مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه گیلان از خروج ۲ هزار و ۵۱۰ خانوار از چرخه مصرف نفت سفید در این استان تا مهرماه سال جاری خبرداد. علی اصغر عباسی در جمع مدیران این شرکت اظهارکرد: با اجرای طرح توزیع و پایش کالابرگ و شناسایی خانوارهای مصرف کننده نفت سفید تاکنون تعداد ۲ هزار […]

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه گیلان از خروج ۲ هزار و ۵۱۰ خانوار از چرخه مصرف نفت سفید در این استان تا مهرماه سال جاری خبرداد.
علی اصغر عباسی در جمع مدیران این شرکت اظهارکرد: با اجرای طرح توزیع و پایش کالابرگ و شناسایی خانوارهای مصرف کننده نفت سفید تاکنون تعداد ۲ هزار و ۵۱۰ خانوار از چرخه مصرف نفت سفید در استان گیلان خارج شدند.
عباسی  افزود: در پایان سال ۹۶ تعداد خانوارهای مصرف کننده نفت سفید در گیلان ۳۷ هزار و ۸۱۵ خانوار بود که این آمار در مهر ماه سال جاری به ۳۵ هزار و ۳۰۵ خانوار رسیده و شاهد کاهش ۶.۶۵ درصدی هستیم.

 

ایجاد زمینه مناسب تحصیل در کردستان

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کردستان گفت: ایجاد زمینه مناسب برای تحصیل و ارائه خدمات به دانش آموزان از مهمترین رسالت‌های حوزه تعلیم و تربیت است.
صدیقه عبدالهی در حاشیه بازدید از برنامه های پروژه مهر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، اظهارداشت: در راستای پوشش تحصیلی و برنامه انسداد ورودی بیسوادی انتظار می رود که هیچ دانش آموزی از تحصیل بازنماند و تارک تحصیل نداشته باشیم.
وی افزود: رویکرد معاونت آموزش ابتدایی، توجه و ارزش گذاری به دوره کودکی است و در برنامه‌های آموزش ابتدایی امسال هیچگونه رقابت فردی نداریم و فعالیت ها و آزمون‌ها بصورت گروهی انجام می‌شود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه ورود کتاب‌های غیر درسی به مدارس ممنوع است، ادامه داد: مدیران اجازه ندهند هیچ موسسه ای به مدارس ابتدایی مراجعه کند. عبدالهی توجه به مدارس حاشیه شهر را از اولویت ها دانست و یادآور شد: نیروهای مرتبط و تخصصی به مدارس حاشیه اختصاص یابد و به همکاران این حوزه آموزش‌های مرتبط داده شود.

 

۵۰۰۰ گلستانی نابینا هستند

معاون توانبخشی بهزیستی استان گلستان گفت: گلستان پنج هزار و ۱۷۴ نابینا دارد که شایع ترین علت اصلی بروز این معلولیت، اختلالات درمان نشده انکساری است.
کمال سلمانی اظهار کرد: به طور کلی اختلالات درمان نشده انکساری شایع ترین علت کاهش بینایی و بروز نابینایی در جهان است که به رغم انجام اقدامات پیشگیرانه، اما همچنان موجب کم بینایی و نابینایی کودکان و بزرگسالان می شود.
وی افزود: اگر چه در طول ۲۰ سال گذشته عفونت های چشمی کنترل شده و کمتر منجر به کم بینایی یا نابینایی می شوند، اما کم توجهی به بیماری های چشمی موجب شده تا بسیاری از افراد جامعه در بزرگسالی بینائی خود را از دست بدهند.