذشت قرنها، مردم ایران، پهلوانی را با چشمان خود دیدند که واقعی بود.
افسانه نبود.
در رزم و معنویات، برتر و بالاتر از رستم بود. سالها با بدیها و پلیدیها جنگیده بود. رنجهای بسیاری دیده بود تا عزت و سربلندی ایرانیان را حفظ کند. با دشمنان و اهریمنان جهانی، پنجه در پنجه افکنده و آنها را شکست داده بود. قهرمان واقعی مردم ایران، سردار حاج قاسم سلیمانی بود. کسی که در همه زندگیاش جز بر خدا تکیه نداشت و همیشه در حال خدمت به مردم مظلوم بود. حاج قاسم سلیمانی، تجلی تمام آرمانهای انقلابی و اسلامی مردم ایران بود و هست. اگر فردوسی در روزگار ما میزیست، حتماً از قهرمانیها و دلاوریهای حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم، شاهنامهای
دیگر میسرود.
مردم ایران در سوگ شهادت سردار بزرگ و پرافتخارشان، جلوههای بی نظیری از عشق و ارادت به پهلوان و قهرمان بی بدیل زندگیشان، خلق کردند. مردم خونگرم و ولایتمدار استان سیستان و بلوچستان هم که محبت ویژهای به حاج قاسم داشتند، غرق در عزای این بزرگ مرد شدند. سردار سلیمانی هم، به مردم خطه سیستان علاقهای خاص داشت. این پیوندِ محبت، از سالهای دفاع مقدس ایجاد شده بود، از لشکر ۴۱ ثارالله که حاج قاسم، فرماندهی آن را به عهده داشت.
این لشکر از نیروهای سه استان کرمان و هرمزگان و سیستان و بلوچستان تشکیل شده بود که گردان ۴۰۹ این لشکر، از غیور مردان استان سیستان و بلوچستان بودند. شهید حاج قاسم میرحسینی از دلاورمردان استان سیستان و بلوچستان هم، قائم مقام حاج قاسم سلیمانی در لشکر ۴۱ ثارالله بود.
کتاب با ۱۱۲ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۳۰ هزار تومان منتشر شده است.