رییس سازمان چای کشور گفت: تاکنون عملیات بهزراعی در ۲۰درصد از باغات انجام شده است و امید میرود، تا پایان سالجاری ده درصد دیگر باغات چای کشور بهزارعی می شوند.حبیب جهانساز گفت: امسال ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بهزارعی باغهای چای اختصاص یافت که تاکنون ۱۳میلیارد تومان آن پرداخت شد. وی افزود: این تسهیلات به […]
رییس سازمان چای کشور گفت: تاکنون عملیات بهزراعی در ۲۰درصد از باغات انجام شده است و امید میرود، تا پایان سالجاری ده درصد دیگر باغات چای کشور بهزارعی می شوند.حبیب جهانساز گفت: امسال ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بهزارعی باغهای چای اختصاص یافت که تاکنون ۱۳میلیارد تومان آن پرداخت شد.
وی افزود: این تسهیلات به ۱۰ هزار چایکار گیلان و مازندران پرداخت شده است.
جهانساز با بیان اینکه انتظار میرود تا قبل از پایان سالجاری عملیات بهزراعی در ۳۰درصد از باغات چای کشور انجام شود، ادامه داد: تاکنون عملیات بهزراعی در ۲۰درصد از باغات انجام شده است و امید میرود تا پایان سالجاری ده دصد دیگر باغات به زارعی شوند.
رییس سازمان چای کشور خاطرنشان کرد: افزایش تولید چای و همچنین افزایش کیفیت چای از دستاوردهای مهم انجام بهزراعی باغات چای کشور است.
وی تصریح کرد: امسال ۲۵ هزار و ۶۰۰ تن چای خشک در کشور تولید شد و پیش بینی میشود، با انجام عملیات به زراعی که در باغات چای کشور انجام شده است، سال آینده بالغ بر ۲۶هزار تن چای خشک در کشور تولید شود.
نیاز ۳۵ درصد از کلاسهای درس گلستان به مقاوم سازی
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان گفت: ۷۰۰ کلاس درس در استان که در حال حاضر از بخاری های نفتی استفاده می کنند، ظرف دو سال آینده با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز می شوند.
احسان گوهریراد اظهار کرد: در سفر دی ماه کاروان دولت تدبیر و امید به گلستان، ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار در بخش آموزش و پرورش به تصویب رسید. شاید تنها دستگاهی باشیم که تمام موارد در نظر گرفته شده برای این سفر، مصوب شده باشد.
وی بیان کرد: این اعتبارات ظرف دو سال آینده برای ایجاد کلاس های جدید، استاندارد سازی وسایل حرارتی، تجهیز کارگاه های هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش، هوشمند سازی مدارس اختصاص می یابد. در این راستا ۵۰۰ کلاس درس طی سال ۹۸ و ۹۹ با کمک خیرین مدرسه ساز در استان احداث خواهد شد. در این سفر مصوب شد که اختصاص اعتبار ۳۰۰ کلاس درس از طریق تخریب و بازسازی در دستور کار قرار گیرد.
گوهریراد با اشاره به اینکه ۳۵ درصد از کلاسهای درس استان نیاز به مقاوم سازی دارند، خاطرنشان کرد: ساخت این کلاس های جدید شاید همه نیازهای ما را مرتفع نکند، ولی حداقل از افزایش هر ساله کلاس های درس غیرمقاوم جلوگیری می کند.وی اظهار کرد: امسال خیرین مدرسه ساز ۱۷۷ کلاس درس را در استان احداث کردند. خیرین در سال تحصیلی جاری ۳۰ میلیارد تومان تعهد برای ساخت مدارس دارند و این کار در شهرهای مختلف در حال انجام است.
گوهریراد از همکاری بانک ها در ساخت مدارس تشکر کرد و گفت: آیت الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان نیز در ساخت مدرسه پیشگام هستند و تاکنون ۵ مدرسه را ساخته و یا در حال ساخت دارند و صحبت هایی هم برای افزایش این تعداد به ۱۴ مدرسه شده است. بنیاد برکت نیز اقدامات خوبی در استان داشته است.