مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) گفت :۲۷۴ شرکت تحت پوشش شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی است و ۸۵ درصد دارایی گروه شستا در بورس عرضه شده است. مرتضی لطفی در مورد وضعیت بازدهی شستا افزود: شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی به عنوان یک هلدینگ چند رشتهای با هدف حفظ و ارتقاء ارزش […]
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) گفت :۲۷۴ شرکت تحت پوشش شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی است و ۸۵ درصد دارایی گروه شستا در بورس عرضه شده است.
مرتضی لطفی در مورد وضعیت بازدهی شستا افزود: شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی به عنوان یک هلدینگ چند رشتهای با هدف حفظ و ارتقاء ارزش ذخایر و سرمایه بیمه شدههای تأمین اجتماعی در سال ۶۵ احداث شد و هم اکنون ۲۷۴ شرکت تحت پوشش این مجموعه است که ۹۵ شرکت معادل ۳۵ درصد سودآوری دارد و حدود ۲۰ درصد از شرکتها از سوی دولت رد دین شده است، همچنین ۱۱۶ واحد احداثی خود شستا و ۵۴ واحد خریداری شده از سوی شستا درحال فعالیت هستند.
مدیرعامل شستا گفت: ۳۰ درصد سود ما از سوی ۵۴ واحد خریداری شده تأمین میشود و سهم ما در بازار سرمایه نیز معمولاً بین ۷ تا ۱۰ درصد در نوسان است.
لطفی تصریح کرد : در طول یکسال اخیر که عهدهدار این مسئولیت هستم در راستای شفافیت و پاسخگویی بسیار تلاش کردیم و نظام حسابرسی را در مجموعه شرکتهای شستا مستقر کردیم و حتی نظام داشبورد مدیریتی و هوش تجاری را در ابعاد مختلف شاخصهای مدیریتی اعمال میشود.
میزان رضایت مندی مردمی از عملکرد سامانه ۱۶۶۶ در آبان ماه
مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان بیمه سلامت میزان رضایت مندی مردمی از عملکرد سامانه ۱۶۶۶ این سازمان در آبان ماه را تشریح کرد.
مهدی نوروزیان درباره میزان رضایت مندی از عملکرد سامانه ۱۶۶۶ سازمان بیمه سلامت در آبان ماه گفت: برای بررسی میزان رضایت مندی از سامانه ۱۶۶۶ در آبان ماه، تعداد ۱۱۳ مورد از تماسها به صورت تصادفی انتخاب و با تمام این افراد تماس گرفته شد که از این میزان، ۸۲ نفر در نظرسنجی مشارکت کردند.
وی افزود: از این تعداد، ۱۳ تماس مربوط به درخواست آدرس از مراکز تشخیصی و درمانی طرف قرارداد یا دفاتر پیشخوان، ۳۶ تماس مربوط به دریافت اطلاعات بیمهگری، ۱۴ تماس مربوط به پیگیری پروندههای خسارت متفرقه، ۸ مورد مربوط به تایید دارو و ۱۱ تماس در راستای اطلاع رسانی جهت شرکتهای سودجو و بیمههای جعلی بود.
نوروزیان ادامه داد: از این ۸۲ تماس، ۴۷ تماس از استان تهران، ۲۷ تماس از خراسان رضوی، ۵ تماس از آذربایجان شرقی، یک تماس از خوزستان، یک تماس از اصفهان و یک تماس نیز از لرستان بود که ۷۴ نفر پاسخ مورد نظر خود را دریافت کردند و فقط ۸ نفر پاسخ مناسب یا دلخواه را دریافت نکرده بودند.
بخش درمان کشور با کمبود چهار هزار دستگاه دیالیز مواجه است
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی کشور گفت: هم اکنون نظام درمان کشور چهار هزار دستگاه دیالیز کمبود دارد ولی موافقت های اولیه برای تامین بخشی از این تجهیزات دریافت شده است. داریوش آرمان افزود: هزینه دیالیز هفت برابر پیوند کلیه است و می توان با ایجاد بخش پیوند از هدر رفت هزینه ها جلوگیری کرده و آلام بیماران را کاهش داد. وی اضافه کرد: البته وزارت بهداشت با خرید سه هزار دستگاه دیالیز جدید موافقت کرده است که امیدواریم با رفع مشکلات اقتصادی شاهد تسریع در خرید این دستگاه ها باشیم. آرمان با بیان اینکه راه اندازی بخش پیوند کلیه در قزوین گام ماندگاری برای بیماران کلیوی خواهد بود، ادامه داد:به طور حتم با راه اندازی بخش پیوند در قزوین بیماران البرز، زنجان، رودبار، منجیل و … نیز از این ظرفیت استفاده خواهند کرد. وی افزود: امروز ۱۲۰ هزار بیمار کلیوی تحت پوشش ۲۰۰ شعبه انجمن حمایت از بیماران کلیوی قرار دارند و ایجاد بخش پیوند کلیه در قزوین اتفاقی بزرگ در راستای یاری رسانی به این بیماران خواهد بود. مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی قزوین نیز در این نشست گفت: در حال حاضر استان قزوین دارای هزار و ۳۰۰ بیمار کلیوی و ۴۵۹ بیمار دیالیزی است که امیدواریم بتوانیم با راه اندازی این بخش برای حل بخشی از مشکلات آنها گام برداریم. فاطمه اشدری شکل گیری مرکز پیوند اعضا در استان قزوین را حاصل پیگیری چندین ساله دانست و افزود: یقین داریم با ایجاد این بخش بیماران استان های همجوار نیز از خدمات استان قزوین بهره مند خواهند شد. مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی کشور در جریان سفر به استان قزوین از بخش دیالیز بیمارستان ولایت قزوین بازدید به عمل آورد و در گفت و گو با بیماران در جریان مشکلات آنان قرار گرفت.