مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی بالاترین نرخ شیوع معلولیتها را در کشور دارد گفت: وظیفه همه ما این است نرخ شیوع معلولیتها را کاهش دهیم. علی عربنژاد در نشست مشترک با رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: این نشست که به منظور تبادل تفاهم نامه همکاریهای مشترک بین دودستگاه برگزار […]
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی بالاترین نرخ شیوع معلولیتها را در کشور دارد گفت: وظیفه همه ما این است نرخ شیوع معلولیتها را کاهش دهیم.
علی عربنژاد در نشست مشترک با رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: این نشست که به منظور تبادل تفاهم نامه همکاریهای مشترک بین دودستگاه برگزار شده است.
وی گفت: بهزیستی گستره وسعی از خدمات را به مردم ارایه میکند و این خدمات از قبل از تولد تا سالمندی را در بر میگیرد و شامل مشاوره ژنتیک قبل از حاملگی و آموزش و نگهداری سالمندان است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: بسیاری از فعالیتهای بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی میتوانند مکمل هم باشند و در مواردی هم فعالیتهایمان مشترک است.
عربنژاد افزود: برخی از این فعالیتها شامل مشاورههای ژنتیک، آموزشهای پیشگیری از معلولیتها، غربالگری بینایی و شنوایی، غربالگری اضطراب، درمان معتادین، طرحهای کاهش خطر در معتادین، کاهش خودکشی است و خیلی از مسایل دیگر ما را به هم گره زده است و همکاری های مشترک را ضروری میکند.
وی اظهار داشت: یکی از مهمترین موضوعاتی که تمایل داریم با دانشگاه همکاری کنیم کنترل مبادی معلولیت است و لازم است از تمام امکانات جامعه، دانشگاه و بهزیستی استفاده شود تا با مشاورههای ژنتیک، آگاه سازی مردم و کاهش حوادث از بروز معلولیتها جلوگیری کنیم.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی افزود: استان خراسان جنوبی به استناد بانکهای اطلاعاتی بهزیستی، بالاترین نرخ شیوع معلولیت در کشور را دارد که وظیفه همه ماست که نرخ شیوع معلولیتها را کاهش دهیم. عرب نژاد گفت: با توجه به آمار بالای معلولیت در استان ضروری است که نه تنها دانشگاه بلکه استانداری و همه دستگاههای مسئول کمک کنند تا معلولیتها کمتر شود.
وی با ابراز امیدواری از انعقاد تفاهم نامه مشترک گفت: امیدواریم این تفاهم نامه پژوهشی گام محکمی برای همکاریهای دوجانبه باشد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیز در این جلسه گفت: این تفاهم نامه در راستای اجرای سیاست استفاده بهینه از امکانات، استعداد و توانائیهای دانشگاه بیرجند در جهت رفع نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی منعقد و مبادله میشود.
محمد دهقانی فیروزآبادی بیان کرد: از جمله مفاد این تفاهم نامه را تشکیل کمیته راهبردی برای تعیین و تدوین و توافق بر راهکارهای اجرایی بهینه مربوط به سیاستگذاری، اولویت بندی و تعریف پروژههای نشأت گرفته از نیازهای اداره و یا اهداف استراتژیک میان مدت و بلند مدت است.
نقش بنیاد برکت در توسعه خوزستان
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: نیاد برکت در توسعه استان خوزستان نقش بهسزایی داشته است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، علی ساری به مناسبت یازدهمین سالروز تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اظهار داشت: باید فعالیتهای تمام نهادهای خدمترسان را در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور ارج نهاد و قدردان بود.
وی با اشاره به فعالیتهای بنیاد برکت در استان خوزستان تصریح کرد: بنیاد در چند سال اخیر اقدامات گسترده و دامنهداری در زمینههای عمرانی و زیربنایی در استان انجام داده که ساخت مدارس، مساجد و مراکز بهداشت و درمان از آن جمله است.
ساری در ادامه اقدامات اشتغالزایی بنیاد برکت را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در سالیان اخیر اقدامات مؤثر و قابل تحسینی از سوی بنیاد در زمینه کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار در خوزستان انجام گرفته که منجر به توسعه اقتصادی و رونق بازار کار در استان شده است. سرمایهگذاری و مشارکت در پروژههای تولیدی و صنعتی فعال در حوزههایی همچون محصولات پلاستیکی، مواد غذایی، پوشاک، آلومینیوم و غیره در راستای نیل به هدف متعالی اشتغالزایی بوده است.
عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی از آمادگی مجلس برای تعامل و همکاری بیشتر با بنیاد برکت خبر داد و بیان کرد: باید مساعدتهای لازم با نهادهای خدمترسانی همچون بنیاد برکت انجام شود تا بتوانند در زمینه محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم کشور موفقتر عمل کنند. همچنین باید فعالیتهای این بنیاد بهخوبی در سطح جامعه و در میان مسئولان تبیین شود تا همه در جریان خدمات آن قرار بگیرند. نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استان خوزستان با وجود برخورداری از منابع نفتی، در بسیاری از مناطق با مشکلات عدیده از جمله بیکاری دست و پنجه نرم میکند و ورود به بنیاد برکت به این مناطق را باید به فال نیک گرفت. وی افزود: بنیاد برکت با شناسایی کمبودها و اولویتهای هر منطقه، اقدام به انجام عملیات عمرانی و فعالیتهای منجر به اشتغالآفرینی کرده است. این بنیاد توانسته است با فعالیتهای مؤثر خود در مناطق محروم خوزستان، به توسعه و اشتغال پایدار در استان کمک شایانی کند.