مستند جدید دیکاپریو با عنوان «دریای سایهها» که با تمرکز بر موقعیت خطرناک گرازماهیها ساخته شده در جشنواره فیلم ساندنس با استقبال روبهرو شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، فیلم «دریای سایهها» که لئوناردو دی کاپریو تهیه کننده آن بوده است، درباره گونه در معرض خطر «واکیتا» که گراز ماهی کالیفرنیا […]
مستند جدید دیکاپریو با عنوان «دریای سایهها» که با تمرکز بر موقعیت خطرناک گرازماهیها ساخته شده در جشنواره فیلم ساندنس با استقبال روبهرو شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، فیلم «دریای سایهها» که لئوناردو دی کاپریو تهیه کننده آن بوده است، درباره گونه در معرض خطر «واکیتا» که گراز ماهی کالیفرنیا و یکی از نادرترین این گونهها در جهان است، ساخته شده است.
این فیلم نیروی دریایی مکزیک را دنبال میکند که در پوشش محققان و متخصصان مسایل زیست محیطی و روزنامهنگار تلاش دارند تا به نجات کوچکترین گونه باقی مانده از گراز ماهیها بپردازند.
بر مبنای قانون محافظت از نهنگها و دولفینها، کمتر از ۳۰ عدد از این موجودات در شمال خلیج کالیفرنیا در مکزیک باقی مانده است که در واقع تنها نمونه موجود در حیات وحش هم هست. این گونه در معرض خطرترین گونه موجود در جهان است.
گروه سازنده این مستند گفته است این مستند به اندازه یکی از فیلمهای به شدت هیجانانگیز و تریلرهای هالیوودی مخاطبان را جلب میکند.
فیلمبردار مشهور اتریشی ریچارد لادکانی این فیلم را کارگردانی کرده است.
یکی از مباحث این فیلم تاثیر کارتلهای مواد مخدر مکزیکی بر انقراض واکیتاهاست. این کارتلها از تورهای غیرقانونی دریایی برای انتقال مواد استفاده میکنند که این پستانداران کوچک در آنها گرفتار میشوند .
«دریای سایهها» نخستین مستند محیط زیستی دی کاپریو نیست و وی پیشتر برای تولید فیلمهای دیگری در این باره سرمایهگذاری کرده بود که «یازدهمین ساعت» در سال ۲۰۰۷ مستندی که وی راوی آن نیز بود، از جمله آنها است.
جشنواره ساندنس ۲۰۱۹ دو روز پیش به کار خود خاتمه داد.
پخش کدام فیلمها به حوزه هنری رسید؟
فیلمهای سینمایی «قصر شیرین» و «ما همه با هم هستیم» توسط حوزه هنری پخش و اکران میشوند.
به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی موسسه بهمن سبز، این موسسه سال ۹۸ پخش چهار فیلم سینمایی و یک انیمیشن را برعهده خواهد داشت. «قصر شیرین» (رضا میرکریمی)، «ما همه با هم هستیم» (کمال تبریزی)، «زندانیها» (مسعود دهنمکی)، «دیدن این فیلم جرم است» (رضا زهتابچیان) و انیمیشن سینمایی «رهایی از بهشت» (علی نوری اسکویی) توسط این موسسه انجام میشود. از میان این فیلمها، «قصر شیرین» و «دیدن این فیلم جرم است» در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر روی پرده رفته و مورد توجه قرار گرفتهاند.
به فهرست فیلمهایی که موسسه بهمن سبز (پخش فیلم حوزه هنری) سال آینده پخش خواهد کرد، فیلمهای دیگری هم اضافه میشود.
اسکار بدون مجری برگزار میشود
شایعه احتمال برگزاری مراسم اسکار بدون مجری، تایید شد. به گزارش جمله به نقل از رویترز، مدیر اجرایی شبکه تلویزیونی ایبیسی که پخش کننده مستقیم مراسم اسکار است، اعلام کرد این مراسم امسال مجری نخواهد داشت.
این خبر درحالی اعلام شد که سه هفته تا یکی از مهمترین رویدادهای صنعت سینما باقی مانده است.
کری بورک گفت تنها اهدا کنندگان جوایز روی صحنه میآیند و جوایز را به دست برندگان میدهند.
ایبیسی هر سال مراسم اسکار را پوشش میدهد و با برنامهریزیهای آکادمی ارتباطی تنگاتنگ دارد.
این اتفاق برای دومین بار در تاریخ ۹۱ ساله اسکار رخ میدهد و نخستین بار سال ۱۹۸۹ مراسم اسکار بدون مجری برگزار شد.
کوین هارت کمدین در ماه دسامبر به عنوان مجری انتخاب شد اما پس از آن که برای انتشار توییتهای قدیمیاش زیر سوال رفت، همه چیز به حالت تعلیق درآمد و در نهایت او اعلام کرد این وظیفه را برعهده نمیگیرد.
گفته شده از سال پیش اسکار تصمیم گرفته بود تا مراسم را در ۳ ساعت برگزار کند که نیم ساعت از حد معمول کوتاهتر است.
مجری اسکار به طور معمول مراسم را با یک مونولوگ طنز شروع میکند که با تمرکز بر مسایل روز، سلبریتیها و مسایل فرهنگی و سیاسی تنظیم میشود.
مخاطبان مراسم اسکار در سالهای اخیر روبه کاهش رفته و سال ۲۰۱۸ شمار تماشاگران مستقیم اسکار ۲۶.۵ میلیون نفر و از همیشه کمتر بود.
امسال «رُما» درام مکزیکی ساخته آلفونسو کوارون و «سوگلی» یک کمدی تاریخی بریتانیایی هر یک با ۱۰ نامزدی پیشتاز جوایز اسکار هستند.
تصویر جنگ بر دیوارهای نمایشگاه
از جنگ ویتنام گرفته تا مردم گرسنه روستاهای آفریقایی و خیابانهای محروم لندن، «دون مک کولین» نیم قرن خشونت، رنج و محرومیت را به تصویر میکشد.
به گزارش جمله و به نقل رویترز، نمایشگاه «دون مک کولین» (عکاس جنگ و روزنامهنگار) تصاویری از غم مردم نزدیک و دور را به نمایش میگذارد.
این عکاس ۸۳ ساله درباره نمایشگاه خود که بیش از ۲۵۰ عکس سیاه و سفید را به نمایش میگذارد، میگوید: «نگاه کردن به تصاویری که دیگران تحمل دیدنش را ندارند، زندگی من به عنوان یک عکاس جنگ است.»
همدردی نقطه قوت آثار «مک کولین» است. با اینکه عکسهای او اجساد آسیب دیده را نشان میدهد اما در عین حال خانوادههای عزادار و یا کسانی که با وجود رنجها همچنان سعی دارند با وقار زندگی کنند را به تصویر میکشد.
با اینکه بیشتر تصاویر مورد توجه قرار گرفتهاش از کشورهایی همچون قبرس، لبنان، ویتنام، کامبوجیا و کنگو است اما این نمایشگاه چهره بسیاری از مردم محروم و نادیده گرفته شده بریتانیا را نیز به تصویر میکشد.
«مک کولین» در خانهای فقیر در شمال لندن بزرگ شد و پدرش را در سنین کم از دست داد، تجربهای که احتمالاً حس همدردی را در او نهادینه کرد.