مسئولانی که به صندلی‌ها چسبیده  و سن و سالی از آنها گذشته، بروند
مسئولانی که به صندلی‌ها چسبیده  و سن و سالی از آنها گذشته، بروند

مصطفی نخعی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به اتفاقات اخیر کشور در بخشی از سخنانش گفت: غرب با همکاری آمریکا به همراه چند کشور منطقه بر علیه ملت ایران به صحنه آمد ولی از آنجایی که توانایی رودررویی در منطقه را نداشت؛ جنگ ترکیبی سازمان یافته‌ای را بر […]

مصطفی نخعی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به اتفاقات اخیر کشور در بخشی از سخنانش گفت: غرب با همکاری آمریکا به همراه چند کشور منطقه بر علیه ملت ایران به صحنه آمد ولی از آنجایی که توانایی رودررویی در منطقه را نداشت؛ جنگ ترکیبی سازمان یافته‌ای را بر علیه مردم آغاز کرد. اما به دولتمردان غربی و همکاران منطقه‌ای آنها هشدار می‌دهم مراقب باشید، این جنگ به مرحله رو در رویی در منطقه نیانجامد؛ چرا که از مهلکه احتمالی رهایی نخواهید یافت.
به گزارش ایرنا، این نماینده مجلس با اشاره به تاریخ صد ساله کشور اظهار داشت: در این تاریخ حتی یک صفحه پیدا نخواهید کرد که بیگانگان به ویژه غربی‌ها قدمی مثبت برای این خاک برداشته باشند. آنها با توطئه و نیرنگ کشور پهناور ایران را تجزیه کرده اند، بخش‌های مهمی از خاک ما را جدا کردند که دقیقا مانند توطئه‌های این چند ماه اخیر است.
این نماینده مجلس یادآور شد: برخی از آقایان با برخوردهای فوری و مشت آهنین علیه مردم و جوانان موضع گیری می‌کنند، آقایان چرا این حرف‌ها را می‌زنید؟ ظاهرا متوجه نیستید وضعیت امروز جامعه محصول عملکرد غیر مسئولانه و بی کفایتی امثال شماهاست. باید به این نوع از افراد شک کرد ظاهرا علاقه‌ای به خاموش شدن آتش و فروکش کردن التهابات ندارند. اگر هنر امید آفرینی و خلق چشم انداز روشن پیش روی مردم و جوانان کشور را ندارید بهتر است سکوت کنید و اجازه دهید قوه قضاییه که خوشبختانه یک شخصیت معتدل و خیرخواه در راس آن قرار دارد،با رعایت دقیق قانون نسبت به بررسی ها اقدامات لازم را انجام دهد.
سخنگوی کمیسیون انرژی در مورد مطالبه گری نسل دهه هشتادی یادآور شد: باید بدانیم نسل دهه هشتادی یک نسل مطالبه گر و پرسشگر با تفکر انتقادی است. این ویژگی‌هادر کنار جسارت مثال زدنی و ده‌ها ویژگی مثبت دیگر ظرفیت‌های بی نظیری را برای رشد و پیشرفت کشور با محوریت این نسل در آینده فراهم کرده است. مشروط بر اینکه ما به جای دستور و تحکم، هنر گفت‌وگو با این نسل و قانع کردن آنان را داشته باشیم. اگر اینگونه عمل کردیم با این نسل متقاعد نشده و با آن جسارت مثال زدنی به سمت آینده ای مبهم که به نفع
هیچ کس نیست.
وی خاطرنشان کرد: نظام اسلامی باید با میدان دادن به جوانان ورزیده به روز شود. افرادی که به صندلی‌ها چسبیده و سن و سالی از آنها گذشته باید به خانه‌ها بروند. اجازه دهید جوانان تحصیلکرده، متخصص و مومن سکان کارها را بدست بگیرند. باید از دلِ تردیدی که پیدا شد فرصت بسازیم. حق نداریم با تنگ نظری و تندروی ملت را به خودی و غیر خودی، انقلابی و غیر انقلابی و امثال اینها دسته بندی کنیم.