علی شکوریراد دبیرکل حزب اتحاد ملت گفت: اصلاحطلبها بعد از سال ۸۸ در شرایط خیلی سختی قرار گرفتند و عملا داشتند از صحنه سیاسی رانده میشدند؛ اما با تدابیری که اندیشیدند توانستند هم حضور خود را تثبیت کنند و هم دستاوردهایی کسب کنند؛ بنابراین باید دستاوردها را قدر شناخت. البته نه به این معنی که […]
علی شکوریراد دبیرکل حزب اتحاد ملت گفت: اصلاحطلبها بعد از سال ۸۸ در شرایط خیلی سختی قرار گرفتند و عملا داشتند از صحنه سیاسی رانده میشدند؛ اما با تدابیری که اندیشیدند توانستند هم حضور خود را تثبیت کنند و هم دستاوردهایی کسب کنند؛ بنابراین باید دستاوردها را قدر شناخت. البته نه به این معنی که از شخص به خصوصی قدر شناسی شود. منتقدان در مقدمه سخنانشان اگر توجه کرده باشند که اصلاحطلبان در چه شرایطی تصمیم می گیرند و بعد بگویند که بهتر از این هم میشد عمل کرد انتقادشان منصفانه است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: زمانی که ما در جبهه مشارکت فعالیت می کردیم کاملا مشخص بود که این مجموعه فعالیت های شاخص و موثری دارد، من همان زمان هم میگفتم، بله ما فعالیتهای موثری میکنیم و همه نقش آفرینی ما را تحسین می کنند اما با توجه به مجموعهی نیروهایی که گرد آوردهایم کارهای ما خیلی بزرگ محسوب نمیشود. همه ما را تحسین می کنند اما ما خودمان نباید خود را تحسین کنیم.
وی افزود: حالا من میگویم در شرایط کنونی ، اصلاحطلبان خیلی ظرفیت دارند، خیلی کارهای بیشتری نسبت به آنچه که انجام دادند می توانستند انجام دهند؛اما این به آن معنا نیست که دستاوردهای آنان را نادیده بگیریم. من نه به قصد صرفا امیدآفرینی و تشویق، بلکه بر اساس واقعیتها حرف میزنم.به نظر من بزرگترین مشکل امروز اصلاحطلبها خودزنی است، آفت امروز اصلاحطلبان همین خودزنی است که دستاوردها را نمیبینند یا ایرادات را بزرگتر از آنچه که هست میبینند.
دبیرکل حزب اتحاد ملت گفت: از اردیبهشت سال ۹۶ تا دی ماه همان سال در عرصه واقعیات جامعه خیلی اتفاق خاصی نیافتاده بود، همان کسانی که در انتخابات ۴۰میلیون رای به صندوق انداختند و ۲۴ میلیون رای به آقای روحانی دادند؛ انفعال دیماه را بروز دادند. واقعیت در بیرون این مقدار تغییر نکرده بود. ذهنیت مردم تغییر کرده بود. همین نوع تغییر نگرش میتواند باعث تحول مثبت شود، بنابراین نیازمد تغییر نگرش در جامعه هستیم.
وی اظهار کرد: خودمان نباید خودمان را مضمحل کنیم و یا تحلیل برویم. باید روحیه خودمان را ارتقاء بدهیم. نباید به حرف دیگران توجه کرد. محافظه کاران به نوعی و براندازان هم به نوعی دیگر می خواهند اصلاحات را تخطئه کنند. من بین اصلاحطلبان و اصلاحات تفکیک قائل میشوم می گویم ممکن است برخی از اصلاحطلبان دچار خطا یا لغزش شده باشند، اما اصلاحات تنها مسیر مطمئنی است که پیش پای ملت قرار دارد. پس این مسیر را نباید کور کنیم.