رییس کل بیمه مرکزی خواستار تاسیس شرکت‌های ارزیابی خسارت در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی شد تا نیاز شرکت هلی بیمه ایرانی را پوشش دهند. غلامرضا سلیمانی در دومین گردهمایی ارزیابان حرفه‌ای خسارت در محل بیمه مرکزی افزود: در زمینه شرکت‌های «مدیریت خسارت بین المللی» یا ارزیابانی که در منطقه و جهان فعال شوند کمبود داریم. […]

رییس کل بیمه مرکزی خواستار تاسیس شرکت‌های ارزیابی خسارت در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی شد تا نیاز شرکت هلی بیمه ایرانی را پوشش دهند.
غلامرضا سلیمانی در دومین گردهمایی ارزیابان حرفه‌ای خسارت در محل بیمه مرکزی افزود: در زمینه شرکت‌های «مدیریت خسارت بین المللی» یا ارزیابانی که در منطقه و جهان فعال شوند کمبود داریم.
وی ادامه داد: باید شرکت‌های حقوقی قوی، به قوانین بین‌المللی آشنا شوند تا در صورت بروز خسارت، ارزیابی آن را انجام دهند؛ چرا باید از شرکت‌های خارجی بخواهیم که برای ما ارزیابی خسارت کنند در حالی که می‌توان از همین زمینه درآمد کرد.
سلیمانی همچنین خواستار شناسایی ارزیابان غیرمجاز شد و گفت: ارزیابان باید مجوز بیمه مرکزی را داشته باشند.«کمک کنیم شرکت‌های بیمه ارزیابانی را به خدمت بگیرند که در آن رشته بیمه تخصص داشته باشند.»
وی خاطرنشان کرد: انجمن ارزیابان ریسک می تواند سبب رشد و توسعه ارزیابان حقیقی و حقوقی شود.
وی افزود: هدف بیمه مرکزی توسعه انجمن های حرفه ای و علمی است و باید برخی امور غیرحاکمتی در بیمه مرکزی را به انجمن ها واگذار کرد.
رئیس کل بیمه مرکزی از تلاش برای اصلاح قوانین و مقررات مرتبط با ارزیابی خسارت خبر داد و گفت: باید مقررات به شکلی باشد که شرکت های بیمه در زمان بروز حوادث از نظر مالی و جانی التیام بخش آلام حادثه دیدگان باشند.
وی با تاکید بر اینکه ارزیابان باید به صورت مستقل و البته مسلط به مقررات بیمه‌ای فعالیت کنند، گفت: انتظار می رود در آینده تعداد ارزیابان در استانها بیشتر شود و لزومی ندارد در یک استان از ارزیاب استان دیگر یا تهران استفاده شود.
سلیمانی خواستار کاهش خطا در ارزیابی‌های خسارت شد و گفت: ارزیابان می‌توانند به بیمه‌گران و کل بخش‌های جامعه از جمله پلیس کمک کنند.
وی با اعلام اینکه لزومی ندارد شرکت‌های بیمه‌ای زمانی که حادثه‌ای اتفاق افتاد اقدام به جبران کنند، ادامه داد: در بیمه‌های زندگی شرکت‌های بیمه قبل از رخداد حادثه باید پرداخت خسارت داشته باشند تا فرد بتواند هزینه‌های درمانش را پرداخت کند.
تاکید دکتر کاردگر در جلسه هم‌اندیشی نمایندگان سمنان:
جذب بازارهای جدید بیمه‌ای
رسالت اصلی شبکه فروش
نایب رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه دانا بر لزوم تلاش بیشتر شبکه فروش در جهت جذب بازارهای جدید بیمه‌ای و حرکت به سمت سودآوری بیشتر تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، دکتر ابراهیم کاردگر در جلسه هم‌اندیشی با اعضای شبکه فروش و کارکنان شعب سمنان و شاهرود که در محل هتل قصر بسطام شاهرود برگزار شد، ضمن ابراز رضایت از عملکرد کارکنان و شبکه فروش استان سمنان، بر ضرورت کنترل ریسک و خسارت توسط شبکه فروش تاکید کرد.
وی، ارائه نرخ فنی مناسب با توجه به عملکرد و سابقه بیمه‌گذار و تلاش در جهت تجمیع امور بیمه‌ای را یادآور شد و در پاسخ به مسایل مطرح شده از سوی نمایندگان گفت: به منظور پویایی و افزایش تحرک شرکت، اقداماتی انجام شده که ابلاغ دستورالعمل‌های جدید، افزایش اختیارات، تشکیل کارگروه‌ها و کمیته‌ها و تغییرات مدیریتی از آن جمله هستند.
دکتر کاردگر، آموزش و رتبه‌بندی نمایندگان و رفع مشکلات سیستم فناوران را از دیگر اقدامات انجام شده اخیر برشمرد و با اشاره به مشکلات صنعت بیمه، بر لزوم توجه و فرهنگ‌سازی در بین بیمه‌گذاران و صنعت بیمه تاکید کرد.
گفتنی است: پیش از اظهارات دکتر کاردگر، سید ابوالفضل حقانی‌زاده سرپرست منطقه ۲، گزارشی از عملکرد شعب سمنان و شاهرود، درصد تحقق بودجه، نسبت خسارت و برنامه‌های آینده ارایه کرد.
تحقق بودجه ۹۰ درصدی، کنترل خسارت و کاهش نسبت خسارت در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۶ و رشد ۲۵ درصدی پرتفوی، از جمله عملکرد شعب سمنان و شاهرود به شمار می‌رود.