مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: این بانک در راستای حمایت از کالای ایرانی در ۹ ماهه اول امسال ۱۰ هزار فقره کارت اعتباری خرید کالای ایرانی به ارزش دو هزار میلیارد ریال صادر کرده است. حجت الله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون در همایش برترین شرکتهای ایران که با حضور برندهای برتردر تولید کالای ایرانی […]
مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: این بانک در راستای حمایت از کالای ایرانی در ۹ ماهه اول امسال ۱۰ هزار فقره کارت اعتباری خرید کالای ایرانی به ارزش دو هزار میلیارد ریال صادر کرده است.
حجت الله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون در همایش برترین شرکتهای ایران که با حضور برندهای برتردر تولید کالای ایرانی برگزار شد بابیان مطلب فوق اظهارداشت: نامگذاری امسال به نام حمایت از کالای ایرانی توسط مقام معظم رهبری با دو هدف اصلی صورت گرفته است که توجه به افزایش میزان اشتغال و رفع معضل بیکاری و همچنین افزایش تولید وتوان ملی جهت رویارویی با تحریم ها مدنظربوده است.
وی درهمین رابطه افزود: ظرفیت بخش تعاون بهعنوان دومین بخش اقتصادی کشورمی تواند فرصت مناسبی را برای مشارکت مردم در صحنههای اقتصادی و عهده دار شدن مسئولیت کسب وکارهای مختلف، ایجاد نماید
مهدیان بخش تعاون را یک تجلی عینی اقتصاد مردم مدار عنوان کرد و دراینباره گفت: تئوریهای اقتصادی و مشارکت حداکثری مردم در پیشبرد عرصههای تولید، خدمات، صادرات، اشتغال و حفظ اشتغال با ظرفیت بخش تعاون اجرایی میگردد.
رییس هیاتمدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون بابیان این مطلب که از هر خانواده و اعضاء یک خانواده میتوان برای هدف مشترک اقتصادی توأم با مالکیت و مدیریت یک تعاونی عینی استفاده نمود دراینباره اظهار داشت: یکی از راههای مقابله با بیکاری و کمک به اشتغال، تولید و خدمات استفاده از ظرفیت خانواده و گروههای مختلف فامیلی برای ایجاد یک بنگاه اقتصادی و استفاده از توانمندیهای علمی، تجربی، مالی و تخصصی افراد میباشد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون در ادامه با اشاره به عملکرد این بانک در حوزه اشتغال و حفظ اشتغال موجود خاطرنشان کرد: بانک توسعه تعاون بهعنوان بانک عامل در دو طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و اشتغال فراگیر انتخابشده است که در طرح اشتغال پایدار روستایی از ابتدای شروع طرح تاکنون توانستیم ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات جذب و سپس به فعالین اقتصادی واجد شرایط پرداخت نماییم.
مهدیان از دیگر اقدامات این بانک در راستای حمایت از کالای ایرانی، به انعقاد تفاهمنامهها با سازمانها و ارگانهای حمایتی اشاره نمود و در این رابطه افزود: این بانک در راستای تحقق رسالت اساسنامهای خود تلاشهای مجدانهای را در جهت حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط و همچنین کمک به ایجاد اشتغال، از طریق انعقاد تفاهمنامههای گوناگون با تولیدکنندگان لوازمخانگی اسنوا و اتحادیه فرش دستباف به ارزش ۱۰۰۰ میلیارد ریال به عملآورده است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران:
اعطای ۸۰۰ هزار وام قرضالحسنه
در سالجاري
دکتر مرتضی اکبری مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در جلسه روسا و کاركنان شعب و دواير ستادي استان تهران از عملكرد آنان در پرداخت تسهيلات قرضالحسنه به نيازمندان تقدير كرد و گفت: پرداخت ۸۰۰ هزار فقره تسهيلات قرضالحسنه به ارزش ۹۰ هزار ميليارد ريال از ابتداي سال جاري تاكنون در شبكه بانكي كشور بينظير است.
دکتر مرتضی اکبری در اين نشست همانديشي با اشاره به شرايط اقتصادي کشور بيان داشت: با تلاش هاي همكاران در ماههاي گذشته بيش از ۳۰ درصد رشد منابع داشته ايم كه با همت و مودت كاركنان، انشالله در فرصت باقي مانده از سال افزايش بيشتر نيز خواهيم داشت.
دکتر اکبری درباره ماهیت مسئولیتهای اجتماعي و نقش خدمات و طرحهاي تسهيلاتي بانک قرضالحسنه مهر ايران در توانمندسازي نيازمندان اظهارداشت: پرداخت تسهيلات قرضالحسنه و ارزان قيمت به اقشار ضعيف و کم توان جامعه در رفع مايحتاج ضروري و تامين مالي خرد اقشار كم درآمد كمك ميكند، از اين رو اهرمي براي خروج اين افراد از شرايط سخت و بحرانهاي اقتصادي تلقي ميشود. وی با بیان اینکه بدنه نیروي انساني بانک قرضالحسنه مهر ايران را افرادي جوان، خلاق، کارآمد و متعهد تشکيل ميدهند گفت: كاركنان اين بانك با تعصب سازماني تلاش ميكنند و نسبت به تعالي جايگاه آن در كشور تعلق خاطر دارند.
مرتضی اکبری ضمن ارزیابی شاخصهاي بانک قرضالحسنه مهر ايران در شبکه بانکي كشور خاطرنشان كرد: اين بانك، پايين ترين ميزان ريسك را دارد و در نظام بانكي كشور از بهترين جايگاه برخوردار است.
پرداخت تسهيلات قرضالحسنه و ارزان قيمت به اقشار ضعيف و کم توان جامعه در رفع مايحتاج ضروري و تامين مالي خرد اقشار كم درآمد كمك ميكند، از اين رو اهرمي براي خروج اين افراد از شرايط سخت و بحرانهاي اقتصادي تلقي ميشود.
شایان ذکر است، در ادامه این نشست هماندیشی، آمار عملکرد بانک قرضالحسنه مهر ايران در حوزههاي مختلف مورد بررسي قرار گرفت و مسائل مطرح شده از سوي شعب به تبادل نظر گذاشته شد.
در پایان، پرسش و پاسخ کارکنان و مدیران با حضور دکتر مرتضی اکبری مديرعامل بانك، نجدي مدير امور استانها، انصاري جعفري مدير اداره كل فن آوري اطلاعات و ارتباطات، اخوان رييس اداره كل اعتبارات و بين الملل، محبوبه رنجبر رييس اداره كل روابط عمومي و بازاريابي، كريمي معاون اداره كل توسعه سرمايه انساني، سلطانيان مدير شعب استان تهران و فرجي رييس شعبه مستقل مركزي برگزار شد.