شهردار ارومیه گفت: ایستگاههای اتوبوس شهری در پر ترددترین مسیر اتوبوسها یعنی مدرس – بهداری هوشمند میشود. محمد حضرت پور با اعلام هوشمند سازی ایستگاههای اتوبوس شهری، اظهار داشت: طرح هوشمند سازی اتوبوس های شهری ارومیه جز برنامههای مدیریت شهری ارومیه است که بعد از مطالعات طرح جهت اجرا به فراخوان گذاشته شد و نهایت […]
شهردار ارومیه گفت: ایستگاههای اتوبوس شهری در پر ترددترین مسیر اتوبوسها یعنی مدرس – بهداری هوشمند میشود.
محمد حضرت پور با اعلام هوشمند سازی ایستگاههای اتوبوس شهری، اظهار داشت: طرح هوشمند سازی اتوبوس های شهری ارومیه جز برنامههای مدیریت شهری ارومیه است که بعد از مطالعات طرح جهت اجرا به فراخوان گذاشته شد و نهایت سرمایه گذاری برای طرح انتخاب و هم اینک طرح در آستانه عقد قرارداد برای اجراست. وی با اشاره به ویژگیعای طرح هوشمند سازی ایستگاه های اتوبوس، افزود: مسافران از داخل ایستگاه میتوانند زمان ورود اتوبوسهای بعدی را متوجه شوند و روی اتوبوس GPS نصب شده است و در ایستگاهها نیز رایانه هایی نصب میشود تا اطلاعات مربوط به زمان رسیدن اتوبوسها به همراه مسیریاب در معرض دید مسافران قرار گیرد.
تولید ۹۵ درصد داروهای مصرفی در کشور
رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۵ درصد داروهای مصرفی در کشور تولید داخلی است.
همایون هاشمی در حاشیه مراسم رونمایی از داروی «اماس» به نام «گلاتیر امراستات» که دریکی از کارخانههایی دارویی کشور واقع در استان البرز برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: شرکتها و بنگاههای تولیدی و وارداتی کشور همراهی خوبی با دولت دارند و بعید میدانم درزمینه فراهم آوری داروی مایحتاج مردم با مشکل مواجه شویم. وی اضافه کرد: در حال حاضر افزایش قیمت داروها آنهم به دلیل کمی مواد اولیه مشکلساز شده که باید حل شود. رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی افزود: با حل مشکل قیمت دارو اقداماتی انجام خواهد شد تا نیاز بازار باقیمت مناسب مرتفع شود.
برنامه ریزی برای اجرای سند تحول
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: جز اجرای سند تحول کاری در آموزش و پرورش راهی نداشته و برای اجرا آن باید برنامه ریزی شود. سعید سلطانی گردهمایی مدیران دبیرستان های دوره دوم خراسان رضوی که در مجتمع سپید مشهد برگزار شد اظهار کرد: با توجه به اتفاقی که اخیرا در یکی از مدارس کشور رخ داد و فردی از تمامی دانش آموزان خون گرفت اهمیت اشراف بر قوانین برای مدیران مدارس مشخص می شود. وی افزود: اهمیت برنامه ریزی و حرکت در مسیر برنامه ها بر کسی پوشیده نیست و سند تحول امروز به عنوان یک سند مادر و بالا دستی که مسائل تربیتی دانش آموزان را در خود گنجانده است باید مورد توجه قرار گیرد.
خراسان جنوبی پنجمین استان درگیر با گرد و غبار
مدیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست کشور، خراسان جنوبی را پنجمین استان درگیر با پدیده گرد و غبار در کشور اعلام کرد. علی محمد طهماسبی در جلسه فوق العاده کارگروه آمادگی مقابله با پدیده گرد و غبار استان اظهار داشت: در ستاد ملی مقابله با گرد و غبار کشور دو وظیفه مهم هدفگذاری شده است. وی نخستین وظیفه این ستاد را بروز رسانی وضعیت فعلی استان ها از لحاط کانون های فرسایشی دانست و گفت: دومین وظیفه این ستاد نیز تهیه و تدوین برنامه عملیاتی برای پیگیری جدی موضوعات گرد و غبار تعیین شده است. مدیرستاد ملی مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به مطالعه فرسایش بادی در استان از سال ۷۹ تاکنون، عنوان داشت: طبق مطالعات انجام شده هرچند اقدامات و فعالیت های مثبت و قابل دفاعی در این حوزه در خراسان جنوبی انجام شده اما به دلیل عدم توجه کافی به مسائل پیشگیرانه و تشدید حاکمیت بیابانزایی، شرایط اقلیمی و خشکسالی های مستمر و همچنین بهره برداری بیش از اندازه از منابع، شرایط حاکم بر استان رشد منفی داشته است. به گفته طهماسبی خراسان جنوبی پس از استان های سیستان و بلوچستان، کرمان، خوزستان و هرمزگان، پنجمین استان درگیر در موضوع گرد و غبار است.
قزوین شعر آب انبارها
عضو شورای اسلامی شهر قزوین گفت: قزوین، به عنوان شهر آب انبارها با داشتن آثار تاریخی ارزشمند و قرار گرفتن در شاهراه ارتباطی کشور می تواند به مقصد گردشگری تبدیل شود. احد چگینی در برنامه سفرنامه صبا(صبح بخیر ایران) اظهارداشت: روح بلند مردمان ایران با ویژگیهای هنر ایرانی در کاروانسرای سعدالسلطنه تجلی یافته است. چگینی بیان کرد: قزوین شهر آب انبارها و کاروانسراهاست و در دوره قاجار این شهر محور تجارت جهان و خاورمیانه بوده است.
ترغیب کشاورزان سمنانی به بیمه
معاون استاندار سمنان بابیان اینکه بیمه محصولات کشاورزی راهگشای جبران خسارت است، گفت: دستگاههای اجرایی استان سمنان کشاورزان را به بیمه ترغیب کنند. حشمتالله عسگری در نشست خانه کشاورز استان به میزبانی سالن غدیر استانداری سمنان ضمن بیان اینکه در استانی زندگی میکنیم که تحت تأثیر عوامل قهری قرار دارد، ابراز داشت: سرما، سیل و تگرگ ازجمله پدیدههای جوی هستند که همواره بخش کشاورزی را تهدید میکنند و امسال نیز کشاورزان استان سمنان تحت تأثیر این عوامل بخشی از محصول خود را از دست دادند. وی بابیان اینکه بررسیهای اولیه نشان داد که بخش عمدهای از باغات بیمه نبودند و این روند پرداخت خسارتها را با چالش مواجه میکند، افزود: بیمه محصولات کشاورزی در مواقع بحران راهگشای جبران خسارت است که این ظرفیت باید در بین کشاورزان نهادینه شود.