بانک ملی ایران در راستای سیاست حمایت از ازدواج جوانان از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه تعداد ۲۵۳ هزار و ۶۶۹ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ارزش ۳۹ هزار و ۷۴۳ میلیارد و ۲۲۸ میلیون ریال تخصیص داده است. در سال گذشته نیز حمایت ویژه‌ای از ازدواج جوانان داشته به طوری که در […]

بانک ملی ایران در راستای سیاست حمایت از ازدواج جوانان از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه تعداد ۲۵۳ هزار و ۶۶۹ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ارزش ۳۹ هزار و ۷۴۳ میلیارد و ۲۲۸ میلیون ریال تخصیص داده است.
در سال گذشته نیز حمایت ویژه‌ای از ازدواج جوانان داشته به طوری که در مدت مذکور بیش از ۲۲۲ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ارزش بیش از ۲۳ هزار و ۱۲۶ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرده است.
لازم به ذکر است، در سال ۹۷ به منظور حمایت از ازدواج جوانان و بر اساس ابلاغ بانک مرکزی، سقف تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۵ میلیون تومان برای هر یک از زوجین و دوره بازپرداخت آن به ۶۰ ماه با همان نرخ چهار درصد کارمزد افزایش یافت.

امهال دوساله بدهی تسهیلات زلزله‌زدگان استان‌های ایلام و کرمانشاه

دکتر فرحی مدیرعامل پست‌بانک‌ایران گفت: درراستای اجرای قانون تسریع در بازسازی مناطق آسیب‌دیده در حوادث غیرمترقبه و به‌منظور کمک به رونق اقتصاد مناطق زلزله‌زده غرب کشور تسهیلات زلزله‌زدگان استان‌های ایلام و کرمانشاه در این بانک به مدت دوسال امهال می‌شود.
وی افزود: صاحبان مشاغل تولیدی و غیرتولیدی در شهرها و روستاهای مناطق زلزله‌زده با معرفی از سوی ستاد حوادث غیرمترقبه استان می‌توانند از امهال دوساله تسهیلاتی که قبل از وقوع زلزله دریافت نموده‌اند برخوردار شوند.
فرحی خاطرنشان‌کرد: پست‌بانک‌ایران درراستای اجرای مسئولیت‌های اجتماعی خود همواره برای خدمت به مناطق محروم و مناطق آسیب‌دیده از حوادث طبیعی آمادگی دارد و پس از وقوع زلزله غرب‌کشور نیز در بازسازی منطقه، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زائی و رونق اقتصاد این مناطق مشارکت و حضوری فعال داشته است.

فرزانگی، راز ماندگاری آثار گران‌قدر هنرمندان برجسته ایران

مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: فرزانگی، راز ماندگاری آثار گران‌قدر هنرمندان برجسته ایران است و دلیل اینکه برخی از این آثار با گذشت حتی صدها سال، همچنان ماندگارتر از سایر آثار هستند، در همین راز نهفته است.
حجت‌اله صیدی با تاکید بر اینکه این نور از الطاف جاویدان الهی است که در چهره مردان و زنان بزرگ جلوه‌گری می کند، خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم چراغ هنر پر نور باقی بماند، باید قدر کسانی را که این چراغ را در کشور برافروخته‌اند، بیشتر از گذشته بدانیم.
صیدی با تاکید بر اینکه همه هنرمندان درگذشته در سال۹۷ از جایگاه تاثیرگذاری در جامعه هنری ایران برخوردار هستند، تاکید کرد: خدمات بزرگانی مانند مرحوم عزت‌الله انتظامی، داریوش شایگان و ناصر چشم‌آذر به ترتیب در حوزه‌های سینما، ادبیات و موسیقی قابل توجه و ماندگار است.

افزایش ساعت کاری شعب بانک دی
در هفته پایانی سال

ساعت کاری شعب بانک دی در سراسر کشور به منظور ارائه خدمات مطلوب‌تر به مشتریان در روزهای پایانی سال افزایش می‌یابد.
به گزارش روابط عمومی بانک دی؛ هم زمان با روزهای پایانی سال و در راستای تکریم مشتریان و تسهیل ارائه خدمات بانکی، تمامی شعب بانک دی در تهران و شهرستان ها از روز شنبه هجدهم اسفند ماه لغایت روز سه شنبه بیست و هشتم اسفند ماه تا ساعت ۱۸:۰۰ نسبت به ارائه خدمات بانکی به مشتریان اقدام خواهند کرد.
بر اساس این گزارش، شعب بانک دی در بازه زمانی تعیین شده در روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ الی ۱۸ و روز پنجشنبه ۲۳ اسفند از ساعت ۰۷:۳۰ الی ۱۳:۴۵ آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به مشتریان هستند.