معاون امور صنایع وزارت صنعت،معدن وتجارت اعلام‌کرد: پیش فروش خودرو بدون مجوز وزارت صنعت،معدن وتجارت غیر قانونی است و مردم از تأیید شرکت‌های مجوزدار اطمینان حاصل کنید. فرشاد مقیمی با تاکید بر اجرای ضوابط و مقررات پیش فروش خودرو، از مردم خواست به منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده مالی شرکت‌های فاقد مجوز، قبل از سرمایه‌گذاری […]

معاون امور صنایع وزارت صنعت،معدن وتجارت اعلام‌کرد: پیش فروش خودرو بدون مجوز وزارت صنعت،معدن وتجارت غیر قانونی است و مردم از تأیید شرکت‌های مجوزدار اطمینان حاصل کنید. فرشاد مقیمی با تاکید بر اجرای ضوابط و مقررات پیش فروش خودرو، از مردم خواست به منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده مالی شرکت‌های فاقد مجوز، قبل از سرمایه‌گذاری برای پیش فروش خودرو وضعیت شرکتهای اعلام کننده را بررسی نمایند. وی تصریح کرد:کلیه شرکت‌های تولیدکننده خودرو و نمایندگی شرکت‌های خارجی مجاز، از اقدام به پیش فروش خودرو قبل از اخذ مجوز از وزارت صنعت ، معدن وتجارت خودداری کنند. معاون صنایع وزیرصنعت ، معدن وتجارت خاطر نشان کرد: شرکت‌های دارای مجوز موظفند عملکرد پیش فروش خودرو را بصورت هفتگی به معاونت صنایع و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اعلام کنند.

توزیع گسترده بنزین و گازوئیل یورو ۴ در همه کلانشهرها

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به افزایش تولید نفت گاز و بنزین با استاندارد یورو ۴ و یورو ۵ در پالایشگاه‌های کشور گفت: علاوه بر کلانشهر‌ها هم اکنون از ۳۶۰۰ جایگاه عرضه بنزین و ۲۴۰۰ جایگاه عرضه نفت گاز، بیش از ۴۰۰ جایگاه سوخت با استاندارد یورو ۴ توزیع می‌کنند. محمدرضا موسوی خواه با اشاره به اینکه همه جایگاه‌های استان تهران، استان البرز و مرکزی بنزین و نفت و گاز یورو ۴ عرضه می‌کنند گفت: در تلاشیم در آینده‌ای نزدیک در کل جایگاه‌های عرضه سوخت کشور، بنزین و نفت وگاز یورو ۴ توزیع کنیم. وی ادامه داد: جایگاه‌هایی که بنزین و نفت وگاز یورو ۴ توزیع می‌کند به هیچ عنوان نمی‌توانند سوخت دیگری عرضه کنند و اگر به هر دلیلی نتوانند بنزین یا گازوئیل یورو ۴ تهیه کنند، تا هنگام تامین سوخت با استاندارد تعطیل خواهند شد.

صادرات غیر نفتی به جای رشد ۲۰ درصدی کاهش یافت

عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، خطاب به وزیر صنعت گفت: طبق برنامه باید صادرات ۲۰ درصد رشد کند، در حالی که برخلاف آنچه که مسئولان اعلام می‌کنند، صادرات کاهش یافته است. عدنان موسی‌پور با اشاره به عوامل اثرگذار مثبت و منفی در حوزه صادرات گفت: اگر عوامل اثرگذار مثبت را در یک کفه ترازو و عوامل اثرگذار منفی را در کفه دیگر ترازو قرار بدهیم، کفه‌ای که عوامل اثرگذار منفی در آن قرار گرفته، نسبت به کفه دیگر سنگینی می‌کند. وی اظهار داشت: ما می‌دانیم ارز حاصل از صادرات باید برگردد و این مسأله یک اصل مسلم است. عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران افزود: اگر بزرگترین فرصت تاریخی جهش صادراتی کشور تاکنون از بین نرفته، اما این فرصت اکنون جلوی چشمان همگان در حال از بین رفتن است.

ثبت سفارش واردات تلفن همراه با شرایط خاص

سرپرست سازمان توسعه تجارت از ثبت سفارش واردات تلفن همراه با شرایط خاص خبر داد. محمد رضا مودودی افزود: اینکه محصولی مانند تلفن همراه می‌تواند وارد شود یا خیر، به دستگاه تخصصی آن یعنی وزارت ارتباطات برمی‌گردد که اگر تشخیص دهد با کمبود این محصول مواجه ‌ایم ثبت سفارش آن انجام می‌شود. وی تصریح کرد: شرط ثبت سفارش تلفن همراه این گونه شد که تلفن‌های همراه وارداتی باید در کشور نمایندگی رسمی داشته باشند به طور نمونه ما نمایندگی آیفون در کشور نداریم که برخی شرکت‌های خدمات دهنده در این حوزه که از ظرفیت‌های لازم برخوردار بودند با دادن تعهد توانستند مجوز واردات بگیرند. او گفت: موضوع دیگر طرح ریجستری تلفن‌های همراه وارداتی است که اگر این موضوع هم رعایت شود به همراه داشتن نمایندگی اجازه واردات داده می‌شود.

 

پیشنهاد افزایش وام مسکن به ۳۰۰ میلیون تومان

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لازمه رونق بازار مسکن، افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن است، گفت: وام مسکن زوجین باید به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یابد. محمدرضا رضایی‌کوچی با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت آتی پرداخت تسهیلات مسکن در کشور گفت: امروز خریداران نیازمند افزایش قدرت خرید هستند، زیرا با افزایش ۹۰ درصدی قیمت مسکن، مردم توان خرید مسکن را ندارند و این مسئله بر مشکلات خانواده‌ها افزوده است. وی ادامه داد: به نظر من تسهیلات مسکن با توجه به قیمت کنونی املاک، حداقل باید ۵۰ درصد افزایش یابد. رضایی‌کوچی گفت: در شرایط کنونی یک زوج برای خرید مسکن می‌توانند حدود ۱۶۰ میلیون تومان وام دریافت کنند، حال به نظر من این میزان تسهیلات باید برای یک زوج به حدود ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یابد.