رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تصمیم قطعی مجلس در مخالفت با اجرای طرح جریمه ریالی سربازی، توصیههایی را به واجدین بهرهمندی از این تسهیلات ارائه کرد. سردار موسی کمالی با بیان اینکه با مصوبه دیروز نمایندگان مجلس عملاً خرید خدمت سربازی در سال ۹۸ منتفی شد، گفت: […]
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تصمیم قطعی مجلس در مخالفت با اجرای طرح جریمه ریالی سربازی، توصیههایی را به واجدین بهرهمندی از این تسهیلات ارائه کرد.
سردار موسی کمالی با بیان اینکه با مصوبه دیروز نمایندگان مجلس عملاً خرید خدمت سربازی در سال ۹۸ منتفی شد، گفت: این طرح با پیگیریهای ستادکل نیروهای مسلح و تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سال ۹۸ اجرایی نخواهد شد و در همین راستا افرادی که تا پایان سال ۹۷ حداقل هشت سال غیبت داشته باشند، میتوانند تنها تا پایان همین سال نسبت به معافیت از سربازی با پرداخت جریمه ریالی سربازی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه متقاضیان و واجدان شرایط بهره مندی از جریمه ریالی سربازی باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کرده و در خواست خود را ثبت کنند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال حجم مراجعات به دفاتر پلیس +۱۰ افزایش مییابد، بنابراین توصیه میشود که متقاضیان هرچه سریعتر به این دفاتر مراجعه کنند به ویژه آنکه حتماً باید تکلیف پرداخت مبلغ جریمه تا قبل از سال ۹۸ مشخص شود و در غیر این صورت افراد نمیتوانند از آن استفاده کنند.
تعویض و تمدید سالانه ٢٠ میلیون دفترچه درمانی
مشاور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سالانه بیش از ٢٠ میلیون دفتر چه بیمه سلامت در این سازمان تعویض و تمدید می شود که با اجرای طرح نسخه الکترونیکی در این زمینه صرفه جویی می شود.
علی اصغر قائمی گفت: در سال ۹۶ حدود ۸۰ میلیارد تومان برای ۲۰ میلیون دفترچه کاغذی بیمه سلامت هزینه شد که با اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیکی در این خصوص صرفه جویی میشود.
وی درباره حذف دفترچه کاغذی بیمه سلامت افزود: این میزان دفترچه معادل ۲۸۵ میلیون برگ کاغذ A۴ است که این کاغذها معمولی هم نیستند و البته در این زمینه هزینه چاپ و توزیع نیز وجود دارد. وی با اشاره به اینکه از طرفی باید صاحب این ۲۰ میلیون دفترچه مراجعه کرده و وقت بگذارند تا عملیات تعویض و چاپ مجدد دفترچهها انجام شود گفت:اگر ۳۰ دقیقه به ازای هر کدام از این ۲۰ میلیون دفترچه در نظر بگیریم، همچنین ترددهای بی مورد و هزینههای فراوان را ، میبینیم با اجرای نسخه نویسی الکترونیک این هزینهها برطرف خواهد شد.
وی بیان کرد: اگر ۱۸۵ میلیون برگ نسخه را در نظر بگیریم و به ازای رسیدگی حداقل ۲ دقیقهای برای هر برگ نسخه، لازم است ۳۷۰ میلیون دقیقه انرژی در طول سال برای رسیدگی به این اسناد بگذاریم. از طرفی به حدود هزار نفر نیرو برای رسیدگی به اسناد نیز نیاز است.
«عبرت» یا ترویج «خشونت» در رسانه ملی؟
پخش برنامهای تلویزیونی از زوجی که ۲۷ بار قصد طلاق داشتهاند و زن خانواده به دفعات مورد ضرب و شتم قرارگرفته است و بالاخره بار ۲۸ نیز از هم جدا شدند، حال با دعوت رسانه ملی از حفظ زندگی مشترکشان صحبت میکنند، شاید در نگاه اول عجیب باشد اما از منظر برخی مددکاران اجتماعی پیامدهای متعددی را هم همراه خواهد داشت.
پخش برنامه «فرمول یک» با موضوع درخواست مکرر طلاق از سوی یک زن و در نهایت تصمیم وی به ادامه زندگی با همسرش درحالی به روی آنتن رفت که دو فرزند این زوج نیز در برنامه حضور داشتند. این برنامه طی روزهای اخیر واکنش های متعددی را نیز به همراه داشته است. سید حسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران، نیز با بیان اینکه باید این موضوع را لحاظ کنیم که اگر فیلم یا گزارشی در رسانه عمومی روی آنتن میرود، این فیلم میتواند چه پیامدهایی داشته باشد، گفت: وقتی فیلم فردی را منتشر میکنیم که به ادعای خودش ۲۷ بار قصد جدایی از همسرش را داشته و به همین تعداد هم همسرش را مورد ضرب و شتم قرار داده ،این کار به نوعی مشروعیت دادن به خشونت و همسر آزاری است. وی با اشاره به اینکه این اقدام نوعی بیتفاوتی اجتماعی را نسبت به این موضوعات در جامعه ایجاد میکند، افزود: اینکه میخواهیم بگوییم زن خانواده در حال سکوت است تا ثبات خانوادهاش را حفظ کند و نشان دادن این کار در صدا و سیما میتواند تبلیغ و ترویج این نوع رفتار با زنان در جامعه باشد. اینکه مردم این موضوع را بشنوند که فردی ۲۷ بار قصد طلاق داشته و همسرش را مورد ضرب و شتم قرار داده، ترویج خشونت و نوعی بیتوجهی به حقوق زنان است.