تورج امانی ضمن اشاره به مطلب فوق گفت: به منظور تأمین و توزیع بیوقفه سوخت، فرهنگسازی مدیریت مصرف بهینه سوخت، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه نفتگاز و همچنین کنترل و نظارتهای لازم در سطح منطقه انجام شد.
امانی گفت: نظارتهای مؤثر و هدفمند در شناسایی گلوگاههای بروز تخلف، نظارت بر مصرف مشتریان عمده و جزء، بازبینی دوربینهای جایگاههای سوخت و اجرای درست دستورعملها به ویژه تخصیص سوخت بر اساس اسناد، موجب کاهش مصرف نفتگاز در منطقه شد.
وی در مورد بازدیدهای میدانی خاطرنشان کرد: با توجه به مصرف بیش از ۹۱ میلیون لیتر نفتگاز در بخشهای مختلف از ابتدای سال جاری تا کنون شاهد روند کاهشی در میزان مصرف هستیم که طی تحلیلهای انجام شده این میزان مصرف با بازدیدهای برنامهریزی شده باز هم کاهش خواهد یافت.
این مقام مسئول درباره تخصیص نفتگاز اظهار کرد: بدون احتساب سوخت نیروگاهی، ۱۹ درصد کاهش به ثبت رسیده است که از این میزان سه درصد کاهش آن مربوط به صنایع بوده است که با توجه به برودت هوا و افت احتمالی فشار گاز و توزیع سوخت ذخیره، این مقدار از روند کاهشی خارج و با افزایش مصرف در بخش صنایع روبهرو خواهیم شد.
مدیر منطقه چالوس در ادامه افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون در بخش حمل و نقل زمینی بیش از ۵۱ میلیون لیتر نفتگاز مصرف شده است که با فعالیت شبانهروزی ۲۵ جایگاه عرضه نفتگاز و نازلهای موجود، هیچ تغییری در روند مصرف نسبت به سال گذشته نداشتهایم.
امانی در پایان یادآوری کرد: تأکید ما بر دریافت سوخت ذخیره بخش صنایع به ویژه تولیدکنندگان است که میبایست تاکنون توسط متقاضیان دریافت و ذخیرهسازی میشد که امید است در اولین فرصت با ارائه مدارک لازم نسبت به دریافت سوخت ذخیره اقدام ضروری به عمل آورند تا با برودت هوا مشکلی در زمینه تولید نداشته باشند.