مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی با بیان اینکه سه پروژه عمرانی دهه فجر امسال افتتاح می‌شود گفت: ۱۶ پروژه فرهنگی در سطح استان در حال ساخت است که تکمیل آنها نیازمند ۱۶ میلیارد تومان است. ناصر نبی‌زاده در تشریح پروژه‌های عمرانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر ۱۶ […]

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی با بیان اینکه سه پروژه عمرانی دهه فجر امسال افتتاح می‌شود گفت: ۱۶ پروژه فرهنگی در سطح استان در حال ساخت است که تکمیل آنها نیازمند ۱۶ میلیارد تومان است.
ناصر نبی‌زاده در تشریح پروژه‌های عمرانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر ۱۶ پروژه فرهنگی استان خراسان جنوبی در حال ساخت است که تکمیل آنها نیازمند ۱۶ میلیارد تومان است. وی با بیان اینکه امسال برای پروژه سالن علامه فرزان دو میلیارد تومان اعتبار به شکل تفاهم نامه‌ای در نظر گرفته شده که خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تخصیص برای آن تعریف شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی افزود: از این میزان حدود ۵۰۰ میلیون تومان به صورت نقدی اختصاص یافته و حدود ۱۶۰ میلیون تومان اعتبار دیگر به صورت نقدی داشته است و ۵ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل نیاز است.

 

مدیریت بحران استان البرز در حالت آماده‌باش

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: با توجه به اخطاریه اداره کل هواشناسی مبنی بر اینکه تا روز جمعه به سبب ورود سامانه بارشی و سرد به منطقه البرز مرکزی اعضای شورای مدیریت بحران استان در حالت آماده باش قرار گرفتند.
مهدی مهرور اظهار داشت: با توجه به اخطاریه اداره کل هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی و سرد به منطقه البرز مرکزی، که پیامد آن بعضی ساعات بارش باران و گاهی وزش باد شدید لحظه‌ای به ویژه در ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی، بارش برف و مه آلودگی و کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود، از فرمانداران، شهرداران و اعضای شورای مدیریت بحران استان انتظار می‌رود تدابیر پیشگیرانه را اتخاذ کنند.
وی افزود: این سامانه سبب بارش ، ریزش سنگ در دامنه‌های پرشیب کوهستانی و جاده‌های منتهی به آن می‌شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز افزود: باید آمادگی اعضاء شورای هماهنگی شهرستانها به منظور مقابله با جاری شدن سیل، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش کوه یا هرگونه حادثه احتمالی حفظ شود.
وی اضافه کرد: انجام اقدامات بازدارنده و بلادرنگ از جمله صدور پیش آگاهی از طریق رسانه‌ها و مسئولین محلی برای ساکنین مناطق تحت تاثیر خصوصا کشاورزان، دامداران، عشایر و حاشیه نشینان رودخانه‌ها از جمله الزامات است.
وی بر عدم اسکان و توقف در بستر و حریم رودخانه‌ها، مکانهای مرتفع و تپه‌ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله‌ها، فنس های فلزی و پهنه‌های آبی و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوه‌ها تاکید کرد.
مهرور افزود: لایروبی قنوات، رودخانه‌ها، کانالها، انهار و زیر پلها و همچنین رفع آبگرفتگی معابر درون شهری و جاده‌های برون شهری مورد تاکید است.