آثار باستانی شهر رم و سایر نقاط ایتالیا به عنوان مهمترین جاذبه توریستی این کشور محسوب میشوند، اما نگهداری و تجهیز این بناهای باستانی برای درآمدزایی بیشتر از صنعت توریسم، هزینههای هنگفتی را به شهرداریها تحمیل میکند. دولت ایتالیا برای کنترل و تامین هزینههای سنگین نگهداری و تعمیرات بافتهای سنتی و بناهای باستانی از راهکارهای […]
آثار باستانی شهر رم و سایر نقاط ایتالیا به عنوان مهمترین جاذبه توریستی این کشور محسوب میشوند، اما نگهداری و تجهیز این بناهای باستانی برای درآمدزایی بیشتر از صنعت توریسم، هزینههای هنگفتی را به شهرداریها تحمیل میکند.
دولت ایتالیا برای کنترل و تامین هزینههای سنگین نگهداری و تعمیرات بافتهای سنتی و بناهای باستانی از راهکارهای هوشمندانهای همچون واگذاری اجارهای و واگذاری کامل به بخش خصوصی استفاده میکند. دولت ایتالیا در طول دهه گذشته با هزینههای سنگین تعمیرات و نگهداری بناهای عظیم و درآمدزایی همچون بنای کولوسئوم ، برج تاریخی پیزا و فواره تروی، معروفترین آبنمای جهان مواجه شده است. به گفته یکی از مقامات دولتی ایتالیا، حفظ بناهای تاریخی از دو جهت حائز اهمیت است؛ از آنجایی که این بناها بخشی از تاریخ و فرهنگ مردم ایتالیا محسوب میشوند، بنابراین حفظ آنها از هر نظر ضروری است. همچنین این بناهای تاریخی به عنوان جاذبههای عظیم گردشگری میتوانند درآمد هنگفتی را برای کشور به ارمغان آورند.
متاسفانه اکثر بناهای تاریخی چه در ایتالیا و یا در سایر کشورهای جهان در مراکز شهرهای بزرگ محصور شدهاند، بنابراین خطراتی همچون آلودگی هوا، باران اسیدی و ساختوساز ساختمانهای اطراف بیشترین تهدید برای آنها محسوب میشود. با توجه به اینکه بدهی ملی دولت ایتالیا در سال ۲۰۱۸ معادل ۱۳۲ درصد از تولید ناخالص داخلی است، بنابراین یافتن هرگونه توجیه برای اختصاص سرمایه جهت بازسازی بناهای تاریخی امکانپذیر نیست. دولت ایتالیا به جای رهاسازی بناهای تاریخی و ضربه به زیرساختهای تاریخ و تمدن این کشور با ارائه فرصتهای اقتصادی کم نظیر، بخش خصوصی را برای سرمایهگذاری در این راستا ترغیب کرده است. پس از ارائه طرح توجیهی دولت برای جذب بخش خصوصی، شرکت تادس که در زمینه تولید کیف و کفش فعالیت میکند، برای سرمایهگذاری در بازسازی بنای کولوسئوم اعلام آمادگی کرده است.
عکسهای تماشایی از موزه تاریخ طبیعی لندن
یک عکاس فیلیپینی ساکن انگلیس در صفحه اینستاگرامش عکسهای زیبایی از موزه تاریخ طبیعی لندن منتشر کرد که چشمانداز جدیدی از این موزه ارائه میدهند.
ایکه پینِدا، عکاس و گردشگر فیلپینی که در لندن زندگی میکند این عکسهای تماشایی را از موزه تاریخ طبیعی لندن گرفته است. موزه تاریخی طبیعی لندن در کنار موزه علم و موزه ویکتوریا و آلبرت، سه قطب اصلی موزههای علمیتاریخی جنوب لندن را میسازد.
این موزه خانه گونههای مختلفی از حیات زمین از گیاهشناسی، معدنشناسی، دیرینهشناسی و جانورشناسی را در بر میگیرد. بسیاری از مجموعههای این موزه بهدست چارلز داروین، زیستشناس معروف انگلیسی جمعآوری شده است.
موزه تاریخ طبیعی بهخصوص برای مجموعه بزرگی از اسکلت دایناسورها شهرت دارد. کتابخانه این موزه هم میزبان طیف وسیعی از کتابها، ژورنالها، دستنوشتهها و آثار هنری با محوریت پژوهشهای علمی است. موزه تاریخ طبیعی لندن ۱۳۷ سال قبل در سال ۱۸۸۱ تاسیس شده است.