قاسم میرزایی نیکو نماینده دماوند و فیروزکوه با اشاره به استعفای وزرای راه و بهداشت، گفت: استعفاهای وزرا می‌تواند دو حالت داشته باشد. یک دلیل این است که وزیر مربوطه به‌جایی می‌رسد که دیگر کارایی ندارد. بنابراین نمی‌تواند کار را پیش ببرد و شرایط هم سخت است و آن وزیر مرد بحران نیست که بخواهد […]

قاسم میرزایی نیکو نماینده دماوند و فیروزکوه با اشاره به استعفای وزرای راه و بهداشت، گفت: استعفاهای وزرا می‌تواند دو حالت داشته باشد. یک دلیل این است که وزیر مربوطه به‌جایی می‌رسد که دیگر کارایی ندارد. بنابراین نمی‌تواند کار را پیش ببرد و شرایط هم سخت است و آن وزیر مرد بحران نیست که بخواهد مشکلات را حل کند.
او ادامه داد: اما یک دلیل دیگر استعفاها این است که وزرا بگویند به خاطر اینکه از من رانت می‌خواستند و در اینجا باند مافیا بود و من اهل این موارد نیستم، استعفا می‌دهم. اما این حالت دوم غلط است و در این حالت آقای وزیری که ۶ سال است کار می‌کرد اگر این مسائل بود باید فریاد می‌زد و جلوی آن می‌ایستاد. اگر هم توانسته جلوی این باند مافیا و رانت بایستد پس چرا کناره‌گیری می‌کند.
این نماینده مجلس تأکید کرد: اگر وزیری خسته شده این‌یک بحث دیگر است. اما اگر اشکالاتی در حوزه‌اش وجود دارد باید این مشکلات را رفع کند و اگر آنجا را خالی کند که اوضاع بسیار بدتر می‌شود.
میرزایی نیکو گفت: نکته دیگر اینکه دولت روحانی، دولتی است که از وزرا حمایت نمی‌کند و به همین دلیل وزرا می‌گویند چرا با این دولت ادامه دهیم و شاید تعدادی از وزرا فکر کنند که نمی‌توان با آقای روحانی کارکرد.
او اظهار کرد: در حال حاضر زمان جاخالی کردن، استعفا دادن از دولت و اینکه قهر کنیم و با تهدید کاری را جلو ببریم و مشکلی را حل کنیم، نیست. بخش عمده‌ای از جریان اصلاح‌طلب و نواندیش به دنبال تشکیل این دولت بوده است و این موارد به اهداف ضرر می‌زند. بنابراین باید تلاش کنیم تا روند استعفای وزرا ادامه‌دار نباشد.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در خصوص نقش دخالت در امور وزرا در استعفای آن‌ها، ادامه داد: زمانی که چند ساختار در کشور داریم طبیعی است که این اختلاف‌ها و دخالت‌ها وجود داشته باشد. اما دولت باید تکلیف خود را مشخص و امرونهی به وزرا را از یک کانال انجام دهد. این‌گونه نباشد که یک‌بخشی از این امرونهی را دفتر رئیس‌جمهور، بخشی را مشاور و … انجام دهند.
میرزایی نیکو گفت: ممکن است که در دولت هر فردی حرف‌های خودش را بزند؛ اما امرونهی، تصمیم‌گیری و تصمیم سازی باید یکپارچه گرفته شود و تنها رئیس‌جمهور سکان‌دار آن باشد. شاید درجایی این مورد دچار ضعف باشد.
او تأکید کرد: اگر آقای روحانی هیات دولت را سامان‌دهی کند و تصمیم‌گیری‌ها و امرونهی‌ها از کانال رئیس‌جمهور مطرح شود، به نظر می‌رسد روند استعفای وزرا ادامه‌دار نباشد.