رئیس اتحادیه نانوایان البرز با بیان اینکه نانوایان یک کشور همسایه پیش از این تمایلی به استفاده از آرد ایرانی نداشتند، مدعی شد، اکنون به دلیل کاهش ارزش پول، برخی دلالان از فرصت سوء استفاده کرده و هر کیسه آرد با قیمت ۲۵۰ هزار تومان به کشورهای همسایه قاچاق می‌کنند. حجت الله نصیری در خصوص […]

رئیس اتحادیه نانوایان البرز با بیان اینکه نانوایان یک کشور همسایه پیش از این تمایلی به استفاده از آرد ایرانی نداشتند، مدعی شد، اکنون به دلیل کاهش ارزش پول، برخی دلالان از فرصت سوء استفاده کرده و هر کیسه آرد با قیمت ۲۵۰ هزار تومان به کشورهای همسایه قاچاق می‌کنند. حجت الله نصیری در خصوص شایعات مربوط به کمبود آرد در کشور و استان البرز، گفت: به هیچ عنوان مشکل آرد نداریم  اما مشکل قاچاق آرد به کشورهای همسایه و همچنین فروش غیرمجاز آرد در داخل وجود دارد. وی در خصوص ریشه این مشکلات توضیح داد: نانوایان چهار سال است که قیمت مشخص و مصوب ندارند، این موضوع در کنار قیمت پایین نان باعث شده نانوایان با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم کنند و  برخی از آنها به آرد فروشی رو بیاورند.‌ وی اظهار کرد: هر کیسه آرد حدوداً ۵۰ هزار تومان به دست نانوایی‌های مجاز می‌رسد، با این قیمت، پخت نان برای نانوا صرف نمی‌کند، همین باعث شده برخی به جای نانوایی، آردهای دولتی خود را به نانوایی‌های آزادپز و غیر مجاز، تا کیسه‌ای ۸۰ هزار تومان بفروشند که اینگونه درآمدی بدون زحمت و حتی بیشتر دارند.

 

حضور زنان در جامعه و قبول مسئولیت آنان ‌را باور کنید

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان، گفت: نگاه بسیار خوبی در استان نسبت به زنان وجود دارد.
عاطفه زارعی بیان کرد: اجرایی شدن و تسهیم کردن زنان در تصمیم گیری‌های کلان و توزیع عادلانه جنسیتی در پست های مدیریتی باید با جدیت بیشتری انجام شود.
وی با اشاره به روز زن، اظهار کرد: در بسیاری از موارد، تصمیم گیری در خصوص خانواده و مسائل مربوط به زنان، به عهده‌ی مردان است و شاید خیلی از تصمیمات به همین دلیل نتیجه‌ای ندارد.
وی با بیان اینکه مشکلات و موانع را می توان از جنبه های مختلف فردی، خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی بررسی کرد، افزود: عامه‌ی مردم باید، حضور زنان در جامعه و سهیم شدن آنان و قبول مسئولیت و تاثیر آنان در جامعه را باور کنند. زارعی با بیان اینکه پذیرش زنان در جامعه از سوی فرد و جامعه مسأله‌ی مهمی است، یادآور شد: در بسیاری از موارد، در طی سال‌های طولانی مسئولیت‌های مهم اجتماعی به مردان واگذار شده و مردم در بعضی از جوامع به این باور رسیده‌اند که انجام وظیفه‌های مهم از عهده یک زن خارج است. مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان، تأکید کرد: این دیدگاه که زن در هر شرایط باید در محیط خانواده بماند، به شدت مخرب است و باید اصلاح شود. وی با انتقاد از بعضی سیستم های آموزشی، ذکر کرد: در برخی سیستم‌های آموزشی، به دختران می‌گویند، برای چه تلاش می کنی، کار یک زن خانه‌داری و بچه داری است، در صورتیکه یک زن علاوه بر کارها و امور مربوط به خانواده، توانایی انجام مسئولیت‌های اجتماعی را دارد و به رشد و تکامل جامعه کمک می‌کند. وی خاطر نشان کرد: برای دادن مسئولیت و اقدامات اجرایی به جامعه‌ی زنان، باید زنان توانمند و تاثیر گذاری در جامعه تربیت و الگوهای مناسب ترسیم کرد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان، اضافه کرد: هم مردان و هم زنان باید جامعه‌ای برای نسل بعد به یادگار گذارند که باعث افتخار و سربلندی آنها باشد.