علی عابدزاده رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از صدور مجوز واردات تعدادی هواپیما به کشور از سوی این سازمان خبر داد و گفت: کانال مالی برای خرید این هواپیماها تعیین شده است. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از مهر، علی عابدزاده، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره جزئیات خرید هواپیماهای جدید گفت: […]
علی عابدزاده رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از صدور مجوز واردات تعدادی هواپیما به کشور از سوی این سازمان خبر داد و گفت: کانال مالی برای خرید این هواپیماها تعیین شده است. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از مهر، علی عابدزاده، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره جزئیات خرید هواپیماهای جدید گفت: قرار است به زودی تعدادی هواپیما از سوی شرکت های واردکننده هواپیما که همان شرکت های هواپیمایی هستند، وارد ناوگان حمل و نقل هوایی کشور شوند و سازمان هواپیمایی کشوری مجوز واردات این هواپیماها را صادر کرده است. رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ما به عنوان نهاد حاکمیت واردکننده نیستیم و دخالتی در کار نداریم ؛خود شرکت های هواپیمایی واردکننده این هواپیماها هستند. وی درباره کانال مالی واردات این هواپیماها نیز گفت: خود ایرلاینها کانال مالی برای واردات این هواپیماها را ایجاد کرده اند. عابدزاده از بیان نام کشورهای فروشنده هواپیما به ایران خودداری کرد.
معاون فنی و امور زیربنایی شرکت راهآهن مطرح کرد:
ضرورت بازمهندسی و بهره وری بیشتر
در انجام پروژه های ریلی
مازیار یزدانی معاون فنی و امور زیربنایی شرکت راهآهن گفت: تغییر رویکرد و بازمهندسی با نگاه به بهره وری بیشتر در انجام پروژه های ریلی، ضروری است. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران مازیار یزدانی معاون فنی و امور زیربنایی راهآهن در اولین دوره جایزه پروژه برتر راهآهن با تاکید بر استفاده مطلوب از سرمایه گذاری ها در راه آهن، گفت: تغییر رویکرد و بازمهندسی با نگاه به بهره وری بیشتر در انجام پروژه های ریلی، ضروری است. وی با تشریح چرایی توجه راه آهن به موضوع مدیریت پروژه افزود: در چند سال اخیر بر اساس توانایی راه آهن، وزارت راه و شهرسازی بسیاری از پروژه های توسعه ای را به راه آهن واگذار کرد. معاون فنی و امور زیربنایی راهآهن از جمله دلایل این تصمیم گیری در گذشته را تعریف نیاز، توانمندی در پیشبرد و اثر گذاری راه آهن بر پروژهای ریلی عنوان و اضافه کرد : بر همین اساس انجام پروژه های کلیدی و اقتصادی مانند رشت – آستارا و تهران – اصفهان به راه آهن واگذار شد. یزدانی با بیان اینکه در حال حاضر سیاست وزارت راه تاکید بر رسالت راه آهن در نگهداشت و ارتقای شبکه فعلی است و واگذاری پروژه های سنگین را موجب اختلال در رسالت اصلی راه آهن می داند ، اظهار داشت: به همین دلیل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به عنوان متولی تعداد بسیاری ازپروژه های ریلی معرفی و قرار شد که راه آهن در این مسیر تمام قد این شرکت را یاری رساند. وی با اشاره به اینکه اجرای این پروژه ها علاوه بر دستاوردهای آن موجب اشتغالزایی در کشور می شود ، بر خروجی موثر آن تاکید کرد و گفت: اگرچه وضعیت بهره وری در اجرای پروژه ها مطلوب شده اما جای کار بسیار دارد تا خروجی بهتری از آن حاصل شود. یزدانی با بیان اینکه برای غلبه به این شرایط کارهای متعددی صورت گرفته است ، تعریف جایزه های پروژه برتر را یکی از این اقدامات