گروه اقتصادی جمله- مدیر شعب بانک تجارت استان مازندران در نشست با خبرنگاران ضمن تسلیت ایام اربعین و گرامیداشت هفته دولت و هفته بانکداری اسلامی گزارشی از عملکرد حوزه تحت مدیریت خود در سال ۱۴۰۱ ارائه کرد و در ادامه به سوال اصحاب رسانه پاسخ داد.
علیاصغر علمدارپور ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و نام شهیدان رجایی و باهنر گفت: از اینکه فعالان رسانه استان در مسیر پوشش اخبار بهدرستی و در راستای منافع مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کار میکنند قدردانی میکنم.
مدیر شعب بانک تجارت مازندران گفت: در استان ۵۶ شعبه، ۹ باجه و ۶۱۶ پرسنل داریم و در سال ۱۴۰۱ در استان یک شعبه و یک باجه اضافه شد.
علمدارپور ، به خدمات ارزی این بانک اشاره کرد و گفت: واحد ارزی بانک تجارت از واحدهای ارزی فعال استان می باشد که با اختلاف بیشترین حواله های ارزی را در سال ۱۴۰۱ به خود اختصاص داده و جزو واحدهای مطرح مناطق کشور است که در طول همین مدت ایام اربعین خدمات بسیاری به مردم ارائه کرد و برای تسهیل مسیر خدمترسانی در این ایام سه نیرو به این واحد اضافه کردیم و برابر آخرین آمار به ۱۱۹۲ نفر به مبلغ ۲۱۶ میلیون دینار برای سفر اربعین به زائران معزز آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام پرداخت شد و در عین حال این آمادگی وجود دارد تا دینارهای زوار را هم پس از بازگشت از زیارت از ایشان خریداری کند.
این مدیر همچنین گفت: بانک تجارت استان مازندران در میان شعبات استانی رتبه ۳۵ کشوری داشت که در حقیقت رتبه آخر بود و ما با تلاش و همکاری و همیاری همه کارکنان تصمیم گرفتیم این شعبه را احیا کنیم و این موضوع برای ما مهم بود چون استان مازندران با تقدیم ده هزار و چهارصد شهید جایگاه ویژهای برای ما داشت و موفق شدیم به جایی برسیم که بگوییم سود خوبی داشتیم و بهترین تراز را به ثبت رساندیم و برابر ارزیابیهایی که در سطح ملی انجام شد، از رتبه ۳۵ کشوری به رتبه ۱۲ رسیدیم که خستگی همه کارکنان را رفع کرد و لازم است تأکید کنم این رتبهبندی هم با در نظر گرفتن همه شاخصهای مهم بانکداری است از بانکداری کلان، پرداخت تسهیلات و سایر عملیات بانکی.
وی در همین زمینه گفت: بازدید از شرکتهای تولیدی را در سال گذشته در صدر برنامههای خود قرار دادیم بهویژه اینکه سال گذشته، شعار سال رهبری «تولید دانشبنیان و اشتعالآفرین» بود و ماحَصَل تلاش همکاران ما در پایان سال به بار نشست و جایگاه بانک چند پله در کشور ارتقا یافت.
مدیر شعب بانک تجارت مازندران با اشاره با اینکه سهم منابع به مصارف ما در سال گذشته بیش از ۹۰ درصد بوده است، گفت: بالای ۵۰ در صد از تعهدات یعنی اعتباری اسنادی و ضمانتنامه در بین ۵ بانک بزرگ استان در اختیار بانک تجارت می باشد به این معنا که مواد اولیه را برای شرکتهای تولیدی مهیا کردیم و این کار درکنار پرداخت تسهیلات برای واحدهای تولیدی انجام شد.
علمدارپور ادامه داد: برای نخستین بار ظرف یکسال گذشته ۱۱ شعبه در استان رتبه گرفتند و دو شعبه بانک تجارت استان نیز شعبه ممتاز شناخته شدند که این ارزیابیها نیز برابر شاخصهای معتبر از تهران انجام شد.
وی همچنین گفت: همراهی و همسویی بانک تجارت با سیاستهای ابلاغی دولت از دیگر برنامههای ما بود ازجمله پرداخت تسهیلات تکلیفی که صد و دو درصد از تسهیلات تکلیفی ریاست جمهوری را پرداخت کردیم و رتبه اول در بین بانکهای استان را در پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و قرضالحسنه فرزندآوری داشتیم با وجود اینکه تعداد شعبات بانک تجارت از برخی بانکها کمتر است.
علمدارپور در همین زمینه افزود: تعداد ۴۹۸۰ فقره تسهیلات قرضالحسنه ازدواج، تعداد ۳۹۰۰ فقره تسهیلات فرزندآوری، ۵۷۸ فقره تسهیلات خوداشتغالی معرفی شده ازسوی کمیته امداد امام خمینی(ره)، تعداد ۴۲۷ فقره تسهیلات خوداشتغالی معرفیشده از بهزیستی، تعداد ۷۱۶ فقره تسهیلات مسکن روستایی، تعداد ۳۸۹ فقره تسهیلات به اقشار خاص شامل جانبازان و خانواده معظم شهدا و پرداخت ۳۱ فقره تسهیلات به زندانیان حین حبس و پس از آزادی تنها بخشی از عملکرد بانک تجارت استان مازندران در سال ۱۴۰۱ بود ضمن اینکه ۲۳ هزار میلیارد تومان از منابع استان به تسهیلات تکلیفی اختصاص یافت.
وی همچنین گفت: ریسک نقدینگی بانک تجارت در سال ۱۴۰۱ حدود ۸۴ درصد بود و دلیل آن نیز این بود با پیگیری همکاران ما، در سال گذشته بسیاری از مطالبات بانک احیا شدند.
علمدارپور با اشاره به اینکه تسهیلات ما رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی داشت اما همزمان مطالبات معوّقمانده ما نیز کاهش چشمگیر داشت، افزود: کاهش مطالبات اتفاق خوبی بود که طی سال گذشته در بانک تجارت اتفاق افتاد و بهنوعی میتوانم بگویم مطالبات گذشته را تعیین تکلیف کردیم.
در ادامه این نشست «علیرضا جمشیدی» معاونت اجرایی مدیریت شعب بانک تجارت مازندران نیز گفت: بانک تجارت در کل کشور به احیا و واگذاری حدود ۵۵ واحد تولیدی اقدام کرد و در استان مازندران هم ۱۶ کارگاه و کارخانه تولیدی که صاحبان آنان توقف تولید و اخراج نیرو داشتند و تسهیلات خود را هم پرداخت نمیکردند به افراد واجد شرایط واگذار شد.
معاون اجرایی بانک تجارت گفت: از این ۱۶ واحد که در مازندران احیا شدند ۱۱ واحد به افراد غیرمالک و دو واحد به صاحب قبلی واگذار شدند و دو واحد دیگر در حال واگذاری به صاحب و یک واحد هم به شرکت مولدساز از شرکتهای بانک تجارت
واگذار شد.
جمشیدی همچنین گفت: ۲۳ واحد مسکونی هم باید تملیک میشدند اما به افراد اقاله شدند.
- نویسنده : ارسالی از سرویس اقتصادی