رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با تاکید بر توزیع سریع‌تر بسته‌های حمایت غذایی به کارگران و بازنشستگان، پیشنهاد کرد: اقلام بسته حمایتی از طریق اتحادیه امکان در اختیار کارگران قرار گیرد. فتح‌اله بیات اظهار کرد: وقتی طرحی ملی می‌شود باید همه اقشار و گروه‌ها را پوشش دهد و کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی […]

 

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با تاکید بر توزیع سریع‌تر بسته‌های حمایت غذایی به کارگران و بازنشستگان، پیشنهاد کرد: اقلام بسته حمایتی از طریق اتحادیه امکان در اختیار کارگران قرار گیرد. فتح‌اله بیات اظهار کرد: وقتی طرحی ملی می‌شود باید همه اقشار و گروه‌ها را پوشش دهد و کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی هم جزو آن محسوب می‌شوند. وی افزود: با توجه به این که دولت تامین کننده بودجه این طرح است بر اساس منابع پیش‌بینی شده اقدام می‌کند و لذا برای اجرای طرح در حوزه کارگران و بازنشستگان باید بودجه لازم در اختیار سازمان تامین اجتماعی گذاشته شود. با توجه به این که کارگران «امکان» را می‌شناسند و تاحدوی قبول دارند و اقلام و کالاهای اساسی خود را از این تعاونی تهیه می‌کنند اگر توزیع سبدکالای کارگران از طریق این اتحادیه صورت گیرد بهتر است.

از شهرک‌های صنعتی چه خبر؟

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد وضعیت صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نیمه اول امسال بهبود نسبی داشته است. طبق این آمار تعداد شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب در پایان شهریور ماه امسال به ۹۷۸ مورد رسیده است که نسبت به تعداد ۹۶۰ موردی آن در سال گذشته، حدود ۱.۹ درصد افزایش یافته است. تعداد شهرک‌ها و نواحی صنعتی در دست بهره‌برداری نیز در نیمه اول امسال ۱.۳ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش داشته و به ۸۰۶ مورد رسیده است. در این میان، ‌تعداد واحدهای به بهره‌برداری رسیده در شش ماهه نخست امسال حدود ۶.۶ درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شده و در پایان شهریور ماه امسال به ۴۲ هزار و ۱۶۰ واحد رسیده است.

 

فروش موتورسیکلت به ۲۰ میلیون تومان!

رییس اتحادیه فروشندگان دوچرخه، موتورسیکلت و لوازم یدکی گفت: شرکت‌های تولیدکننده موتورسیکلت باید قیمت تمام شده محصول و قیمت عرضه آن در بازار را به اطلاع عموم برسانند. محمد خادم منصوری اظهار کرد: در شرایط فعلی با توجه به سرد شدن هوا از میزان تقاضای موتورسیکلت و دوچرخه کاسته شده و این در حالی است که با توجه به قانون پلاک‌گذاری موتورسیکلت برپایه خروج موتورهای فرسوده، پلاک‌گذاری موتورسیکلت‌های جدید با مشکل مواجه شده است. رییس اتحادیه فروشندگان دوچرخه، موتورسیکلت و لوازم یدکی ادامه داد: با وجود آنکه سود قانونی فروشندگان و تولیدکنندگان طبق قانون مشخص است، اما موتورسیکلتی که ۱۴ میلیون تومان ارزش دارد در بازار به قیمت بیش از ۲۰ میلیون تومان داد و ستد می‌شود.

 

مرغ خیال ارزانی ندارد

با وجود آنکه اعضای اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تصمیم به خرید مرغ زنده به قیمت ۸۷۰۰ تومان گرفته بودند اما قیمت این حیوان زنده کمتر از ۹۵۰۰ تومان از سوی مرغداران اعلام نشده است. در چند وقت اخیر به دلیل افزایش قیمت خوراک دام و هزینه‌های نگهداری مرغ، قیمت تمام شده این محصول خوراکی که با کاهش قدرت خرید اقشار مختلف جامعه جزو معدود محصولات پروتئینی سفره ایرانی‌ها قرار گرفته، روند صعودی قابل ملاحظه‌ای به خود گرفته و حتی طرح‌های دولتی برای عرضه مرغ منجمد تأثیر چندانی در بازار نداشته است و به نظر می‌رسد صنف فروشندگان خود دست به کار شده‌اند. رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی به اعضای خود سفارش کرده که مرغ زنده را بیش از کیلویی ۸۷۰۰ تومان خریداری نکنند.

 

گوشت گوسفند بازهم گران شد!

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از افزایش قیمت این نوع گوشت در بازار خبر داد و گفت: قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف کنندگان به ۷۱ تا ۷۲ هزارتومان رسیده است. علی اصغر ملکی از افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفندی خبر داد و گفت: قیمت گوشت گوسفندی نیز مقداری افزایش داشته و نرخ هر کیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف کنندگان به ۷۱ هزارتومان تا ۷۲ هزارتومان رسیده است. وی افزود: همچنین قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مغازه داران بین ۶۵ هزارتومان تا ۶۶ هزارتومان است که با ۱۰ درصد سود آن را به مصرف کننده عرضه می کنند. وی درباره اینکه برخی دلیل کمبود دام را قاچاق و برخی کاهش تولید عنوان می کنند، اضافه کرد: بحث قاچاق در این زمینه مطرح است، قاچاق دام با افزایش نرخ دلار بسیار افزایش داشته و در کمبود بازار تاثیرگذار بوده است.