معاون رئیس جمهوری آمریکا گفت که واشنگتن میخواهد از تشدید مناقشه جلوگیری شود اما این کار دشواری است. هریس در پاسخ به این پرسش هم که «پیام به ایران چیست؟» گفت: نکنید.
اگر قرار به پیام دادن باشد این ایران است که باید به آمریکا بگوید: نکنید!
ما هستیم که باید به آنها بگوییم از ادامه حمایت خوداز رژیم صهیونیستی دست بردارید و انقدر آتش جنگ را شعله ور نکنید. مائیم که باید به آمریکایی ها بگوییم پایگاههای خود در عراق را تقویت نکنید و به جای هدر دادن مالیات آمریکاییها در کشوری که فرسنگها از شما دور است، بعنوان یک کشور تاثیرگذار از گسترش نفوذ خود جلوگیری کرده و آنقدر ملت مظلوم عراق را اذیت نکنید.ایران خطاب به آمریکا میگوید که با گسترش شرکتهای چند ملیتی و رانتی خود که از خون خاورمیانه دلار میسازد بیش از این خود را در میان جهان اسلام رسوا نکنید.
ما به آنها اخطار میدهیم که به هر بهانهای پای ایران را به مسائل امنیتی باز نکنید و به جای امنیتی سازی ایران در بین متحدان خود، اندکی از کارنامه سیاهتان در این سرزمین خجالت بکشید.
این ما هستیم که باید بپرسیم چه بر سر افغانستان آوردید و چرا ناوهای جنگی شما کیلومترها دورتر در آبهایی حرکت میکند که قرنهاست متعلق به ایرانیان است.اگر قرار به نصیحت و اخطار باشد، این حق ایرانیهاست نه آمریکاییها. ایرانیها در خاک خود و در منطقه خود و در جغرافیای ایدئولوژی خود حرکت میکنند. این شمائید که غریبه هستید و به جز تباهی و اندوه و جنگ هیچ رهاوردی در این منطقه نداشتید.
پیام ما به آمریکا این است که از وطن فروشان و تجزیه طلبان حمایت نکنید.ایالات متحده آمریکا در چهار دهه اخیر هرگز به هیچ یک از تعهدات خود در قبال ایران پایبند نبوده است و به همین خاطر این حق ماست که به آنها بگوییم قراردادها و پیمانهای خود را نقض نکنید.
تهاجم فرهنگی شاید دیگر آنچنان که در دهه هفتاد به واژهای کاربردی بدل شدهبود، کارکرد معنایی نداشته باشد اما ذرهای از واقعیت میدانی آن کاسته نشده و تمامی پلتفرمهای آمریکایی از بام تا شام مشغول تزریق خشونت و رنج و افسردگی در میان ایرانیان هستند، پس حق آن است که ما شما را از کردارهای خود منع کنیم، نه شمایان ما را.
- نویسنده : ملیحه منوری-سردبیر