مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت:” این بانک رتبه نخست اعطای تسهیلات در میان سایر بانکهای استان را دارد و ۵۳ درصد اعتبارات در قالب طرح رونق تولید را پرداخت کرده است.” حسین مهری تصریح کرد: شرایط کنونی کشور به دلیل تحریمهای یک جانبه آمریکا دچار مشکلات عدیدهای همچون نوسانات قیمت ارز و افزایش سطح […]
مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت:” این بانک رتبه نخست اعطای تسهیلات در میان سایر بانکهای استان را دارد و ۵۳ درصد اعتبارات در قالب طرح رونق تولید را پرداخت کرده است.”
حسین مهری تصریح کرد: شرایط کنونی کشور به دلیل تحریمهای یک جانبه آمریکا دچار مشکلات عدیدهای همچون نوسانات قیمت ارز و افزایش سطح عمومی قیمتها شده و به تبع آن واحدهای تولیدی را برای تهیه مواد اولیه، تجهیزات و گشایش اعتبارات اسنادی با معضلات بسیاری مواجه ساخته است، این بانک به عنوان یک بانک توسعهای و تخصصی، خود را موظف به حفظ سطح اشتغال و تولید میداند و برای رفع این معضلات در کنار صنعتگران مشارکت مستمر دارد.
وی به پرداخت ۲۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانک صنعت و معدن از سال ۹۲ به ۱۳ طرح استان خبر داد و گفت: تعداد ۱۰ طرح از این طرحها به بهرهبرداری رسیده و ۳ طرح نیز در حال تکمیل است.
مهری همچنین در جمع کارکنان شعب این استان ضمن تبریک فرا رسیدن ایام شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی از تلاشهای آنان قدردانی کرد و عنوان داشت: موفقیت یک بنگاه تولیدی، موفقیت بانک است، بنابراین تمامی تلاش ما بر این است که نگذاریم واحدهای موجود دچار بحران شوند و از طرف دیگر از واحدهای در حال احداث نیز حمایت کنیم تا در کمترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسند. مدیر عامل بانک صنعت و معدن افزود: بحث شناسایی و اهلیت متقاضیان دریافت تسهیلات در تخصیص اعتبارات بسیار حایز اهمیت است تا منابع بانک به سمت پروژههایی که توجیه اقتصادی و فنی بالایی دارد، هدایت شود. بازگشت منابع و وصول مطالبات نیز موضوع بسیار قابل توجهی است؛ باید تمهیدات ویژهای برای مذاکره با مشتریانی که دچار مشکل شدهاند داشته باشیم و حتی المقدور از آنان حمایت کنیم. وی ادامه داد: تعداد شعب بانک صنعت و معدن در استان مازندران، نشان از صنعتی بودن استان دارد و ۳ درصد نیروهای این بانک در ۴ شعبه استان مازندران مشغول به کار هستند. مهری اظهار داشت: اختیارات شعب در راستای تسهیل فرایند اعطای تسهیلات افزایش چشمگیری یافته است و برای تکمیل پروژههای نیمه تمام آمادگی کامل وجود دارد. رییس هیات مدیره افزود: تامین مالی واحدهای تولیدی برای سرمایه در گردش اولویت نخست این بانک است تا سطح تولید و اشتغال کارخانجات و کارگاههای تولیدی حفظ شود و در مرحله بعدی تکمیل طرحهای نیمه تمام در دستور کار این بانک است.
مدیرعامل بانک سینا:
ایجاد مزیت رقابتی از سوی بانکها یک ضرورت است
در مراسمی با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاونین، مدیران، روسای ادارات و کارکنان بانک سینا از ۴ خدمت جدید همراه بانک سینا رونمایی شد.
مهندس پیشرو مدیرعامل بانک در این مراسم با بیان آنکه امروزه ایجاد مزیت رقابتی از سوی بانکها یک ضرورت است، گفت: ما در صنعت بانکداری به معماری چابک و سریع احتیاج داریم تا پاسخگوی نیازها باشیم و برای باقی ماندن در عرصه رقابت هم باید زیرساختهای جدیدتری را پیاده سازی کنیم. بانک سینا به عنوان بانکی مشتری مدار، همواره به این مهم توجه داشته و سعی کرده با خلق ایدهها و فناوریهای نوین و ارائه خدمات به روز، همواره در مسیر جلب نظر و تامین سلایق مختلف مشتریان گام بردارد. به همین منظور در کمتر از چند ماه از به روزرسانی همراه بانک سینا، شاهد بهره برداری از خدمات جدیدتری در این سامانه هستیم که استفاده از آن می تواند کمک موثری در انجام بهینه و مطلوب خدمات بانکی هموطنان باشد.
در ادامه مراسم از ۴ خدمت حسابداری شخصی، خرید شارژ با تکانک، سرویس قبوض پیامکی و سرویس پرداخت قبض شتابی رونمایی شد. با سرویس حسابداری شخصی امکان دسته بندی هزینه ها و درآمدها طبق سلیقه کاربر فراهم شده و با سرویس خرید شارژ با تکانک با تکان دادن گوشی در هر بخش از همراه بانک می توان به آسانی شارژ خرید.
با استفاده از سرویس قبوض پیامکی، قبضهای تلفن، برق، گاز، آب و مانند آن که به صورت پیامک ارسال می شود به صورت اتوماتیک به صفحه پرداخت قبض انتقال مییابد و بدون نیاز به ورود اطلاعات اضافی توسط مشتری قابل پرداخت خواهد بود. با خدمت پرداخت قبض شتابی هم پس از اضافه کردن کارت شتابی به لیست کارتها به صورت دستی، امکان انتخاب کارتهای شتابی در منوی پرداخت قبض به عنوان مبدا پرداخت وجود دارد. این قابلیت برای کاربران مهمان (کاربرانی که نام کاربری و رمز عبور از شعبه دریافت نکرده و با استفاده از شماره موبایل خود وارد موبایل بانک شده اند) نیز وجود دارد.
گفتنی است پیشتر نیز ۵ خدمت پی بوم، پیامد، نقشه شعب و خودپردازها، سام (سامانه انتقال وجه مشتریان حقوقی) و انتقال وجه دوجانبه در نرمافزار همراه بانک سینا به بهره برداری رسیده بود.