بررسی عملکرد ۷ ماهه حملونقل هوایی کشور حاکی از آن است که تعداد نشست و برخاست در پروازهای بینالمللی بیش از دو برابر و معادل ۱۳۳ درصد افزایش یافته است.به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بر اساس آمار اعلام شده از سوی معاونت برنامهریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، تعداد […]
بررسی عملکرد ۷ ماهه حملونقل هوایی کشور حاکی از آن است که تعداد نشست و برخاست در پروازهای بینالمللی بیش از دو برابر و معادل ۱۳۳ درصد افزایش یافته است.به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بر اساس آمار اعلام شده از سوی معاونت برنامهریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، تعداد نشست و برخاست پروازهای بینالمللی به ۱۴ هزار فروند رسیده است.
این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۶ هزار فروند بوده است، بنابراین تعداد پروازهای خارجی در ۷ ماه امسال بیش از دو برابر و معادل ۱۳۳ درصد رشد کرده است.
پروازهای داخلی نیز طی مدت ۷ ماهه سال جاری ۱۶۳ هزار فروند ثبت شده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۸۲ هزار فروند بوده است.
بررسی روند ۱۰ ساله نشست و برخاست هواپیما نشان میدهد که بیشترین میزان نشست و برخاست پروازهای داخلی و بینالمللی به ترتیب در ۷ ماهه سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۳ به میزان ۲۱۵ و ۱۷هزار فروند ثبت شده است.
میزان اعزام و پذیرش مسافر در پروازهای داخلی نیز طی ۷ماهه سال جاری به میزان ۱۸ هزار و ۶۲۷ نفر رسید. این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۳۷ نفر بود. به این ترتیب بخش هوایی با افزایش ۲۹درصدی در اعزام و پذیرش مسافران پروازهای داخلی نسبت به سال گذشته همراه شده است.
بررسی روند ۱۰ ساله اعزام و پذیرش مسافر هوایی حاکی از آن است که بیشترین میزان اعزام و پذیرش مسافر پروازهای داخلی و بینالمللی به ترتیب در ۷ ماهه سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۳ به میزان ۸/۲۵ و ۶/۲ میلیون نفر ثبت شده است.
گفتنی است رونق و تحول بخشی به حوزههای حملونقل از جمله حوزه هوایی در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار دارد. در همین راستا مدیر عامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از ساخت یک ترمینال جدید در مهرآباد با ظرفیت ۲۰میلیون مسافر سالانه خبر داده است.
خرید هواپیما و ساخت هواپیمای بومی از دیگر اقداماتی است که در جهت نوسازی تجهیزات حملونقل هوایی کشور در دستور کار قرار گرفته است.