دانست و گفت: برای انکه راه آهن همراه با انجام درست رسالت خود بتواند پروژه های توسعه ای را پیش ببرد، باید با دانش بیشتر و زمان کمتر وبهره وری بالاتر آنها را انجام دهد. وی با یادآوری اینکه هنر مدیریت در شرایط سخت متجلی می شود، افزود: باید در شرایط سخت و تلاطمات مالی بتوانیم پروژهای خود را مدیریت کنیم. یزدانی از ارتقای مسیر پاکستان در سال آینده خبر داد و اضافه کرد: همچنین به دنبال اتصال مسیر عراق و افغانستان و مرزهای بین المللی هستیم و امیدواریم با اجرایی شدن پروژه رشت – آستارا ، کریدور شمال – جنوب عملکرد فعال تری داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه به محض دو خطه شدن ، سیستم تراک بندی را آغاز می کنیم گفت: بعلاوه بنا داریم تا در کل شبکه سیستم ATC را نصب کنیم. گفتنی است در این مراسم تدین رئیس کمیته اجرایی جایزه پروژه برتر و نماینده انجمن پروژه ایران، به تشریح فعالیت های این انجمن پرداخت و در ادامه از برندگان پروژه در سه سطح تندیس زرین، سیمین و بلورین و لوح اهتمام به تعالی، قدردانی و تقدیر شد.
نظارت بر کلیه بخش های شهر فرودگاهی با هدف خدمت رسانی هرچه بهتر
جلسه ستاد عملیات سفرهای نوروزی با حضور رییس هیات مدیره و سرپرست، معاونین، مدیران کل و فرماندهان نظامی و انتظامی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و نمایندگان شرکت های هواپیمایی و هندلینگ ها برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی رستمی رییس هیات مدیره و سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در جلسه ستاد عملیات سفرهای نوروزی این مجموعه با اشاره به بازه زمانی سفرهای نوروزی که از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین تعیین شده از کلیه شرکت ها و واحدهای فعال در شهر فرودگاهی خواست تا گروه های ویژه برای سفرهای نوروزی تشکیل دهند. رستمی با اعلام تشدید نظارت ها بر کلیه بخش های شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در ایام سفرهای نوروزی با هدف خدمت رسانی هرچه بهتر به مراجعین و مسافرین، از فعالیت شبانه روزی دادسرای شهر فرودگاهی برای پاسخگویی به شکایات در این ایام خبر داد. وی با اشاره به کسب رتبه برتر وبسایت شهر فرودگاهی در یازدهمین دوره جشنواره وب و موبایل ایران افزود : مسافران باید کل اطلاعات مورد نیاز را درباره فرودگاه از وبسایت شهر فرودگاهی دریافت کنند و کلیه اطلاعات مورد نیاز مسافر باید روی سایت شهر فرودگاهی بارگزاری شود. در ادامه جلسه مهدی علی عسگری، عضو هیات مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از نمایندگان شرکت های هواپیمایی خواست تا در هنگام بروز تاخیرهای احتمالی در پروازها پاسخگوی مسافران باشند. وی ادامه داد : در ایام نوروز کلیه بخش های ترمینال و غرفه ها به صورت ۲۴ ساعته بازرسی خواهند شد تا هیچگونه مشکلی در خصوص فعالیت آن ها وجود نداشته باشد. به گزارش پایگاه خبری شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، محمدرضا فردی، مدیرکل عملیات فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با اعلام بازسازی نمازخانه ها و سرویسهای بهداشتی داخل ترمینال مسافری شماره یک گفت: ورودی باراندازهای ترمینال نیز برای تردد روان تر خودروهای حمل بار اصلاح شده است. فردی با اشاره به افزایش مسافران ترانزیتی در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) افزود : هتل های ترانزیتی نیز در ترمینال آماده شده و شرکت های هواپیمایی می توانند مسافران ترانزیتی را در این محل ها استقرار دهند.