موسسه شهرستان ادب دفتر شعر تازه‌ای از یوسفعلی میرشکاک را با عنوان «آنجا که نامی نیست» روانه بازار کتاب کرد. این کتاب که تازه‌ترین دفتر شعر میرشکاک پس از مدت‌ها دوری‌اش از فضای انتشار شعر به شمار می‌رود شامل  غزل منتشر نشده از این شاعر و منتقد است. این غزل‌ها غالباً عاشقانه و معدودی […]

 

موسسه شهرستان ادب دفتر شعر تازه‌ای از یوسفعلی میرشکاک را با عنوان «آنجا که نامی نیست» روانه بازار کتاب کرد.

این کتاب که تازه‌ترین دفتر شعر میرشکاک پس از مدت‌ها دوری‌اش از فضای انتشار شعر به شمار می‌رود شامل  غزل منتشر نشده از این شاعر و منتقد است.

این غزل‌ها غالباً عاشقانه و معدودی از آنها نیز در گونه شعر آیینی است.

به گفته ناشر این کتاب میرشکاک از جمله چهره‌های شاخص ادبیات معاصر، سال‌ها بود که تن به چاپ کتابِ شعر نمی‌داد و آثار در حوزه نظری منتشر کرده بود، در این دفتر عاشقانه‌های منتشرنشده خود را برای نخستین بار گردهم آورده است.

کتاب تازه او «آن‌جا که نامی نیست» اگرچه در ۱۲۰ صفحه منتشر شده است اما برای علاقه‌مندان این شاعر و هواداران ادبیات غنیمت است.

یوسفعلی میرشکاک متولد ۱۳۳۸، شاعر، نقاش و منتقد معاصر بیش از چهل سال در حوزه ادبیات حضور مستمر داشته است و علاوه بر سرایش شعر، در عرصه‌های مختلف از نقد ادبی و طنز تا مقالات سیاسی، اجتماعی، هنری و مذهبی قلم زده است.

تصویر فاطمه معتمدآریا در «جان دار»

جدیدترین تصویر از فاطمه معتمدآریا در فیلم «جان دار» به کارگردانی حسین امیری دوماری و پدارم ورامیری که در بخش «نگاه نو» سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، رونمایی شد.

صداگذاری و ساخت موسیقی فیلم سینمایی «جان دار» به کارگردانی حسین امیری دوماری و پدرام ورامیری، به عنوان یکی از آثار بخش نگاه نو سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به پایان رسیده و فیلم به زودی آماده نمایش شده و نسخه پایانی آن به دفتر جشنواره خواهد رسید.

فاطمه معتمدآریا که تصویری جدید از حضور او منتشر شده است، گفته می‌شود در این فیلم نقشی متفاوت را بر عهده دارد و بازیگران دیگری چون حامد بهداد، باران کوثری، جواد عزتی، مسعود کرامتی، علی شادمان، گیتی قاسمی و امیراحمد قزوینی در این اثر به ایفای نقش پرداخته‌اند.

«جان دار» یکی از ١٠ فیلم بخش «نگاه نو» سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر است که برخلاف انتظارات به بخش سودای سیمرغ راه نیافت.

جشنواره سازه‌های کاغذی در کانون برگزار شد

دومین جشنواره سازه‌های بزرگ کاغذی و کلاه‌های اُریگامی به همت موسسه سرزمین کاغذوتا و همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، این جشنواره روز ۲۷ دی‌ماه با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از علاقه‌مندان به این هنر از شهرهای مختلف کشور در فضایی غیر رقابتی برگزار شد.

موسسه سرزمین کاغذوتا (روشنا اُریگامی) نماینده انحصاری انجمن اُریگامی ژاپن در ایران با هدف ایجاد بستری مناسب برای فعالیت علاقه‌مندان به هنر کاغذوتا این جشنواره را برپا کرده است که امسال دومین دوره آن برگزار شد. به تعبیر برگزارکنندگان، اُریگامی فعالیتی است که حال افراد – چه سازنده و چه بیننده – را خوب می‌کند اما به نظر می‌رسد در سال‌های دهه ۵۰ و ۶۰ به این هنر بیشتر به چشم یک بازی کودکانه نگاه می‌شده است تا یک فعالیت تخصصی، بر همین اساس در این جشنواره تلاش شده تا با دعوت و حضور متخصصان این رشته، این نگاه تغییر کند.

در همین حال در این دوره از جشنواره کاغذهایی با ابعاد یک متر در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت تا در مدت زمان سه ساعت آزادانه هر آن‌چه را که دوست دارند با آن بسازند. علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد از طریق فراخوان عمومی از سراسر کشور دعوت شده بودند و ورود با کلاه‌های اُریگامی نیز یکی از شرط‌های حضور در این دوره از جشنواره سازه‌های بزرگ کاغذی اعلام شده بود. دومین جشنواره سازه‌های بزرگ کاغذی و کلاه‌های اُریگامی روز ۲۷ دی ۱۳۹۷ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار شد.

آمار عجیب کارگروه کاغذ وزارت ارشاد

جدیدترین جداول به روز شده کارگروه ساماندهی کاغذ در هفته جاری، از سوی دبیرخانه این کارگروه منتشر شد.

این جداول در قالب وضعیت واردات کاغذ به تفکیک نوع کاغذ، اسامی متقاضیان تایید شده واردات کاغذ و اسامی متقاضیان واردات کاغذ در نوبت طرح در کارگروه منتشر شده است. مطابق با این جدول تا روز ۲۹ دی ماه سال جاری برای واردات کاغذ چاپ و تحریر ۱۷۵ پرونده متقاضی واردات در وزارت ارشاد ثبت شده است که از این میزان ۱۴۹ پرونده بررسی و بیش از ۶۹ هزار تن کاغذ برای واردات مورد ثبت و پذیریش قرار گرفته است که از این تعداد بیش از ۵۴ هزار تن توسط واردکنندگان در دست پیگیری قرار گرفته و وزارت صنعت نیز بیش از ۳۶ هزار تن از آنها را مورد پذیرش قرار داده است که ارزش آن بالغ بر ۴۰ میلیون دلار است. با این همه از این میزان تنها چهار هزار تن کاغذ از گمرک ترخیص شده است.  در زمینه کاغذ بالک نیز از بیش از ۵ هزار تن تقاضای واردات، نزدیک به چهار هزار و پانصد تن آن در کارگروه تایید شده است اما وزارت صنعت کمی بیش از ۲۷۰۰ تن از این حجم را برای واردات تایید کرده است و تنها برای ۵۷۵تن از آن ارز تخیص داده است که از این میزان تاکنون هیچ میزانی از گمرک ترخیص نشده است. پیش از این مهر در گزارشی درباره وضعیت عجیب تخصیص ارز به واردات کاغذ گزارشی را منتشر کرده بود.