رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: افزایش و گسترش نماهای رومی، موجب نگرانی مراجع و بزرگان دین شده است و باید این دغدغه رفع شود. عبدالله جلالی در هشتاد و چهارمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری عنوان کرد: مهندسین در عرصه های مختلف مدیریت شهری، ساخت […]

 

رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: افزایش و گسترش نماهای رومی، موجب نگرانی مراجع و بزرگان دین شده است و باید این دغدغه رفع شود.

عبدالله جلالی در هشتاد و چهارمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری عنوان کرد: مهندسین در عرصه های مختلف مدیریت شهری، ساخت و ساز مسکن، شهرسازی، راه، کشاورزی و صنعت و معدن نقش مهمی دارند.

رئیس شورای اسلامی شهر قم افزود: مهندسین در قم رسالت و مسئولیت متفاوت تری دارند، یکی از خصیصه های مهم جامعه مهندسی، مسئولیت پذیری به واسطه اهمیت شغل شان است، هر چند به نظر می رسد بعد نظارتی در شهرسازی از اهمیت بالاتری برخوردار است و باید در قم عملیاتی شود.

وی تصریح کرد: گاهی نگرانی هایی ایجاد می شود که برخی از مهندسین در حد فروش مهر و امضاء فعالیت دارند و نظارت لازم در کیفی سازی فعالیت های عمرانی وجود ندارد و در این حوزه با مشکلاتی مواجه هستیم.

جلالی بیان کرد: دغدغه مدیریت شهری در وجود نماهای رومی است؛ افزایش و گسترش نماهای رومی، موجب نگرانی مراجع و بزرگان دین شده است و باید این دغدغه رفع شود؛ نماهای رومی با شان و منزلت قم همخوانی ندارد، مهندسین و مدیریت شهری باید کمک کنند تا با جدیت و اقدام عاجل این نقیصه را رفع کنیم، نباید اجازه داد نماهای رومی چهره قم را تحت تاثیر قرار دهد و فضای نامتعارفی ایجاد کند.

رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به دهم اسفند سالروز ورود امام خمینی(ره) پس از پیروزی انقلاب به قم بیان کرد: این اتفاق مهمی است که کمتر مورد توجه بوده است، با فاصله زمانی کوتاه ۱۸ روز بعد از پیروزی، امام (ره)به قم آمدند و از این شهر رهبری و هدایت انقلاب را عهده دار بودند.

وی اظهار کرد: با اینکه قم خاستگاه انقلاب بود، اما در دوره ای که امام(ره) در قم بودند ارتقای جایگاه شهر را مدیون حضور ایشان بودیم که به نوعی دنیا را متوجه شهر خود کرد، ایشان دیدارها و برنامه هایی که در قم داشت که اهمیت این شهر را می رساند.

جلالی خاطرنشان کرد: امام(ره) در ۱۰ اسفند وارد قم شدند و ۱۴ اسفند ماه فرمان تشکیل کمیته امداد را دادند تا عرصه خدمت به ایتام را بگسترانند، ایشان به فقرا و محرومین توجه خاصی داشت و بعد از تشکیل کمیته انقلاب، دومین کمیته ای که تشکیل شد، کمیته امداد امام خمینی(ره) بود که در خدمت به مردم است.

۴۲ درصد حجم مخازن سدهای لرستان خالی است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: در حال حاضر ۵۸ درصد حجم مخازن سدهای لرستان پر است.

دکتر رضا میرزایی با بیان اینکه در سال آبی جاری میزان کل بارش‌های استان معادل ۶۷۸ میلی‌متر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸۹ و نسبت به میانگین آمار بلندمدت ۱۰۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد، افزود: پل‌دختر با ۶۲۵ میلی‌متر و الیگودرز با ۳۷۷ میلی‌متر بیشترین  و کمترین میزان بارش را داشته‌اند.

وی با بیان اینکه مساحت پوشش برف استان نسبت به سال قبل ۱۷ و نسبت به آمار بلندمدت ۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد، اضافه کرد: حجم روان آب‌های رودخانه‌های لرستان از ابتدای مهر تا پایان بهمن در منطقه دوآب ویسیان ۲۱۷ میلیون مترمکعب بوده که ۸۶ درصد افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان ادامه داد: حجم روان آب‌های رودخانه کشکان در منطقه دوآب ویسیان ۴۳۵ میلیون مترمکعب بوده است که ۹۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

میرزایی گفت: همچنین حجم روان آب‌های مادیان رود کوهدشت ۲۸ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به گذشته ۵۷۸ درصد افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: حجم روان آب‌های رودخانه کشکان در محل پل‌دختر که شامل مجموع کل سرشاخه‌های حوضه کشکان بوده، ۱۳۷۴ میلیون مترمکعب است که این میزان نسبت به گذشته ۳۰۶ درصد افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان افزود: حجم روان آب‌های رودخانه «تیره» ۳۱۰ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به قبل ۳۵۲ درصد افزایش یافته؛ همچنین حجم روان آب‌های رودخانه «ماربره»  ۱۰۷ میلیون مترمکعب است.

مجموع آب‌های  ذخیره شده در سدهای استان ۱۱۴ میلیون مترمکعب است.

میرزایی در ادامه با اشاره به میزان آب ذخیره شده در مخازن سدهای لرستان تا چهارم اسفندماه سال جاری گفت: سدهای مروک، ایوشان، هاله، خان‌آباد، کزنار و حوضیان ۲۰۶ میلیون مترمکعب حجم مخزن دارند که در مجموع آب ذخیره شده در آن‌ها ۱۱۴ میلیون مترمکعب است. وی بیان کرد: در حال حاضر ۵۸ درصد از حجم مخازن سدهای لرستان پر است.z