بهادری گفت: واحدهای مسکونی نیمهتمام باید هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسند تا مشکل کمبود مسکن برطرف شود. سید هادی بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه آمارهای متناقضی از وضعیت واحدهای مسکونی ارائه میدهند، گفت: از یک طرف اعلام میکنند که سالانه باید ۱ میلیون واحد مسکونی ساخته شد و از سوی دیگر گفته […]
بهادری گفت: واحدهای مسکونی نیمهتمام باید هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسند تا مشکل کمبود مسکن برطرف شود.
سید هادی بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه آمارهای متناقضی از وضعیت واحدهای مسکونی ارائه میدهند، گفت: از یک طرف اعلام میکنند که سالانه باید ۱ میلیون واحد مسکونی ساخته شد و از سوی دیگر گفته می شود که ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در کشور وجود دارد بنابراین ما در حوزه مسکن با کمبود سامانه دقیق شناسایی واحدهای مسکونی روبهرو هستیم.
وی با بیان اینکه مسکن همچنان در اقتصاد ایران به عنوان یک کالای اساسی به شمار میرود، گفت: در شرایط کنونی بازار مسکن همچنان متقاضی دارد، ولی طی یک سال گذشته تولید و عرضه مسکن کاهش یافته و همین امر باعث بهم ریختن توازن عرضه و تقاضا شده است. عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه باید سیاستهای جدی برای شناسایی خانههای خالی در اقتصاد ایران ایجاد شود گفت: وجود خانههای خالی باعث شده که سرمایههای ملی از بین برود و همین امر باعث افزایش تورم و نوسان در اقتصاد کشور میشود.
بهادری با اشاره به اینکه بسیاری از واحدهای مسکونی نیمهکاره رها شده است، گفت: بسیاری از واحدهای نیمه کاره مربوط به تعاونیها است که نتوانستند واحدها را تکمیل کنند و به بهرهبرداری برسانند، این خود معضل جدیدی برای بازار و اقتصاد کشور به شمار میرود.
وی تاکید کرد: دولت باید تمرکز خود را بر روی تکمیل واحدهای مسکونی نیمهتمام و همچنین شناسایی واحدهای خالی از سکنه بیشتر کند تا با معضل بیشتر خانههای خالی روبهرو نشویم.
عضو کمیسیون عمران مجلس توضیح داد: راهاندازی سامانه شناسایی خانههای خالی یک ایدهای است که باید با همکاری تمامی دستگاهها به مرحله اجرایی برسد؛ وجود چنین سامانهای برای بخش مسکن ضروری است، ولی متاسفانه این سامانه به فراموشی سپرده شده است.
بهادری در پایان گفت: ارائه آمارهای دقیق از وجود خانههای خالی و ساخت مسکن یک ضرورت ملی است که باید بانک مرکزی و همچنین مرکز آمار برای تقویت آن در سال جاری اقدام کند.