فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز گفت: سرمایهگذاری و مسئولیتپذیری بیشتر در حوزه پدافند غیرعامل ضروری است که باید اهتمام ویژهای به آن انجام شود. سردار سیدیوسف مولایی در کارگاه آموزش پدافند غیرعامل با حضور مدیران ادارات و دستگاههای خدماترسان استان البرز که در محل ستاد سپاه امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد، اظهار داشت: ماموریت پدافند […]
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز گفت: سرمایهگذاری و مسئولیتپذیری بیشتر در حوزه پدافند غیرعامل ضروری است که باید اهتمام ویژهای به آن انجام شود. سردار سیدیوسف مولایی در کارگاه آموزش پدافند غیرعامل با حضور مدیران ادارات و دستگاههای خدماترسان استان البرز که در محل ستاد سپاه امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد، اظهار داشت: ماموریت پدافند غیرعامل حفظ و صیانت از مردم است. وی با بیان اینکه مردم سرمایه ما هستند و باید دید چه تهدیداتی برای استان وجود دارد و چه اماکنی برای برخورد با این تهدیدات وجود دارد، بیان کرد: تهدیداتی که برای استان البرز وجود دارد این است که البرز استانی طبیعی و متکثر است و هم مباحث طبیعی مانند سیل و هم مباحثی مانند کولاک برف و دیگر موارد دارد. فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با بیان اینکه کارخانجات بسیار زیادی در استان البرز وجود دارد که نیاز به صیانت دارد،گفت: صیانت از این جهت که باید در مورد این واحدها پایشی صورت بگیرد و آسیبها شناسایی و بعد از شناسایی در مورد آنها کار شود. وی با بیان اینکه چند سالی است که در ابعاد مختلف مانند استانداری و سپاه تلاش میکنند که نقاط آسیب شناسایی شود، عنوان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی این منطقه و نزدیکی به تهران شناسایی صورت گرفته و بخشی از آنها در واقع در دست بررسی جهت طراحیهای پدافند غیرعامل قرار گرفته است. فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با بیان اینکه بخشی در این زمینه موفق بوده و بخش دیگر نیاز به کار بیشتری دارد،گفت: سرمایهگذاری و مسئولیتپذیری بیشتر در این کار ضروری است که باید اهتمام ویژهای به آن انجام شود.
اعتبار میلیاردی برای بافتهای تاریخی آذربایجان غربی
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی از تصویب ۴۲۵ میلیارد ریال برای ساماندهی و احیای بافتهای تاریخی استان خبر داد. پیمان آرامون در نشست تخصصی بافتهای تاریخی آذربایجان غربی که در محل سالن همایشهای اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان برگزار شد با تاکید بر اهمیت مراقبت از این بافتها اظهار داشت: چندی پیش در دومین سفر رئیسجمهور به استان ۲۷۵ میلیارد ریال برای سال ۹۸ و ۱۵۰ میلیارد ریال نیز برای سال ۹۹ برای ساماندهی و احیای در حوزه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اختصاص یافت. وی تصریح کرد: بافتهای تاریخی آذربایجان غربی نشاندهنده هویت و تاریخ مردمان ساکن در این خطه از کشور است بنابراین مراقبت و حفظ آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. آرامون تصریح کرد: برای ساماندهی و احیای مجدد محلات هدف در شهرهای مختلف آذربایجان غربی در ستاد بازآفرینی شهری ۱۱۴۷ میلیارد ریال که شامل ۴۸۸ میلیارد ریال اعتبار ریالی در حوزه خدمات روبنایی و زیربنایی و توانمندسازی و ۶۵۹ میلیارد ریال نیز بهصورت تسهیلات ساخت مسکن است برای تخصیص و مصرف در سالهای ۹۷ و ۹۸ تصویب شده که به مرور در اختیار نهادهای متولی قرار میگیرد. سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی اظهار داشت: در این میان رعایت الزامات و ضوابط میراث فرهنگی و اسناد بالادستی در طرحهای عمرانی و ساختوساز در مناطق مرکزی و بافت تاریخی شهر ارومیه جزو اولویتهایی است که باید پیوسته مورد توجه قرار داده شود.