مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان گفت: طرح فاضلاب در ۵ شهرک صنعتی استان گلستان به زودی تکمیل می‌شود. حجت الله خلیل‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح فاضلاب در شهرک‌های صنعتی استان اظهارداشت: برای دفع پساب‌های صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان گلستان، طرح تکمیل ۵ فاضلاب شهرک‌های صنعتی در استان در […]

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان گفت: طرح فاضلاب در ۵ شهرک صنعتی استان گلستان به زودی تکمیل می‌شود.

حجت الله خلیل‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح فاضلاب در شهرک‌های صنعتی استان اظهارداشت: برای دفع پساب‌های صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان گلستان، طرح تکمیل ۵ فاضلاب شهرک‌های صنعتی در استان در حال تکمیل است.

وی تصریح کرد: طرح شهرک صنعتی حیدرآباد، شهرک صنعتی آق‌قلا، شهرک صنعتی یناور، مینودشت و بندرگز از جمله شهرک‌های صنعتی هستند که طرح فاضلاب آنها در حال اجرا است.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان گلستان با اشاره به اینکه بیشتر این شهرک‌ها بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، تاکید کرد: با توجه به شرایط زیست محیطی و مهم بودن این مسئله طرح تصفیه‌خانه شهرک صنعتی آقچلی در دستور کار قرار گرفته و تا پایان سال عملیات اجرای آن آغاز می‌شود.

خلیل‌زاده با اشاره به اینکه در ۲ سال آینده ۵۰ درصد مشکل تصفیه‌خانه‌های شهرک‌های صنعتی استان حل خواهد شد، خاطرنشان کرد: در استان گلستان ۸۸ درصد شهرک‌های صنعتی مجهز به تصفیه‌خانه هستند و از این جهت رتبه ششم کشور را داریم و در استان‌های شمالی رتبه نخست را داریم.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان گلستان تعداد واحدهای بهره بردار در شهرک ها و نواحی صنعتی را ۷۴۵ واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد حدود ۳۲ درصد به علت‌های مختلف مانند تکنولوژی پایین و قدیمی، فرسوده بودن ماشین آلات، اختلاف شرکا و عدم توجیه اقتصادی فعالیت در شرایط فعلی راکد است.

به گفته وی با تلاش‌های انجام شده در  ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، در چند سال گذشته تعدادی از واحدهای تولیدی راکد شده با ارائه سرمایه در گردش به چرخه تولید و فعالیت بازگشت و این روند همچنان ادامه دارد.

پایان احداث دیوار سنگی بخشی از رودخانه انجیراب

سرپرست معاونت باز آفرینی شهری و مسکن  اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان از پایان احداث دیوار سنگی بخشی از رودخانه انجیراب خبرداد.

به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان مهندس اسدالله پناه یزدان سرپرست معاونت باز آفرینی شهری و مسکن اداره کل در گفتگو با پایگاه خبری این اداره کل بیان داشت، پروژه احداث دیوار سنگی و کف بندی رودخانه انجیراب با هدف ساماندهی به حاشیه نشینی رودخانه، همچنین جلوگیری از تخریب در سالجاری انجام شد و اعتبار هزینه شده برای این پروژه حدود۸۰۰میلیون تومان است

پناه یزدان ادامه داد بزودی پروژه احداث دیوار سنگی رودخانه واقع در قلعه حسن حدفاصل ایستگاه اول و دوم با هدف ساماندهی حاشیه رودخانه و جلوگری از تخریب آغاز خواهد شد

 

حل مشکل ۸۰ واحد تولیدی در استان اردبیل

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون مشکل بیش از هشتاد واحد تولیدی و سرمایه گذاری بررسی شده است، گفت: حمایت از سرمایه گذاری باید در استان ما یک اصل باشد.

یوسف خدادادی در هفدهمین جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری بیان کرد:  تا کنون مشکل بیش از هشتاد واحد تولیدی و سرمایه‌گذاری امسال  در کمیته حمایت قضایی مورد بررسی قرار گرفته و مصوباتی در خصوص آنها صادر شده است.

وی بیان کرد: اعتراض سرمایه گذاران و تولیدکنندگان به نحوه محاسبه سود و جرایم تسهیلات بانکی یکی از مهم‌ترین بحث‌هایی است که در همه جلسات با آن مواجه هستیم و کمیته حمایت قضایی به صورت جدی به این موضوع ورود پیدا کرده است./خبرآنلاین

اجرای مقاوم سازی بیمارستان های روی گسل تهران

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بیمارستان‌هایی که بر روی گسل قرار داشته و در معرض خطر هستند، بسته به اینکه روی چه گسلی باشند، اگر قابل ترمیم و اقدامات مقاوم سازی باشند، بازسازی شده و در غیر این صورت در لیست جایگزینی قرار می‌گیرند.

ایرج حریرچی با اشاره به اینکه ما به طور تاریخی کمبود تخت بیمارستانی در کشور داشتهایم، گفت: در بازسازی و رفع فرسودگی این بیمارستان‌ها به طور مزمن دچار مشکل بوده‌ایم؛ ضمن اینکه هرچند سال یک بار معیارهای مربوط به زلزله و مقاوم سازی سختگیرانه تر شده  و ارتقای بیشتری پیدا می‌کند، مشکلات نیز خود را به صورت تشدید یافته تر نشان می‌دهند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ده سال پیش در سال ۸۶ که تحقیقی در مورد میزان تخت های فرسوده و میزان مقاومت آنها در مقابل زلزله انجام شد، برنامه جایگزینی بیمارستان‌های فرسوده در دستور کار قرار گرفت. در حال حاضر درصد فرسودگی تخت‌های سراسر کشور از ۷۳ درصد به ۴۵ درصد و در استان تهران از ۸۷ درصد به ۶۶ درصد کاهش پیدا کرده است. با برنامه ای که وزارت بهداشت در دست اقدام دارد، امیدواریم تا پایان سال ۱۳۹۹ فرسودگی تخت‌های کل کشور و استان تهران را به ترتیب به ۳۰ و ۳۸ درصد کاهش دهیم./خبرگزاری برنا