رئیس هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید گفت: عمده مددجویان و هم‌چنین عمده زنان روستایی سرپرست خانوار بافندگان فرش ایرانی هستند و توجه به این صنعت گام مهمی در راستای فقرزدایی از کشور خواهد بود. ‌علی ربیعی اظهار کرد: ایجاد شغل در صنعت فرش دستباف ایران که به‌مثابه ابزار فرهنگی و دیپلماسی فرهنگی است بسیار […]

 

رئیس هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید گفت: عمده مددجویان و هم‌چنین عمده زنان روستایی سرپرست خانوار بافندگان فرش ایرانی هستند و توجه به این صنعت گام مهمی در راستای فقرزدایی از کشور خواهد بود. ‌علی ربیعی اظهار کرد: ایجاد شغل در صنعت فرش دستباف ایران که به‌مثابه ابزار فرهنگی و دیپلماسی فرهنگی است بسیار ارزان‌تر از دیگر صنایع تمام می‌شود؛ ما برای مثلا یک پتروشیمی باید ۱۲ هزار میلیاردتومان سرمایه‌گذاری کنیم تا حداکثر بتوانیم ۷۰۰ نفر را مشغول به‌کار کنیم اماسرمایه‌گذاری در فرش دستباف علاوه‌بر آن‌که خواهان بسیاری در جهان دارد موجب تقویت فرهنگ ما نیز می‌شود. وی با بیان اینکه در دوران تحریم گذشته؛ صادرات فرش ایران از هزارتن به ۴۰۰ تن رسید؛ افزود: در سال‌های اخیر تحریم‌های ظالمانه و هم‌چنین سنتی بودن فروشندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران، بسیاری از بازارهای هدف‌ما باآنکه فرش دستباف ایران منحصربه فرد است در تسخیر کشورهای دیگری مثل ترکیه قرار گرفتند؛ تحریم یک وجه است؛ اگر صادرکنندگان و تجار فرش از حالت سنتی بیرون بیایند و با تاسیس شرکت‌های بزرگ به صادرات مبادرت بورزند قطعا فرش دستباف ایران جایگاه‌ واقعی خود را در بازارها و فرهنگ‌های سراسر جهان پیدا خواهد کرد.

گردشگران عرب ۶.۵ برابر بیشتر از متوسط جهانی خرج می‌کنند

میزان هزینه کرد گردشگران شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس در مقاصد توریستی خارجی، ۶.۵ برابر بیشتر از متوسط جهانی است. گزارش جدید سازمان جهانی گردشگری و کمیسیون سفر اروپا حاکی از آن است میزان هزینه گردشگران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (شامل شش کشور بحرین، کویت، عمان، قطر، امارات متحده عربی و عربستان سعودی) در مقاصد گردشگری در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و در سال ۲۰۱۷ این رقم به ۶۰ میلیارد دلار رسیده است.

بیش از ۶هزار یافته فرهنگی در غاری در قزوین کشف شد

فصل نخست کاوش مشترک ایران و فرانسه در غار قلعه کرد آوج استان قزوین به کشف و ثبت بیش از ۶هزار یافته فرهنگی در محوطه‌ای از دو گمانه مورد مطالعه منجر شد. سرپرست ایرانی نخستین فصل از کاوشهای باستان شناسی در غار قلعه کرد آوج واقع در استان قزوین گفت: پیشتر و در خلال بررسی‌های باستان شناختی استان از بررسی خاک دپو شده حاصل از حفریات قاچاق در این غار، ۳۵ قطعه دست‌ساخته سنگی کشف شده بود.

به گفته حامد وحدتی نسب، این مجموعه با توجه به حضور سرپیکان‌های موستری، سرپیکان لوآلوآ، خراشنده‌های یک‌جانبی و دوجانبی و تراشه‌های برداشت شده با فناوری لوآلوآ به دوره پارینه­سنگی میانی منتسب شده بود.