از روز گذشته جشنواره طبخ و عرضه آبزیان در پارک نوشیروانی بابل برگزار شد و تا ۲۴ آبان ماه هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۱ ادامه خواهد داشت. مدیرکل شیلات مازندران در این جشنواره با بیان اینکه بر اساس بررسی‌ها سرانه مصرف ماهی در ایران ۱۰ تا ۱۱کیلوگرم است این نرخ را در […]

از روز گذشته جشنواره طبخ و عرضه آبزیان در پارک نوشیروانی بابل برگزار شد و تا ۲۴ آبان ماه هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۱ ادامه خواهد داشت. مدیرکل شیلات مازندران در این جشنواره با بیان اینکه بر اساس بررسی‌ها سرانه مصرف ماهی در ایران ۱۰ تا ۱۱کیلوگرم است این نرخ را در مازندران ۱۳٫۸ کیلوگرم اعلام کرد. ولی اله محمدزاده با تاکید بر اینکه باید نقش ماهی و آبزیان در سلامت غذایی جدی گرفته شود، اظهار کرد: شیلات در جهت افزایش سرانه مصرف ماهی در سبدغذایی خانواده‌ها، اقدام به برگزاری جشنواره‌های طبخ ماهی کرده است که ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و بالابردن بردن سرانه مصرف آبزیان هدف اصلی این جشنواره است.
وی با اشاره به اینکه در این جشنواره انواع آبزیان پرورشی و دریایی و نیزسایر محصولات شیلاتی با تنوع و قیمت تقریبا پاﺋین تر عرضه خواهد شد، افزود: درروز پایانی جشنواره مسابقه طبخ با جوایز نفیس برای برگزیدگان برگزار می‌شود.
مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد: ۱۴ درصد آبزیان پرورشی و ۱۰ درصد مجموع آبزیان استان در بابل تولید می‌شود و این جشنواره فرصت خوبی برای فرهنگ سازی است.