وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مجددا جنبش حماس را تهدید کرد و گفت که به دنبال راضی کردن کابینه اسرائیل برای «وارد کردن ضربات سخت و حمله قوی» علیه حماس است. به نقل از النشره،  آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: به دنبال این هستم که کابینه را متقاعد کنم که آرامش در […]

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مجددا جنبش حماس را تهدید کرد و گفت که به دنبال راضی کردن کابینه اسرائیل برای «وارد کردن ضربات سخت و حمله قوی» علیه حماس است.

به نقل از النشره،  آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: به دنبال این هستم که کابینه را متقاعد کنم که آرامش در مرزهای  نوار غزه تنها در صورت حمله قوی و شدید به حماس محقق می‌شود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: آرامش در مرزهای جنوبی نوار غزه به مدت چهار الی پنج سال تنها از طریق وارد کردن ضربات شدید به جنبش حماس تحقق یافت و عملیات زمینی یا اشغال دوباره نوار غزه اوضاع را تغییر نمی‌دهد.

لیبرمن گفت: سازش با حماس یک خواب و رویا است و آرامش در کرانه باختری بعد از عملیات «سپر محافظ» محقق شد و  آرامش در غزه بعد از جنگ صخره سخت (جنگ ۲۰۱۴) حاصل شد.

وی همچنین تصریح کرد: نباید به حماس اجازه قدرت گرفتن در غزه را داد و باید شدیدترین ضربه ممکن را به آن وارد کرد در غیر این صورت تحقق آرامش دشوار خواهد بود.

ارتش اسرائیل طی روزهای گذشته حضور نیروهایش را در امتداد نوار مرزی میان غزه با اراضی اشغالی را تقویت کرده است. پس از شلیک موشک از نوار غزه به سمت «بئرالسبع» اسرائیل، این رژیم حملاتی را علیه غزه انجام داد.

در این راستا یک منبع بلندپایه مقاومت فلسطین تاکید کرد که تهدیدات آویگدور لیبرمن علیه نوار غزه، بیانگر درماندگی و ناکامی مسؤولان این رژیم است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این منبع در گفت‌وگو با خبرگزاری “فلسطین الان» تصریح کرد که مقاومت در غزه اکنون بسیار قدرتمند است و در بهترین شرایط قرار دارد و قادر است هرگونه تجاوز و حمله دشمن را قاطعانه و با قدرت پاسخ دهد.

وی تصریح کرد که لیبرمن بهتر است از گذشته درس بگیرد و دست از یاوه گویی‌های خود بردارد.

 

تظاهرات آمریکایی‌ها در نزدیکی پنتاگون

مردم آمریکا در تظاهرات ضد جنگ زنان در واشنگتن دی.سی به سیاست‌های جنگ طلبانه دولت آمریکا و نظامی‌گری در این کشور اعتراض کردند.

افراد شرکت کننده در این راهپیمایی اعتراضی علیه جنگ، تنها چند خیابان با وزارت دفاع آمریکا فاصله داشتند و برخی از آنها پلاکارت هایی را در دست داشتند که رویش نوشته شده بود «پنتاگون به دنبال جنگ افروزی بیشتر است، زنان به جنگ نه می‌گویند» و «به جنگ‌ها پایان دهید».

راهپیمایی زنان به سمت پنتاگون توسط چند جنبش ضد جنگ سازماندهی شده بودند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی اعتراضی همچنین پرچم کشورهای سوریه، لیبی و سایر کشورهایی را که آمریکا از جنگ در آنها حمایت می‌کند یا در آنها عملیات نظامی دارد، در دست داشتند.

یکی از شرکت کنندگان که نقش دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا را بازی می‌کرد به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: این قلمروی من است و مقاطعه کاران دفاعی هم دوستام من هستند.

یکی دیگر از شرکت کنندگان که ماسک ترامپ را بر چهره داشت، گفت که رئیس جمهوری آمریکا هر کاری برای دفاع از منافع خودش می کند.

معترضان که به سمت پنتاگون می‌رفتند شعار می دادند «صلح برای یمن، صلح برای غزه،‌ صلح برای آمریکا».

پلیس چند خیابان را بر روی معترضان بست تا آنها به سمت پنتاگون نروند.

برخی دیگر از معترضان فریاد «عدالت نباشد، صلح هم نیست» سر می دادند.

این راهپیمایی پنجاه و یکمین سالگرد راهپیمایی عظیم ۱۹۶۷ بود که در جریان آن ده‌ها تن در نزدیکی پنتاگون تجمع کردند تا مراتب اعتراض خود را به جنگ آمریکا در ویتنام اعلام کنند.

 

اطلاع پایان اجاره اراضی اردن به تل‌آویو

وزارت خارجه اردن پایان اجاره دو منطقه مرزی خود با اسرائیل یعنی «الباقوره» و “الغمر» که به دنبال توافق صلح میان این کشور و اسرائیل در سال ۱۹۹۴ انجام گرفته بود را به اطلاع رژیم صهیونیستی رساند.

وزارت خارجه اردن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در راستای اجرای دستورات ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، وزارت خارجه این کشور تصمیم اردن برای پایان دادن به الحاقیه‌های مربوط به مناطق الباقوره و الغمر در معاهده صلح را به وزارت خارجه رژیم صهیونیستی ابلاغ کرد.

در مقابل، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به این تصمیم پادشاهی اردن اظهار کرد که اسرائیل با اردن درباره امکان تمدید این توافق مذاکره خواهد کرد.

نتانیاهو اظهار داشت، کشورهای عربی دریافته‌اند که اسرائیل دیگر دشمن آنها نیست.